Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za voucher na nákup trendového oblečení a doplňků v hodnotě 700Kč. Legendární conversky a značková trička pro kluky i holky s 50% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucy

Pěkný večer, je možné zboží objednat na internetu a dojít si pro ně pak na prodejnu a ušetřit tím tak těch 130 Kč za obchodní balík? Díky za odpověď..

Conversky

Dobrý den,
pokud máte možnost na prodejnu dojít zboží zakoupit, doporučujeme zboží objednat přes internet, aby jsme zboží pro zákazníka rezervovali a připravili. A poté není problém zboží na prodejně vyzvednout, vyzkoušet a prohlédnout. S pozdravem

Voucher zadejte do objednávky, a pak nejlépe doneste vytištěný sebou na prodejnu

Jakub

Dobrý den, objednal jsem si 2 vouchery, bohužel jsem až později zjistil, že neplatí na zboží které jsem chtěl (boty crocs). Jak můžu vouchery vrátit. Nebo existuje jiná možnost?

Conversky

Dobrý den,
veškeré informace jsou u této nabídky popsány. S tímto problémem se musíte obrátit na Slevomat. S pozdravem

Michal

Dobrý den, platí i sleva na Náramky Power Balance? Predem dekuji za odpoved.

Conversky

Dobrý den,
na Power Balance se vouchery nevztahují. S pozdravem

Jana

Dobrý den. Dá se voucher uplatnit i na boty CROCS? Děkuji

CONVERSKY.CZ

Dobrý den, bohuzel se neda vyuzit voucher na crocs. Muzete poslat mail na info@conversky.cz a rict ktere crocs by jste potrebovala a uvidime co se da udelat pro Vas.

Martin

Dobry den, koupil jsem si vas voucher, v sekci „SLEVOMAT bonus“ jsem si vybral boty, ktere se mi libi, ovsem k moji velikosti mate informaci, ze bude dodana az v dubnu. Hodil jsem si ji tedy do kosiku a zkusil predobjednat, bohuzel na me pri zadavani kodu vyskocila zprava: „kupón nelze použít“. Co presne delam spatne?

CONVERSKY.CZ

Dobrý den, nic špatně neděláte. Je to jen o tom. Ze vouchery jdou pouzit az skonci akce. ktera je do nedele. Takze od pondeli muzete objednavat a uplatnovat svoje vouchery.

Diky CONVERSKY.CZ

Barbaucha

No vzhledem k tomu, že tenhle typ Conversek koupíte v obchodě většinou do 1000,– se akce "opravdu vyplatí:-))!

Conversky

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že nabízíme originální zboží firmy CONVERSE a řídíme se určenou cenou pro jednobarevné modely. Tak jsou ceny běžné. Na internetu sežene i „converse“ za 400,–, ale originalitu zboží Vám už nikdo nezaručí.

Gabriell

Dobry den,
je mozno stavit se do kamenneho obchodu pred samotnym objednanim skrz vyzkouseni spravne velikosti? Pripadne si rovnou v kamennem obchode nakoupit s pouzitim voucheru? Dekuji za odpoved.

Conversky

Dobrý den,
pokud máte možnost na prodejnu dojít zboží zakoupit, doporučuje zboží objednat přes internet, aby jsme zboží pro zákazníka rezervovali a připravili. A poté není problém zboží na prodejně vyzvednout, vyzkoušet a prohlédnout. S pozdravem

Voucher zadejte do objednávky, a pak nejlépe doneste vytištěný sebou na prodejnu

Hana

Důrazně varuji potencionální kupující před nákupem. Jedná se o neseriózního prodejce. Některé zboží je prodáváno bez visaček či cedulek a díky tomu nelze zboží později reklamovat/vyměnit za jiný kus.

Ondra

Dobrý den, Rád bych řekl zákazníkum, že jako E-shop a kamenny shop fungujeme jiz 7 let. A v žádném případe neprodavame veci bez veškerých udaju atd… Ptz jinak by jsme na trhu davno nefungovali. My jsme prodejci originalniho zbozi, ktere vzdy obsahuje veskere znaky originality, puvodu atd.. Prejeme pekny den a prijemny nakup Vam všem.

A pani Hane prejeme taktez hezky den. :-)

Jan

K reklamaci nepotřebujete žádné vysačky ani cedulky. Jen musíte prokázat, že jste zboží u nich koupila…účet, záruční list, výpis z účtu,…

Conversky

Dobrý den,
nejdříve je nutné si ujasnit o co se jedná jestli o reklamaci z důvodu, že se s výrobkem něco stalo a nebo, že žádáte výměnu zboží. Pokud jdete použité zboží reklamovat je důležité zachovat doklad o koupi, ale pokud není je potřeba prokázat, že by výrobek zakoupen opravdu v té dané prodejně. Avšak pokud máte zboží nové a zjistíte, že jste zvolili špatnou velikost. Ráda by jste zboží vyměnila, není povinností prodejce Vám vyjít s výměnou vstříc. (ale náš obchod v tomto případě požaduje, aby bylo zboží v původním stavu, aby mělo cedulky a visačky)

Zákazník při zakoupení zboží na prodejně má možnost zboží zkontrolovat zdali má všechny náležitosti a že je v pořádku.

(14-ti denní lhůta na odstoupení od smlouvy bez udání důvodů se vztahuje na kupní smlouvu uzavřenou za pomoci prostředků komunikace na dálku (nákup na internetu) nebo pokud se tak děje mimo prostory obvyklé k podnikání. Nevztahuje se ale na nákup v kamenném obchodě, takže zde 14-ti denní lhůta na odstoupení od smlouvy neplatí. Je jen dobrá vůle prodejce, že Vám nabídne výměnu zboží, situaci také nemusí řešit nijak. )

cola-loka

Dle ustanovení § 53 odst. 7 občanského zákoníku byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění.

Zajímá mě, kde berete tu jistotu, že – prodejce nemusí vyjít vstříc a že je to jen Vaše dobrá vůle.

Conversky

Prosím přečtě si to co je napsané v závorce. Je tam jasné, že 14-ti denní lhůta pro vrácení platí na nákup na intrenetu, ale na nákup na prodejne se to nevztahuje!

Síma

Děkuji za odpověď. A ještě bych se chtěla zeptat, peněženka Chords Envelope (Kód zboží: 01C.099.010) je dámská? Děkuji,

Conversky

Dobrý den,
peněženka je spíše dámská, ale vyložené určení pánská, dámská zboží CONVERSE převážně nemá.

Síma

Dobrý den, mohla bych se zeptat na výši poštovného?
Děkuji.

Conversky

Dobrý den,
jednotná cena poštovného je 130kč. Zboží je posíláno OBCHODNÍM BALÍKEM!

Lenka

dobrý den,
pochopila jsem to dobře tak,že když si koupím boty za 1500,–Kč,tak použiji jen jeden voucher a zbytek 800,–Kč doplatím? Můžu si vybrat i z nabídky dalších bot nebo jen ty co máte v sekci slevomat bonus?
Děkuji za odpověď

Conversky

Dobrý den,
tato akce se vztahuje na dvě kategorie a to jsou SLEVOMAT AKCE a SLEVOMAT BONUS! Zde jsou možné vouchery využít tak jak uvedeno u odpovědi Daniela!

Verča

tak už jsem si všimla, že tam hodinky zahrnuté nejsou:( omlouvám se za zbytečný dotaz:)

Verča

Dobrý den, lze si zakoupit i hodinky se slevou? Děkuji

Daniel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li voucher mohu použít jen na zboží v sekcích „Slevomat akce“ a „Slevomat bonus“, nebo na veškerý sortiment? Dále jestli dobře chápu, tak na jedno zboží /případně celý nákup/ ve vyšší hodnotě než voucher…kromě Conversek… mohu použít i více voucherů, příklad – cena 1.500,–, mohu použít dva vouchery + 100,– doplatek? Děkuji za odpověď

Conversky

Dobrý den v sekci SLEVOMAT AKCE muzete pouzit libovolny pocet (max.10 ) voucheru dohromady. A v sekci SLEVOMAT BONUS muzete pouzit jeden voucher na kazdych dosazenych 1500 kc t.j. jeden par obuvi.

CONVERSKY.CZ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru