Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tandemový let na motorovém padáku

Sportovní klub Skeleton Morava Sedliště  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie Sikorová

Dobrý den, rádi bychom koupili let dědovi k narozeninám, má je až koncem září, ale jak jsem četla, nebyl by problém poukaz prodloužit. Rodiče jsou z Příbora, když dědovi přikoupíme 15 minut, vyjde časově se podívat nad dům v Příboře? Odlet by byl ze Sedliště. A ještě jsem se chtěla zeptat, kolik stojí pořízení videozáznamu, popř. fotogafií. Děkuji za zodpovězení. S přání hezkého dne Lucie Sikorová

Hubert Ličman, pilot

Dobrý den, Příbor je od Sedliště 20 km. Stroj létá v průměru rychlostí 40 km/hod. Let tam a zpět by tedy trval hodinu. Finančně výhodnější by bylo zaplatit za příjezd do Příbora a startovat někde v okolí. Pak by bylo možné si půlhodinu letu užít. Problém je však v tom, že Příbor je v řízeném okrsku letiště Ostrava Mošnov, tzv. CTR a proto pro létání nad ním bychom potřebovali nejenom dobré počasí a příznivý vítr, ale i povolení řídícího letového provozu z Mošnova. Obvykle jej dostaneme, ale není zaručeno, že jej dostaneme i v den, kdy si let naplánujeme.
Přeji hezký den!

Soňa

Dobrý de, píšete, že je možnost prodloužení letu za příplatek. Za jaký příplatek by bylo možno let prodloužit o dalších 15 minut?
 Děkuji

Hubert Ličman, pilot

Dobrý den Soňo!
Cena za každých dalších 15 minut je 750,– Kč. Pokud by jste chtěla letět například půl hodiny, pak zaplatíte poukaz zakoupený zde + 750,–.
Budu se těšit na let s Vámi.

Martin

Dobrý den,
je možné letět s pětiletým dítětem?

Hubert Ličman, pilot

Dobrý den,
děkuji Vám za Váš dotaz. S pětiletým dítětem je možné letět. Je nutný písemný souhlas rodičů s letem. Drobnou obtíží by pak byla takto malá odhlučněná helma, ale to bychom dokázali řešit. Zda tedy necháte letět takto malé dítě, je na Vás. Jen pro Vaši informaci: Dosud nejmladším pasažérem byla desetiletá dívka. A ta byla spokojená. Nejsem si však zcela jist, že samotný let bude pro pětileté dítě přínosem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru