Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

250 Kč za špičkové IPL ošetření dle vašeho výběru. Bezbolestná a trvalá epilace, omlazení obličeje i ošetření akné se slevou až 70%.

Brno Wellness Brno  (mapa) 1 020 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ilona

Dobrý den, chci se zeptat, zda přístroj odstraňuje rozšířené (viditelné) žilky na stehnech a popř. kolik je třeba voucherů a ošetření.
Děkuji Ilona

Wellness U Andersena

Ano odstraňuje rozšířené žilky, ale opravdu takové ty drobné – pavučinky. jestli to pomůže Vám je takhle těžké říci, na určení bych potřebovala daný problém vidět. Můžete si ale zakoupit vouchery a kdyby jsme zhodnotili, že to vhodné není, můžete je využít na něco jiného. Počet voucherů Vám opravdu nedokážu říci, nevím, jak je místo velké. Ošetřující hlavice má 2,5×1,5cm, což je jeden šot a cenu za jednotlivé šoty jsou v tabulce. Ošetření jsou potřeba cca 2–4, je to individuální.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat-mám za sebou jednu návštěvu v jiném salonu-epilace lýtek. Můžu jít teď k vám nebo je potřeba už chodit na stejný přístroj?Děkuji pěkně:-)

Wellness U Andersena

Dobrý den, samozřejmě můžete jít k nám :-) Jen jde o to, že třeba 2 návštěvy někde jinde se vyrovnají jedné u nás, takže co se týče počtu návštěv, bylo by lepší, kdybyste tu první nepočítala jako plnohodnotnou, jestli mi rozumíte. Ale jinak to problém určitě není. Budeme se na Vás těšit :-)

Hanka

aha,omlouvam se,nevsimla jsem si,ze jsi jiz na to odpovidala.Tedy jakou ma zivotnost permanentka?Dekuji.

Wellness U Andersena

Dobrý den, je vždy rok od poslední návštěvy, takže pokud nám nyní (do 30.6.) vouchery donesete a využijete je v zimě, je to naprosto v pořádku. A hlavně vždy se dá domluvit, takže pokud by bylo potřeba permanentku prodloužit ze zdravotních důvodů, určitě se nějak domluvíme.

Hanka

Dobrý den,jsem v 5.mesici tehotenstvi,vim ze IPL se nedela.Jak je to v dobe kojeni?Je mozne si teda zakoupit vouchery a pak si k Vam prijit teda nabit permanentku a pouzit to az v zime?Dekuji za info.

Andrea

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,mám žilky na tvářích,ale opravdu velice málo,i 10šotů na jednu návštěvu bude moc,podle toho co jste psala kolik je zhruba ošetření místa v cm,tak se chci zeptat jestli je možné jít třeba na 2× s 10šoty.děkuji za odpověď

Wellness U Andersena

Dobrý den,
to bohužel nelze, nemůže se udělat to, že byste při jedné návštěvě použila méně jak jeden voucher. Možnost je ta, že přijdete třeba 2 a počet šotů rozdělíme, popřípadě můžeme najít něco, co by se dalo ještě vylepšit šoty navíc :-)

Vendula

Ráda bych se zeptala, jestli Váš zákazník dostane nějaké písemné prohlášení, že garantujete TRVALÉ odstranění chloupků, jak jste již několikrát psali.
Děkuji za odpověď.

Wellness U Andersena

Dobrý den,

jak jsme již psali, můžeme Vám předložit lékařské studie. Prohlášení žádné nemáme, ale pokud byste šla na horní ret třeba 6× a neměla výsledky, tak to s Vámi budeme samozřejmě řešit, protože nám jde především o to, abychom měly spokojené zákaznice, které od nás dostanou to, co si zaplatily, to znamená mít dobré jméno a pověst takovou, že provádíme ošetření, která mají efekt! Určitě nám nejde o to, abyste nám tady zaplatila spoustu peněz za mnoho ošetření, které by neměly výsledky, to rozhodně není naším cílem. Vše je individuální, proto se nedá říct: ano, za 3 ošetření vám neporoste vůbec nic, liší se to u každého a proto vše řešíme individuálně. Díky této nabídce se každý může přesvědčit sám za opravdu výhodné ceny!

Wellness U Andersena

Dobrý den,

rádi bychom Vás upozornili, že platnost voucherů je až od 21.3., objednávat se můžete již teď ale až nejdříve na toho 21.3..
Děkujeme

Jana

A opravdu se ty chloupky nevrati? Cetla sem par zkusenosti, ze se chloupky vratily a jsou jeste cernejsi, tvrdsi a roste jich vic…To bych vazne nechtela, obzvlast v obliceji!

Wellness U Andersena

Jak jsem již několikrát psala, záleží, jakým strojem je ošetření prováděno. Také je důležité to, abyste podstoupila doporučený počet návštěv, je samozřejmě možné, že třeba budete potřebovat o 2 ošetření více. Také se totiž často stává, že někdo jde na ošetření 1× a pak říká, že to enmá efekt, ale to ani mít nemůže, jelikož se jedná o růstové fáze chloupků, proto jsou potřeba návštěvy vždy minimálně 3! Pokud podstoupíte ošetření na našem stroji, vhodný počet návštěv, tak se chloupků zbavíte zcela, za to Vám ručíme. Pokud budete procházet hormonálními změnami, může se stát, že se Vám sem tam objeví chloupek, ale už Vám v žádném případě nezačnou růst znovu, ba dokonce více! Je možné, že pokud jde někdo na ošetření ne tak kvalitním strojem, nezničí se vlasový fotikul zcela a chloupky dále porostou. To se ale u IPL Athélia nestane, to Vám slibuju :-)

Jana

Dobrý den, může se zákrok podstoupit i při kojení? Pokud ne lze koupit kuponky a přijít až později – třeba za rok?

Wellness U Andersena

Jak dlouho již kojíte? A o jakou část byste měla zájem? Pokud např. horní ret, neměl by to být problém, pokud by se jednalo ale o celé nohy, doporučila bych až po kojení. Ano, vouchery si můžete nyní zakoupit a čerpat až za rok, ale do 30.6. nám je musíte přinést a my Vám je vyměníme za permanentku, kde budete mít dobité Vámi zakoupené ošetření.

Jana

třísla, podpaží, ev. spodní čast nohou, horní ret

Hana

Dobrý den, mám na tvářích jizvy po akné. Jsou již vybledlé, ale kůže na tvářích je po nich nerovnoměrná, hrbolatá. Pomohlo by i mně IPL? Popř. kolik voucherů si mám koupit? Děkuji

Wellness U Andersena

Ano určitě, přesně na tento problém je IPL ideální! Pokud by se jednalo o část obličeje, jsou to vouchery 3, pokud o celý obličej, voucherů 5 na jedno ošetření a těch ošetření 3–4.

Jana

chtěla jsem se jen podělit o zkušenost s IPL světlem…stálo mne to 15 tisíc a efekt po nějaké době žádný…a bez náhrady…samozřejmě ne u vás…ale na prestižní klinice v Praze..takže si milé dámy zvažte jestli nepoužít jinou techniku odstranění…

Wellness U Andersena

Důležitější než to, že se jednalo o prestižní salon je to, o jaký se jednalo stroj. My využíváme přístroj IPL Anthélia francouzské společnosti Eurofeedback. IPL Anthélia byl vyvinut ve Francii a tam je také vyráběn. Garantuje trvalé odstranění chloupků tmavých, světlých i šedivých (na rozdíl od ostatních IPL a i laserů) v anagenní, neboli růstové fázi, které je ověřeno v mnoha lékařských ordinacích celého světa a dále lékařskými studiemi (pokud máte zájem, můžete si je vyžádat i u obsluhy přístroje).
Obecně IPL využívá pulzní světlo polychromatické o pulzu delším s menším měrným výkonem – naprosto bezpečným a dostačujícím pro epilaci, laser využívá světlo monochromatické o vysokém výkonu – to však není zárukou pro větší účinnost přístroje. Chodí k nám mnoho zákaznic, které již laser využily, ale spokoné s výsledkem nejsou a navíc si stěžují, že ošetření je neskutečně bolestivé (jelikož se dělá chloupek po chloupku).
Je pravda, že je na našem trhu mnoho různých výrobců IPL a ne všechny přístroje jsou zkonstruovány tak, aby výsledky byly pro zákazníka naprosto uspokojivé. Toto se však netýká přístroje Anthélia. Je také potřeba dodržet doporučený počet opakování a mít správné rozestupy. Přijďte IPL vyzkoušet k nám a budete velmi spokojena.

Edita

Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda mi staci jeden voucher na omlazeni pleti a odstraneni jedne zilky? Dekuji

Wellness U Andersena

Můžete se podívat i do tabulky, kde je uvedeno, že fotorejuvenace je za 5 voucherů a na jednu žilku by měl stačit 1 voucher, ale pokud by se jednalo o stejné místo, nelze to provádět zcela zároveň, musí tam být nějaký rozestup, to už bychom se pak domluvily.

Katka

Mám bohužel stejné zkušenosti jako Tereza – v salonu jsem IPL vyzkoušela na horním rtu a výsledek je, že mi teď rostou opravdu silné a černé chloupky, no spíše už vousy(((((( nezdá se mi, že by cokoliv zmizelo spíše naopak ((. asi to působí na každého jinak, ale já jsem hodně zklamaná a „vousatá “(((

Wellness U Andersena

A můžu se zeptat – Vy jste byla v salonu u nás? Na každého to samozřejmě působí trochu jinak, ale z IPL, které provádíme, vám chloupky určitě nezesílí.

Jarka

Dobrý den, když se pokusím otevřít tabulku, otevře se mi pouze prázdné okno. Pomůžete? Nechce se mi zveřejňovat emailovou adresu. Děkuji

slevomat

Dobrý den, tabulka nám funguje normálně, zkuste ji tedy otevřít v jiném prohlížeči.,–)

Adela

dobry den, jde vyuzit vasi nabidku v pripade, ze mam atopicky ekzem? dekuji

Wellness U Andersena

Ošetření se nedá provádět na místech, kde se ekzem vyskytuje, ale na jiných místech ano.

Miri

Děkuji, už jsem koupila a moc se těším :-) Zeptám se ještě: u aplikace na žilky…může se to dělat i přes jaro/léto anebo pak postačí se chránit před sluncem a mít vysoký faktor?

Wellness U Andersena

Na jaře se to dělat určitě dá a je potřeba používat faktor 50, dále bychom se pak domluvili a my Vám poradili, co je nejlepší. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Anna

Dobrý den, mám na obličeji jizvičku velkou asi jeden centimetr, mám ji už asi 19 let. Bylo by možné využít IPL na odstranění? Kolik bych asi potřebovala voucherů? Předem děkuji za odpověď.

Wellness U Andersena

Tak to bohužel nedokážu posoudit, musela bych jizvičku vidět. Je možné, že se stav zlepší, ale takhle staré jizvy se už asi úplně zcela zbavit těmito metodami nedá :-( Nejlepší by bylo, kdybyste přišla na konzultaci, my se na to podívali a řekli Vám, co a jak.

Miri

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné jeden voucher využít pro dva lidi na červené žilky v obličeji. Pro mne by postačily dva šoty (mám jednotlivé žilky a už jsem jednou na IPL byla) a manžel by využil zbytek na nos, kde má bohužel žilek více a musel by jít určitě víckrát.
Celkem bych chtěla koupit tři vouchery a takto je vždy využít. Bylo by to možné?

Wellness U Andersena

Dobrý den,
ano, v případě, že přijdete spolu (objednáte se na jeden čas), tak to možné je.

viky

hop, sorry :D to nepatrilo sem :)

Viky

vynikajuca motivacia začať cvičiť :) chcela by som sa spýtať, či je možné si k pernamentke priplatiť osobnú trénerku? za odpoveď vopred ďakujem :)

Jana

Dobrý den, takze to chapu dobre, ze staci do 30.6. prijit s kupony a vymenit je za permanentku a ta ma platnost rok? Nekde sem totiz cetla ze neni dobre chodit na tenhle zakrok v lete, bojim se pigmentovych skvrn od slunicka… Dekuji :-)

Wellness U Andersena

Dobrý den, ano chápete to správně :-) A dokonce má platnost rok od poslední návštěvy, takže když přijdete v září, tak Vám platí zase do září dalšího roku. Záleží jaké části se dělají, vše Vám vysvětlíme při první návštěvě. Budeme se na Vás těšit!

Jana

Chtela bych horni ret :-) A opravdu to neboli? Nevim jestli vydrzim 20 minut bolesti :D

Marie

Dobrý den,dcera ma jizvu na ruce po pořezání nožem,chtěla bých se zeptat zda je možné jí odstranit a využít Vaši nabídku.Jizva je dlouhá asi 2,5 cm a kolik by potřebovala voucherů.Děkuji za odpověd.

Wellness U Andersena

Co se týče jizvy od nože, tak pokud je čerstvá, doporučila bych radiofrekvenci, ale co se týče těchto věcí, je nejlepší konzultace. Pokud je jizva ještě červená, dalo by se zkusit i IPL, jedno ošetření by bylo cca 5 šotů (záleží na tvaru), takže jeden voucher a doporučila bych až 4 ošetření.

Anna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jsem dobře pochopila vaši nabídku.
Pokud si objednám depilaci podpaží ( kde máte napsáno 4 ošetření ) tak si musím koupit 4 vouchery? děkuji za odpověď

Wellness U Andersena

V tabulce máte také uvedeno, kolik je potřeba voucherů na jedno ošetření. Např. na horní ret je potřeba jen jeden voucher a doporučujeme 3 ošetření, tzn., že si zakoupíte 3. Na podpaží na jedno ošetření jsou ale potřeba 2 vouchery a doporučujeme 4 ošetření, takže si zakoupíte 8 voucherů.

Slevomat

Dobrý den všem, omlouváme se za problémy s větším nákupem voucherů. Prozatím si můžete na jedno uživatelské jméno pořídit 30 voucherů. Pracujeme na tom, abyste si jich mohli během pár hodin koupit více. Pokud budete prozatím chtít více jak 30 voucherů, je bohužel nutné objednávku utvořit přes jinou e-mailovou adresu. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Aneta

Pokud se jedna pouze o tvare a to jeste ne v celkove velikosti bude stacit na 1 osetreni 10 sotu?Dekuji za odpoved

Wellness U Andersena

Pokud mluvíte o žilkách, tak je opravdu těžké to takhle předem odhadnout. Ale pokud by vám chyběl třeba 1 voucher, domluvíme se přímo na místě, abyste si to mohla doplatit za zvýhodněnou cenu. Nebo si kupte voucherů více a můžete je pak využít na něco dalšího.

Nata

Dobry den, ta tabulka mi nejde otevrit, je nejaky jiný zpusob jak si mohu vybrat potrebny pocet voucheru? Diky

Wellness U Andersena

Je tedy zvláštní, že nejde otevřít, ale v tom případě se nás můžete zeptat tady nebo telefonicky nebo mailem (můžeme Vám tabulku zaslat).

Sára

můžu se zeptat jestli ty žilky je možné odstranit i ze stehen?Nebo se to týká jen obličeje?

Wellness U Andersena

Žilky lze odstraňovat z kterékoliv části těla, ale je důležité, aby se jednalo opravdu o rozšířené žilky, nemůžou to být křečové žíly, ty už se dělat nedají. Opět je možná konzultace.

Saša

Jaká je cena dalších šotů na odstranění rozšířených žilek, když by mi na jedno ošetření nestačilo těch 30 podle vaší tabulky?

Wellness U Andersena

To už bychom se pak domluvily individuálně, můžete počítat cca 70,– Kč za jeden šot. Samozřejmě ta cena už by byla úměrně nižší tím, že by se jednalo o vyšší počet šotů.

Wellness U Andersena

Važené zákaznicea zákazníci,

již jsem mluvila se Slevomatem a z technických důvodů nelze dát počet voucherů neomezeně, takže při jedné platbě můžete koupit 10 voucherů, tudíž pokud chcete 40 voucherů, je nutné provést platby 4. Doufám, že je to srozumitelné :-)

Hanni

Problém je však v tom, že na jedno uživatelské jméno mi to opravdu dovolí pouze 10 voucherů. Chtěla jsem jich teď koupit více, ale na další platbu mě to už nepustilo, že svých 10 voucherů jsem už vyčerpala. Prosím tedy o jinou radu, protože za 10 voucherů opravdu nezaplatím to co potřebuji.

Děkuji, Hanni

Wellness U Andersena

Za problémy se omlouváme. Nyní je to nastavené tak, že si můžete koupit 30 voucherů najednou, do 2h by to mělo být tak, že si můžete koupit 100 voucherů. Popřípadě se přihlásit na někoho jiného. Pokud byste jich chtěli i tak více nebo to nešlo, můžete si při první návštěvě dokoupit vouchery u nás.

Aneta

Dobry den,
chci se zeptat na tvarich mam cervene zilky a chtela bych je nechat odstranit, zde bude asi nutnost vyuzit pristroj IPL je to tak?Bohuzel cemu nerozumim je pocet tech sotu?Co to presne znamena a kolik na jedno osetreni zilek je potreba?
 Dekuji

Wellness U Andersena

Jeden šot je ošetření zhruba: 2,5×1,5cm. Počet šotů znamená, že záleží, jak velká část se ošetřuje. Zde IPL určitě využít lze.

Aneta

Pokud se jedna pouze o tvare a to jeste ne v celkove velikosti bude stacit na 1 osetreni 10 sotu?Dekuji za odpoved

Saša

Prosím o odpovědi na moje dotazy viz výše. Nějak jste mě přeskočily…

Eva

Dobrý den, mám na bradě výrazné jizvičky a fleky po akné, pomohlo by IPL? Kolik návštev by bylo potřeba? Děkuji za odpověď.

Wellness U Andersena

Dobrý den Evo, IPL by určitě pomohlo, jde jen o to, aby jizvičky nebyly zcela světlé (jako po operaci), pokud se jedná o červené místečka, nerovnoměrnosti pleti, tak určitě IPL pomůže, počítejte tak 2–4 návštěvy, je to individuální.

Domča

chtěla bych se zeptat jestli to opravdu pomáhá i na akné, a kolikrát je potřeba na to jít aby byly vidět nějaké výsledky :) předem děkuji za odpověď.

Wellness U Andersena

Ano, na akné IPL pomáhá, doporučuje se 2–4 opakování, je možné přijít i na konzultaci, abychom se podívali na Váš stav pokožky. Jinak pokud máte problémovou pleť, doporučujeme zde kombinaci chemický peeling + IPL.

Saša

Přidávám se k datazu, opravdu si mohu koupit jen 10 voucherů? Jak je dlouhá platnost, když si to nabiji na tu pernamentku?

Wellness U Andersena

Dobrý den, taky se na to teď dívám, že je to omezené, snažím se spojit se Slevomatem, aby dali počet voucherů neomezeně, protože naše nabídka je taková, že si můžete koupit libovolný počet voucherů, do 30.6. přijdete a my Vám vše dobijeme na permanentku, kterou Vám zde založíme. Platnost naší permanentky je rok od poslední návštěvy, takže se o omezenost bát nemusíte.

Lucie

Dobrý den, mamka trpí skvnami na obličeji…v zimě je to v pohodě, ale v létě to jde hodně vidět. Trpí taky akné, podstoupila několik sezení IPL (pomohlo to trochu) a nedávno byla na mezoterapii a ta nepomohla téměř vůbec. Kolik sezení byste jí doporučila? Já mám problémy s kruhami pod očima…a chodila jsem na IPL a prosvětlalo mi to…kolik tak sezení doporučujete vy, pokud máte stroj silný, je to lepší:) Děkuji za odpověď.

Wellness U Andersena

Dobrý den, doporučila bych zde kombinaci chemického peelingu + IPL, kde doporučujeme 3 ošetření. Celkově se pleť srovná. Ale tyto věci jsou opravdu individuální. A ano, výsledky by určitě měly být lepší než jinde, náš stroj je velice účinný.

T

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by šlo koupit si celych 40 voucheru na osetreni int.partii a trisel (8×5opakovani)?? a navic jak jsem četla uplatneni voucheru je do 30.6.2011 a jestliže opakovai je s rozestupem nekolika tydnu, tak se to neda prece stihnout ne?

suzanne

Myslim, ze si muzete pri prvni navsteve donest vsechny vouchery, ktere mate, a oni je nabiji vsechny na jednu permanentku, na kterou se pak uz nevztahuje platnost :) Teda alespon takhle mi to rikali, a takhle je to i napsane tady v popisu

T

děkuji mockrát za rychle info =) jen mi nejde do hlavy jak to mam udelat, jestli si muzu koupit jenom 10 Voueru

T.

Za to, že mi kradeš jméno, ti neporadím! ;)

T

no Tak díky Teda =P

T.

Tak dobře, poradím. Ale v tom případě se chci o výsledku ošetření přesvědčit na vlastní oči. Pro klid v duši, jako že jsem poradil fakt dobře a bylo to k užitku… :D :D

Wellness U Andersena

Dobrý den,
ano z naší strany je možné zakoupit 40 voucherů, všechny nám přinést do 30.6. (při první návštěvě třeba) a my Vám vše dobijeme na permanentku, abyste mohla ošetření čerpat dle našeho doporučení a nebyl tak nijak ovlivněn výsledek. Takže klidně nakupte a nemusíte se bát :-)

T.

Tak teď jste mi to zkazili, to vám teda pěkně děkuju :((( :D :D

Saša

Strašně díky za tuto akci :-) Včera jsem se k vám objednala a to jsem ani nevěděla, že máte tuto akci. Můžu už na objednaný termín využít tyto slevokupóny?
Mám zájem o odstranění rozšířených žilek v obličeji, ale myslím si, že 30 šotů mi stačit nebude. Mám několik dotazů:

  • jaká plocha se jedním šotem ošetří
  • jaká je cena v případě dalších šotů
  • v jaké periodicitě se to provádí, myslíte že stihnu do léta 2 ošetření nebo i 3×, nevím kolik si zakoupit voucherů s ohledem na počasí, mám obavy kvůli pigmentvým skrvnám

Moc díky za info
Wellness U Andersena

Dobrý den,
jsme rádi, že máte z akce takovou radost :-) Záleží, kdy jste objednaná, vouchery by měly platit den po skončení akce, takže to už opravdu problém nebude :-) Jeden šot je cca 2,5×1,5cm. Je možné přijít na konzultaci nebo cenu říci až po ošetření, takže doporučuji zakoupit voucherů více a pokud by vám nějaké zůstaly, můžete je využít na něco jiného, popřídě někomu věnovat. Ošetření se provádí po cca 4 týdnech, pokud bysme to nestihly do léta, nic se neděje, budeme pokračovat po létě. Snad jsem zodpověděla veškeré vaše dotazy :-) Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

suzanne

Byla jsem na IPL ve trech salonech a musim priznat, ze vysledky se dost radikalne lisily (v jednom salonu efekt nulovy). Andersena jsem tak objevila pri jine slevove akci a byla jsem dost skepticka, ale musim uznat, ze pristroj vypada jako opravdu kvalitni a hned po prvnim osetreni byly vysledky velmi viditelne!!! Dokonce mi pak slecna nabidla koupit si dalsi sezeni za zlevnenou cenu (i kdyz uz akce davno nebyla) + k tomu moc pekne prostredi a prijemny personal, za me toto IPL vrele doporucuji!

Wellness U Andersena

Děkujeme za pochvalu, jsme moc rádi, že jste s námi spokojená :-) Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Hanni

přidávám se ke kladné reakci. Též jsem zde byla spokojená i s personálem, i s výsledkem.

Saša

Můžu se tě zeptat kde jsi nebyla spokojena? Abych věděla kterému salónu se vyhnout :-)

suzanne

Sasa: doufam, ze se to tu psat muze… Mne absolutne nevyhovovalo IPL v salonu SlimFox (taky meli dost slevovych akci), ty chloupky mi ani nevypadaly, naprosto zadny efekt, a to jsem tam byla ctyrikrat… Personal mily, ale to mi za ty penize nestacilo :( Ale nechci nijak hanit, treba ostatni maji zkusenosti jine..

Sára

Dobrý den,
chtela bych se zeptat,mijí mamince je přes 50 a její krk a hlavne dekolt už nevypadá jako za mlada,je tato metoda to co by jí pomohlo?Děkuji

Wellness U Andersena

Ano, fotorejuvenace je výborná věc, dá se to i zkombinovat s chemickým peelingem. Stačily by 3 ošetření a potom by mohla pokračovat s radiofrekvencí, která je výborná na vyhlazení vrásek. Ale prvně bych začala s IPL. Jinak není problém konzultace v našem salonu. Budeme se těšit :-)

Wellness U Andersena

Pro slečnu/paní Terezu:

proces odstraňování chloupků funguje tak, že týden až dva po ošetření chloupky vypadají a za nějakou dobu (záleží na části těla) začnou dorůstat chloupky z další růstové fáze. Takže na 2. ošetření můžete přijít se stejným množstvím chloupků jako na první, neznamená to, že by ošetření nemělo efekt, ale právě proto máte daný doporučený počet ošetření, které je potřeba podstoupit, abyste viděla výsledek. A to právě kvůli růstovým fázím chloupků. Také samozřejmě existují různé typy strojů, některé nemusí být tak kvalitní a zcela nezničí vlasový fotikul. O to ale u nás opravdu strach mít nemusíte! Výsledky jsou prokázány. Pokud by se naskytl problém s výsledkem u naší klientky, tak to samozřejmě budeme řešit, jelikož naším cílem je mít spokojené zákaznice!

Wellness U Andersena

Pro slečnu Ivu a Martinu:

Cena za podpaží je samozřejmě za obě podpaží, v tabulce je pak přesně rozepsané, kolik doporučujeme návštěv a za kolik je to voucherů. Pokud máte tmavé chloupky, je to o to jednodušší. Na podpaží jsou potřeba 2 vouchery na jedno ošetření a počet ošetření doporučujeme 4.

Wellness U Andersena

Počet opakování je minimální doporučený, může to znamenat, že někomu budou stačit 4 opakování, ale někdo bude potřebovat 5, opravdu je to velice individuální, každopádně když by Vám nějaké vouchery zůstaly, můžete je využít na něco jiného nebo je někomu věnovat.

Wellness U Andersena

Dobrý den,

je pravda, že tímto strojem se dají odstraňovat i znaménka, ale to můžou pouze lékaři, my bohužel ne. Co se týče ale pigmentových skvrn, ty odstraňujeme a docela úspěšně :-) Počet šotů je dle oblasti, záleží, jestli máte jedno malé místečko nebo třeba celé čelo apod.

dita

Dobrý den, je pravda že to odstraňuje pigmentová znaménka? Podle čeho se počítají ty šoty?

Iva

Dobrý den, mám černé chloupky. Kolikrát bych musela jít při odstranění chloupků v podpaží ? Děkuji

Martina

Také by mě zajímalo, jestli v ceníku u podpaží myslíte 1 podpaží nebo za standardní cenu 1.600 Kč obě dvě podpaží. Garantujete nějakým způsobem výsledek?

Tereza

IPL na mě nezafungovalo, vyzkoušela jsem. Chloupky se nejdřív tvářily, že mizí, ale zmizely cca na měsíc a pak se vrátily do jednoho.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru