Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za DVA vstupy do finské sauny v relaxačním centru Relax Days v hotelu Sheraton. 100 minut zdravého pocení s občerstvením a slevou 55 %.

4,6 / 5 Hotel Sheraton - Relax Days Praha - Nové Město  (mapa) 526 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzka

Dobrý den, chci se zeptat kolik lidí do sauny chodí v sobotu odpoledne, chtěla bych využít tuto slevu spolu s přítelem a bylo by fajn, kdyby nás tam bylo co nejmíň :)

RELAXDAYS

Dobrý večer,
hrubý odhad je 1–5 osob.

Kuba

Supr nabídka, opět nechápu, co tu není k pochopení..vše je v popisu a jasné po prvním přečtení… někdy se za vaše dotazy fakt stydím, dětičky…

Majka

A ještě 1 dotaz: Jak je to s otevírací dobou?
Na vašich stránkách je psáno od 16.00

RELAXDAYS

Dobý den,
100 min. je včetně převlečení. Vždy si ale můžete stopnout čas jak půjdete na konci ze sauny do šatny.
Otevírací doba je od 9–22h. – pro všechny služby.
Veřejná sauna je nahřátá nepřetržitě od 16h., pokud chcete přijít dříve, zavolejte dopředu (alespoň 1,5h.) a my Vám ji nahřejeme.

Majka

Prosím, je k těm 100 minutám připočítaný čas na převléknutí? Nebo je zvlášť?
Jinak, moc děkuji za tuto nabídku!!

Petra

Dobrý večer,
již zde bylo na dotaz ohledně privátní sauny odpovídáno (a to Markovi), avšak na Vašich stránkách (RELAXDAYS) jsem nalezla ceník – „dárkové poukazy“, kde je cena poukazu privátní sauny pro dva 80 min – ve výši 600 Kč a cena poukazu na privátní whirlpool pro dva 50 min – ve výši 600 Kč.
Privátní saunu na 50 min v nabídce (ceníku dárkových poukazů) nemáte.
Takže…?
Děkuji za odpověď.
Petra :-)

RELAXDAYS

Ano, ceny za dárkové poukazy máte vypsané správně.
Dárkový poukaz na privátní saunu 50min. jste nenašla, protože ho neprodáváme (myslíme si, že jako dárek je 50min. málo:)
A pokud si chcete ověřit ceny za již vypsané služby nebo některé další, podívejte se na celý ceník – vše je tam uvedeno.

Patricie

Dobrý den,
právě jsem telefonovala s paní na recepci a řekla, že rezervace není nutná.. Je to teda nutné rezervovat předem nebo ne?

RELAXDAYS

Rezervace je nutná, omlouváme se za mylnou informaci z recepce.

Marek

Dobrý den aka je cena privatnej sauny? a či je možnost neakej zlavy?,

RELAXDAYS

Privátní sauna na 50min. pro 2 osoby 420Kč
Privátní sauna na 80min. pro 2 osoby 580Kč

Dáša

Je v některém čase možnost oddělené sauny?Hlavně mám na mysli „pouze ženy“. Dík.

RELAXDAYS

Bohužel není, pokud však přijdete přes den, je velmi pravděpodobné, že tam budete sama. Druhá možnost je navštívit naši privátní saunu:)

Zuzka

Dobrý den, chci se zeptat kolik lidí do sauny chodí v sobotu odpoledne, chtěla bych využít tuto slevu spolu s přítelem a bylo by fajn, kdyby nás tam bylo co nejmíň :)

renata

tato akce se uz opakuje, nebyl jste nekdo? vazne o tom uvazuju, diky za comments

Milan

ano, byl jsem tam s manželkou, bylo to super, prostředí čisté, příjemné, moderní, obsluha milá. Do sauny se vejde cca 8 lidí.

Milan

PS: Kupuji znovu!

Jitka

Souhlasím s Milanem – krásné a čisté prostředí, prostorná sauna, příjemná obsluha. Jsem moc spokojená a také kupuji znovu:)) Vřele doporučuji!!

Iva

Byla jsem tam zrovna včera a zítra jdu znovu. Musím jen souhlasit, je to tam super. Zavolala jsem si předem s tím že přijdu ve 12.30, aby zapli saunu dříve a byla jsem tam úplně sama, ale to je možná i náhoda, nevím.Všem můžu jen doporučit !! Rozhodně kupuji znovu

Radka

lidičky čtěte,když tam není privátní,tak je jasné,že tam budou i jiní :-)) myslím,že je to ale super nabídka,tak ji využijte :-)

Slevomat

Radko, díky :-)

Pavel

jsou i privat sauny jak vidim na strankach ale to je za jinou cenu. Za 200kc 100+100 minut je ok bych rekl + 2 caje. Privat sauna na 100+100 minut urcite i jinde stoji dost vic. Ale pokud fakt jde o ucinky sauny tak nevidim duvod proc to ma vadet ze tam budou i jine lidy. Jen bych prosil teda kdy je nejvic lidy v saune aby jsme vedeli. Dekuji

RELAXDAYS

Dobrý den,
jde o veřejnou saunu. Nejvíce lidí bývá kolem 18–20hod. Upozorňujeme, že je potřeba si dopředu zavolat a objednat – právě proto aby jste měli co nejvíce pohodlí.

jana

jestli to dobře chápu, tak oproti jiným nabídkám, zde by člověk byl s cizími lidmy, když to není privátní pobyt v sauně????…to je tedy škoda :o(

Pavel

Sauna je privatny? Pokud nev kolik tak je nejmene lidy? Dekuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru