Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

449 Kč za hodinovou projížďku na velbloudovi pro DVA! Exotické „velbloudění“ v Jižních Čechách se slevou 55 %.

4,9 / 5 Velbloudi.cz Chýnov  (mapa) 273 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Gabina

Dobry vecer,asi neni tedy mozne,aby jsme na projizdku jeli vsichni ctyri-deti 11 a 17let a ja s manzelem najednou bez nutnosti stridani?Dekuji

Franta

Nemohl jsem si pomoci a přes připomínku přítelkyně, že tak krásná zvířátka nechce trápit voucher koupil :), věřím, že trápit nebudeme a dle Vašich komentářů si to užijí stejně jako my :) Mějte Fajn den.

Žaneta Fabiánová

Vyjížďkou do přírody tato zvířátka rozhodně netrápíme. Jsou rádi, když se projdou. A po zimním lenošení je čas protáhnout svaly.

jana

Dobrý den, synům připadá hodina moc, bylo by možné při 4 osobách se vystřídat po půl hodině? Stačí koupit 1 voucher, nebo jsou potřeba 2 Děkuji

Žaneta Fabiánová

Myslím, že stačí.

JennyFox

Dobrý den,


Také mě velice zaujala Vaše nabídka a nejspíše si koupím hned 2 vouchery. Platí teda,že 2 vouchery=4li­di=2hodiny s tím,že se dá prostřídat. A když ty další dva půjdou pěšky,mohl by vzít nějaké další zvířátko,třeba tu lamu nebo koně? Nebo ještě se zeptám, když umím jezdit na koni,ale chtěla bych jet i na velbloudovi, dalo by se vzít koně na procházku a i na projíždku?jesstli mi rozummíte :)
Díky za odpověď

Žaneta Fabiánová

Dobrý den, u nás můžete vzít na procházku veškeré naše zvířectvo, včetně lamy, koně, kozy. Na koni můžeme taky na projížďku, ale to nespadá do této nabídky. Jinak platí: 2 vouchery – 4 osoby – 2 hodiny jízdy. Pro podrobnosti mě kontaktujte.

JennyFox

To mi je jasné,proto bych se ještě chtěla zeptat kolik by stála projíždka na koni:) a poslední otázka, protože by jsme tento výlet chtěli spojit i s výletem a vzít sebou pejska,tak jestli se velbloudi či ostatní zvířátka bojej psů ?:)

Žaneta Fabiánová

Za koně si účtujeme 300,– za vyjížďku – v případě, že jedeme jen s koňmi bez velbloudů a na různě dlouho. Většinou si určíme cíl vyjížďky a neřešíme čas. Se psy je to ošemetné. Během vyjížďky nemohou psi běhat kolem velbloudů navolno, protože by je plašili. Psa sebou vzít můžete za podmínky, kdy bude na vodítku a osoba, která psa povede, půjde před velbloudy. Všeobecně vzato, vebloudi volně pobíhající psy odkopávají.

Marie

Dobry den, prosim o upresneni jizd deti. Je tedy mozne, abysme za jeden voucher jezdili treba kazdy jen pul hodiny – celkem tedy 2 deti (8 a 9 let) a 2 dospely.. ze se prostridame? Dekuji.

Žaneta Fabiánová

Půjde to, ale jinak. Na mladšího velblouda neposadím 2 jezdce naráz, protože má hrby blíže k sobě. 8 a 9 let jsou děti již velké a s dospělým se do sedla těžko vejdou. Kupte jeden voucher a každého z Vás svezu na velbloudu samostatně, což nám bude tu hodinku určitě trvat.

Hanka

Dobrý den, mě by zajímalo, zda je možné řídit velblouda samostatně a taky s ním někde popoběhnout. Děkuji s pozdravem Hanka S.

Žaneta Fabiánová

Oba velbloudy trénuju ke klidné chůzy, tak, aby se mohl svézt každý, jak jezdec, tak i nejezdec. Po cestě si můžete zkusit řídit jednoho velblouda sama. Ikdyž je to těžce řiditelné. Pobídnete ho doprava, zatáhnete za otěže, on svou hlavu na dlouhém krku otočí až na Vás, koukne na Vás, ale jde stále rovně. Uvidíte sama.

Hanka

Když já bych jednou chtěla zažít běh mimochodníků :-/ Ale při tréninku to musí být vskutku legrace :-)

Žaneta Fabiánová

Běh mimochodníků je taaaaaaaak pohodlný. Až budete u nás, uděláme vyjímku a můžete to ozkoušet.

Verča

tak tohle je naprostej úlet a hned jdu koupit voucher :-D…

Žaneta Fabiánová

Kupte a přijeďte jezdit. Bude se Vám to moooooc líbit.

Zdeněk Pavel

Je možné si objednat závazný termín, konkrétně 13.června dopoledne ? Od kolika hodin se jezdí ?
Předem děkuji za odpověď.

Žaneta Fabiánová

Dobrý den, bohužel, zrovna 13.června budeme s velbloudem v mateřské školce a představíme ho tam dětem. Ale jiné pondělky jsou volné. Vyhovovalo by Vám to třeba 6. nebo 20. června? Jezdíme od rána a můžeme klidně hned jak se rozední.

Boda

Dobrý den,píšete pro malé děti nedoporučujete vyjíždku-mám děti 11 a 15,lze aby každý sám jel na vyjíždku?Děkuji

Žaneta Fabiánová

S těmito dětmi bychom už to zvládli. V každém případě bude lepší, když Vy, jako rodič, půjdete s námi. Je to moc fajn procházka. Co Vy na to?

Boda

To každopádně s váma na projíždku rádi pujdem.Děkuji moc a těším se nashledanou.

Pavel Hoch

Za velbloudy jsme byli s přítelkyní u Žanety před rokem a bylo to úžasný. Žaneta byla skvělá a velbloudi krásný. Strávili jsme tam úžasný den.
Všem opravdu doporučuju!!!

Žaneta Fabiánová

Dobrý den, Pavle, díky za pochvalu. Zas brzy přijeďte podívat se na přírůstky.

Tom

Také mne by zajímala platnost tohoto voucheru… Díky :)

Žaneta Fabiánová

Váš voucher je také s platností do konce roku 2011.

Kamča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat do kdy zakoupený voucher platí? Děkuji za odpověď.

Žaneta Fabiánová

Platnost voucheru je do konce roku 2011.

Pepíno

Mno jak to tu pročítám nevím, skutečně nevím co si myslet. I malému děcku je snad jasné, že velbloud není kůň a že odstranit hrby je čirý nesmyl a vtipné to není ani náhodou. :-) Pokud vám vadí hrby, hledejte projížďku na lamách. :-)

Žaneta Fabiánová

Lamy můžete vzít u nás na projížďku taky. Pochybuji však o jejich nosnosti. Aby to nedopadlo tak, že vy budete muset vozit lamu, jinak se domu nedostanete.

JennyFox

:-D vtipná poznámka

creweta

Dobrý den, viděl jsem fotografie Vašich velbloudů a tak jsem zjistil, že mají dva hrby. Bylo by možné ty hrby odstranit aby na dlouhé projížďce člověka nic netlačilo? Děkuji.

Žaneta Fabiánová

Nebojte se, že by vás hrby tlačily. Spíše naopak. Až Vás dlouhá a kolébavá vyjížďka uspí, hrb Vám poslouží jako polštář a opěrka. Pak změníte názor a budete raději chtít ještě pár hrbů přidělat.

Háňa

Srandy kopec :-))

Klára

A máte pocit, že velbloud a kůň jsou stejná zvířata?

Žaneta Fabiánová

Já mám pocit, že velbloud a kůň se nepodobají. Už v tom, že koně mi neplivou do obličeje. Ale přijeďte si to prohlédnout a ozkoušet sami.

Maceska

Dobrý den,
tak tahle nabídka mi přesně sedla, už nějakou dobu přemýšlím, že si u Vás koupím jízdu:-). Paráda!

Žaneta Fabiánová

Kupujte, rezervujte hodinu a čas a hurá na vyjížďku.

tygress.pussycat

Dobrý den,

bude velbloud veden i v případě, že umím jezdit na koni?

Děkuji za odpověď

Klára

A máte pocit, že velbloud a kůň jsou stejná zvířata?

Žaneta Fabiánová

Pokud umíte na koni, můžete si velblouda řídit sama.

Kačka

dobrý den, zajímalo by mě, zda na velbloudovi hodinu jedu sama a nebo ho vedle mě někdo vede? Pak také jestli chodím do kolečka a nebo po velkém areálu?

Mnohokrát děkuji za odpověď

Misa

v textu se píše jihočeskou krajinou, tak předpokládám, že to nebude v areálu :-)

Žaneta Fabiánová

Já oba velbloudy celou dobu z bezpečnostních důvodů vedu. A jedeme kolem polí, lesem, loukami.

Nikol

Chápu to tedy správně, že když jsem koupila 2 vouchery, můžeme jet s přítelem každý na svém velbloudovi na 2hodinovou projížďku? :)

Žaneta Fabiánová

Ano, přesně tak.

Katka

Dobry den, koukala jsem, ze krome velbloudu mate i koniky…Psala jste, ze se da jezdit na 2 velbloudech a pokud by bylo vice lidi, museli by jit pesky vedle,bylo by mozne vzit dohromady na prochazku koniky i velbloudy a pak si je behem cesty prostridat?
Dekuji mnohokrat za odpoved

Žaneta Fabiánová

Bylo by to možné. Vše za určitých bezpečnostních podmínek a pravidel. A v případě, že si koně sami zvládnete.

Michaela

Dobrý den, super nabídka. moc děkuji, určitě kupuju. Jen bych se ještě chtěla zeptat, zda by šlo také voucher využít pro 4 lidi na půl hodinovou vyjížďku. Předem děkuji za odpověď.

Žaneta Fabiánová

Určitě šlo, pokud Vám nevadí, že ostatní půjdou pěšky. Ale procházka vedle velblouda je taky super.

Aneta

Dobrý den, zajímalo by mě, jakou má takový velbloud nosnost ?

Martin

Probůh, hovoříte tu o zvířeti, ne o výtahu či trakaři. Nejsem odborník, myslím ale, že nemáte-li půl tuny, tak vás zvíře unese.

Žaneta Fabiánová

Nosnost velblouda je do 200kg.

Lucie

Dobry den, chtela bych jet se dvema detmi – 6 a 8 let, mohou takto male deti jet samy? A muzeme jet vsichni najednou? Pokud nemohou jet sami, muze jet jeden s dospelym na jednom velbloudu a plati v tom pripade?
 Dekuji

Žaneta Fabiánová

Dobrý den, opět pro malé děti dlouhé vyjížďky nedoporučuji. Využijte nabídku krátkych jízd po areálu. Dítě v sedle s rodičem navíc neplatí.

pavla

dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli na velbloudovi muze jet samo i 6tilete dite nebo zda by melo jet s rodicem a pokud by jelo s rodicem, zda by platilo. dale se chci zeptat do kdy je mozno voucher uplatnit, jsem v sedmem mesici, tak bychom prijeli az na podzim.dekuji

Terka

Platnost voucheru:
od 28. 3. 2011 do 31. 12. 2011

Žaneta Fabiánová

Dobrý den, delší vyjížďky pro malé děti nedoporučuji vzhledem k bezpečnosti. Pro děti máme program jízd u nás na farmě. Pakliže sedí dítě v sedle s rodičem, za jízdu neplatí. Ale na dlouhou vyjížďku je toto pro oba nepohodlné. Děkuji

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik těch velbloudů máte. Máme partu o 10 lidech, tak pokud bychom mohli všichni na společnou projížďku.
 Děkuji

Žaneta Fabiánová

Dobrý den, máme 4 velbloudy, jezdí se na dvou z nich. Všichni na společnou projížďku jet můžeme, pakliže se v jízdě na velbloudech prostřídáte. Ostatní půjdou pěšky. Lepší varianta by byla jezdit u nás v areálu a postupně se všichni povozíte. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru