Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz správného stravování od NutriAcademy, s.r.o.

4,8 / 5 NutriAcademy Brno  (mapa) 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jaromír Uher

Dobrý den,
kolik z uvedeného času bude věnováno společným přednáškám o stravování a kolik času bude vyhrazeno na individuální měření a stanovení jídelníčku? (Když se prodá 100 voucherů, tak i když nebudou společné přednášky, tak na každého budete mít necelé 4 minuty, když polovinu času budou přednášky, tak na jednotlivce budete mít jen 2 minuty) 


Na jakém přístroji bude probíhat měření? Jsou nějaké podmínky, které by člověk měl před měřením splnit?
Třeba pro Bodystat by mělo platit:
•nejíst a nepít 4–5 hodin před vyšetřením
•nesprchovat se těsně před vyšetřením
•necvičit 12 hodin před vyšetřením – dehydratace po cvičení může falešně zvyšovat procento tuku
•nepít alkohol a kofein 24 hodin před vyšetřením
•případná návštěva sauny musí mít odstup 24 hod před vyšetřením
•nenatírat si ruce a nohy žádným mastným krémem – mastnota z krému by způsobila falešně vysoké množství tuku ve vašich výsledcích 


Jídelníček asi bude všeobecný ( denní celkové kalorie + procentuelní složení jednotlivých složek) ? 


Jsou v cenně třeba i nějaké písemné podklady? 


Děkuji za Vaše vyjádření a přeji hezký den.
NutriAcademy

Dobrý den,
Správnému výživovému poradci, který dělá kvalitní jídelníček založený na analýze dosavadního stravování a zjištění správného složení těla, trvá vytvořit výživový plán i několik dní. Poté následují konzultace a další práce s klientem. Proto, jak správně soudíte, bude kurz založen na obecných informacích a faktech v oblasti výživy. Nicméně s důrazem na to, ŽE KAŽDÝ POTŘEBUJE INDIVIDUÁLNÍ ŘEŠENÍ a neexistuje univerzální jídelníček. Chceme, aby naši posluchači pochopili fyziologii fungování těla a potřebu jednotlivých živin a od toho dokázali odvodit principy správné výživy. Abychom dokázali, že diety a hladovění jsou neefektivní a ukázali jim správný směr. I měření (uvedl jste naprosto přesné podmínky) je orientační, zase, abychom Vám ukázali, jak funguje správný přístroj a co lze na něm zjistit a co je důležité. Máme s tímto kurzem výborné výsledky, protože jsou to informace, které v reklamě na hubnutí určitě neuslyšíte. Pokud potřebujete detailnější plán a měření, doporučuji Vám vyhledat výživového poradce. Orientační cena takového výživového plánu je 3500 Kč a výš. Měření probíhá na přístroji InBody, což je lékařsky certifikovaný přístroj, který měří na principu Bioimpedance, stejně, jako Bodystat. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru