Nabídku Degustační večer: kuchařská show Martina Kincla mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Kuchařské show v Presto Meat: degustace i skvělá podívaná, Beef and Steak nebo Fusion Asia

2 990 Kč −33 % 1 999 Kč
Koupit
Kurzy vaření - Presto (kontakt) Praha - Karlín (mapa) cca 300 km / 3 h
Počítáno autem z Přerova.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 31. 3. 2026

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby
Voucher do 31. 3. 2026

Varianty podle vaší volby

3,5hodinová degustační show pro 1 osobu dle výběru ze 2 témat:

  • Kuchařská show na téma Fusion Asia
    • Tatarák z hovězí svíčkové s avokádem, limetkovou salsou a máslovým chilli chipsem, Víno Pinot Grigio
    • Variace knedlíčků Gyoza s kikkoman arašídovou omáčkou a marinovanými houbami shimeji, Savignon Blanc
    • Konfitovaný vepřový bok: libový vepřový bok pečený s hoisin omáčkou a pomeranči, podávaný se salátkem z fermentované ředkve, wasabi kroketou a sezamovou majonézou, Primitivo Rosato
    • Australské Wagyu Beef Satay z hovězího Top Blade, s bramborovým fondánem, hráškovým pyré a demi-glace s chilli a limetkovými listy, Víno Tombacco Biferno rosso
    • Matcha-limetová pěna s mátovou espumou, Víno Moscato-Anno Domini
  • Kuchařská show na téma Beef and Steak
    • Pro milovníky masa – prvotřídní výběr hovězích specialit:
      • Marinovaná hovězí svíčková v soli a cukru, na variaci salátů s mangem a citrusovým dresinkem, Víno Anselmann Muller Thurgau
      • Rump Steak Argentina podávaný s kaštanovým pyré, demi-glace z portského vína a glazovanou šalotkou, Víno Montepulciano
      • Baby Burger z australského Chuck Roll v domácí máslové briošce s lanýžovou majonézou, Víno Nero ď Avola
      • Beef Wellington z pravé svíčkové s parmazánovým pukem a rozmarýnovou demi-glace, Víno Tombacco Biferno rosso
    • Mousse z bílé čokolády s jahodami a cukrovou mátou, víno Moscato

Kuchařská show začíná vždy v 18:30 a trvá do 22:00.

Dobré vědět: Celá show je interaktivní a šéfkuchař Martin Kincl vás dle zájmu zapojí i do samotného procesu vaření, samozřejmě pokud budete mít zájem. Můžete tak zkusit vařit po boku opravdového profíka! 

Jak uplatnit
  • Rezervace: Termíny jsou vypsány na www.kurzyvareni.cz/kalendar. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
  • Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu, datum konání a počet účastníků. Do zprávy zadejte kód voucheru. 
Storno podmínky

Změna termínu je možná nejpozději 2 dny předem, jinak voucher propadá. 

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 990 Kč −33 % 1 999 Kč
2 990 Kč −33 % 1 999 Kč
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)
Wagyu satay a gyoza či steaky, burger a wellington

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Milujete jídlo a rádi ochutnáte a také se přiučíte něco nového do opravdových profíků? Vyrazte na degustační kuchařskou show do Presto Meat, kde pro vás Martin Kincl připraví 5chodové menu. Těšit se můžete na večery plné zábavy a skvělého jídla – na přípravu jednotlivých chodů vybere šéfkuchař vždy jednoho až dva dobrovolníky z řad hostů. Už teď je vám asi jasné, že to bude večer plný zábavy, výzev a dobrot. Vybírat navíc můžete ze dvou témat: Beef and Steak nebo Fusion Asia.

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají. Kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení.

V menu je třeba wagyu satay a knedlíčky gyoza, marinovaná svíčková, rump steak či beef wellington. A vždy se těšte i na závěrečnou sladkou tečku. Pro kterou show se rozhodnete?

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi.

Dobré vědět: Celá show je interaktivní a šéfkuchař Martin Kincl vás dle zájmu zapojí i do samotného procesu vaření, samozřejmě pokud budete mít zájem. Můžete tak zkusit vařit po boku opravdového profíka! 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita