Termín
Platnost 4. 1. – 30. 4. 2026.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- 2× předkrm:
- Zauzený losos (50 g), koprový créme fraiche, Tobikko kaviár, citrusová redukce, karamelizované limety, ředkvičky, rozpečená kvásková bageta
- 2× hlavní chod:
- Kuřecí prso v parmské šunce (125 g), bramborové pyré provoněné lanýžem, omáčka z Madeiry a demi glace, grilovaný barevný květák, lanýž, parmazánový chips
- 2× dezert:
- Krupicová kaše (90 g), hruškový kompot, čokoláda, karamelové ořechy, krém z medoviny, máslová strouhanka, karamel
- 2× domácí limonáda (0,4 l) dle výběru k předkrmu a hlavnímu chodu
- 2× káva dle výběru k dezertu
Omezení
Voucher lze využít od neděle do čtvrtka.
Jak uplatnit
Rezervace: Rezervaci proveďte buď telefonicky na čísle +420 412 550 297, nebo online na webových stránkách www.ueichleru.cz, kde naleznete rezervační formulář. V poznámce uveďte kód voucheru.
Příplatky
Příplatek za ledovou kávu 35 Kč.
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
Termín rezervace je závazný, pokud se v rezervovaný čas nedostavíte, voucher propadá v plné výši.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V Ústí nad Labem má dokonalá gastronomie jméno. Eichlerovi.
Právě v Restauraci u Eichlerů vás čeká kulinářský zážitek, na jaký jen tak nezapomenete. Můžete se těšit na degustační menu o třech chodech doplněné o domácí limonádu a samozřejmě i kávu k dezertu. Podnik se specializuje na tradiční českou kuchyni v moderním kabátku.
Na úvod si pochutnáte na zauzeném lososovi s koprovým créme fraiche a kaviárem Tobikko. Jako hlavní chod vás ohromí kuřecí prso v parmské šunce s omáčkou z Madeiry a demi glace. Dostanete k němu bramborové pyré provoněné lanýžem, grilovaný barevný květák, lanýž a parmazánový chips. Nechte si ovšem místo na dezert! Krupicové kaši s hruškovým kompotem, čokoládou, krémem z medoviny a karamelem prostě neodoláte.
Oceňovaný rodinný podnik
Založení restaurace mají na svědomí manželé Jiří a Leona Eichlerovi, jejichž srdce bijí pro kvalitní gastronomii. Jiří se už během školy věnoval kuchařským soutěžím a díky tomu se dostal do juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů v ČR. Zkušenosti sbíral v Café Imperial, Aureole, na stážích v Alcronu, Palomě či jako šéfkuchař několika restaurací až po Pec pod Sněžkou. Leona se pohybuje v gastronomii v roli manažerky restaurací či event manažerky a otevřít si společně restauraci byl pro něj velký sen.
Restaurace u Eichlerů získala ocenění Zlatého Lva průvodce TopLife Czech, pyšní se i nejlepším doporučením ze serveru Restaurant Guru. Jiří Eichler taktéž osobně spolupracuje na knížce Nejlepších šéfkuchařů v ČR, kterou si můžete zakoupit i osobně v restauraci.