Termín
Platnost 2. 1. – 30. 4. 2026.
V ceně
Tříchodové menu pro 2 osoby
- 2× předkrm: tataráček z lososa na francouzský způsob, rozpečený toast (80 g)
- 2× hlavní chod: panenka „sous-vide“ s portskou omáčkou, konfitovanými grenaille brambůrky v sádle s tymiánem a bramborovou pěnou, slaninový crumble (200 g)
- 2× dezert: čokoládová pěna, jahodový coulis (1 porce)
- 2× káva
Omezení
- Voucher je možné využít ve všední dny od 15:00, o víkendech od 11:00.
Jak uplatnit
- Rezervace: Stůl si zarezervujte alespoň 24 hod. předem na tel. 601 071 071 (pouze telefonicky, nikoli SMS). V restauraci se pak prokážete kódem voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, na jídle si pochutnáte přímo v restauraci.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tahle Republika nemá prezidenta – zato má menu, které by vyhrálo gurmánské volby.
Naplánujte pro svou polovičku dokonalé rande, projděte si historické centrum Plzně a až vám vyhládne, stavte se na výtečné jídlo. V elegantní restauraci Republika vás pohostí 3chodovým menu pro dva, které potěší nejen chuťové pohárky, ale i oko – jídla jsou tu totiž servírovaná s důrazem na každý detail. Pokrmy si navíc můžete vychutnat v celoroční zimní zahradě.
Hostinu odstartujete předkrmem v podobě tataráčku z lososa na francouzský způsob s rozpečeným toastem. Role hlavního chodu se ujme šťavnatá vepřová panenka připravená metodou sous-vide přelitá portskou omáčkou a podávaná s grenaille bramborami v sádle a jemnou bramborovou pěnou s křupavým slaninovým crumblem. A protože sladká tečka nesmí chybět, návštěvu zakončíte jemnou čokoládovou pěnou s jahodovým coulis. K tomu šálek kávy a perfektní chvilky ve dvou jsou na světě.
Tip: Co lépe navodí tu pravou romantickou atmosféru než sklenka vína? K předkrmu se bude skvěle hodit chardonnay a hlavní chod perfektně podtrhne Château de Laborde. Za nápoje navíc doplatíte na místě.