Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za vynikající menu MOMO Sushi. Dotek japonské kultury, netradičně tradiční chutě se slevou 52%.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den, je možné nigiri vyměnit za maki sushi?děkuji

Michal

Dobrý den,
je tohle menu vhodné i pro těhotné? Nebo by z něho měla raději něco vynechat? Předem děkuji za odpověď

petr

obecne nejsou syrove ryby pro tehotne vhodne z duvodu mozneho prenosu infekce. takze polevka a vegetarianska cast s dezertem pro damu, ryby pro pana :)

ana

Objednala jsem si tuto slevu, zaplatila, peníze se strhly, ale stále se mi ukazuje, že objednávka není zaplacená..

MOMO tým

V tomto případě kontaktujte prosím Slevomat, zda je vše v pořádku.

martin

Dobry den, chci se zeptat, jestli jedno menu opravdu vyjde na lehci veceri pro dva. Dekuji

Lubos

Ja myslim, ze to je na lehci veceri pro jednoho :)

MOMO tým

Dobrý den, menu je koncipováno jako večeře pro 1 os., pokud chcete pouze vyzkoušet, můžete se o menu rozdělit. To se týká hlavně sushi setu, protože polévka a dezert je po 1ks.

Lenka

Sushi poměrně syté, považuji se většího jedlíka a na sushi chodím často, když sním cca 12 kousků je to akorát slušná večeře, s polévkou a desertem, mimochodem pěna ze zeleného čaje patří k mým oblíbeným dezertům v MOMO, to bude hodně vydatné :)

Radka

Dobrý den, mohu si menu vyzvednout bez dopravy? Nejsem přímo z Brna, bylo by to pro mne nejjednodušší. Domluvila bych se s Vámi telefonicky, kdy bych si menu vyzvedla. Děkuji.

MOMO tým

Dobrý den,
možné to je, je ale třeba objednat předem.

Milena

Dobrý den, právě jsem si objednala voucher a zaplatila jej přes internetbanking. Chtěli bychom s přítelem zkusit vaše sushi již příští týden, je možné již dnes udělat rezervaci? Také bychom chtěli kuchařům tzv. koukat pod ruce, je možné rezervovat místa u pultíku? A ještě – nikde jsem nenašla jídelní lístek – voucher jsme objednali jeden a další jídlo bychom si rádi objednali až na místě – je to možné?
Díky za odpověď

MOMO tým

Dobrý den, rezervaci je možné udělat již dnes, můžete si vybrat zda budete sedět na barových židlích přímo u running sushi nebo jestli upřednostníte sezení v boxu, ze kterého je vidět na práci kuchaře. Pro rezeraci prosím volejte 777 698 697 nebo pište na blazkova@momosushi.cz s uvedením přesného termínu Vaší rezervace. Na místě si můžete přiobjednat cokoli z nabídky. Jídelní lístek je k dispozici v restauraci.

Těšíme se na Vás

john

Slevomate, píšu sem, protože na email neodpovídáte.
Poslal jsem foto do fotomatu, prošlo – neprošlo?

slevomat

Dobrý den, odpověď naleznete v emailu.

Petr

rád bych se zeptal, jestli si můžu vybrat, jakou rybu dáte na nigiri, třeba aspoň z omezené nabídky. děkuji

MOMO tým

Dobrý den, v případě, že by Vám nějaký druh nevyhovoval, je možné domluvit se na místě s obsluhou – dle aktuální denní nabídky čerstvých ryb.

Blondate zlo

Zajedte si na sushi do Vidne, ceny polovicni, sushi baru mnoho a sushi opravdu vyborne (uz jsem ho neco pojedla ;-). Momo jsem zkusila, nevyhovuje mi atmosfera radoby snobskeho podniku, kde se tvari ze jsou nejaka lepsi restaurace. Nejsou a nevidim duvod proc podporovat predrazene ceske podniky :-/. Jen pro priklad, utrata za 2 osoby v Momo – 1400 Kc, ve Vidni dva o trochu vetsi sety – 500 Kc a jeste s vyletem ;-)

felliss

S tímto nemohu než souhlasit. Ve Vídni za veliké menu, ze kterého jsem se najedla skutečně královsky (a to i chuťově), jsem dala 250Kč i s dýškem… Ale pravdou je, že Brno není Vídeň, tudíž je to jako hrušky s jablky.

Ivusa

Naprosto souhlasím, cena tedy není žádná slevová pecka. Btw. navštívila jsem Momo sushi už několikrát a obsluha je tam neskutečně pomalá…a v porovnání s jinými „sushárnami“ jsou obecně ceny dost vysoké a o to víc, že jsou v Brně, kde bývají ceny nižší než v Praze. V Praze najdete o stejné ve kvalitě levnější podniky…

Michal

Můžu se zeptat na doporučení nějakého dobrého sushi baru ve Vídni jak popisujete ?

Blondate zlo

Rychle a levne sushi Japanisches Restaurant Soya – Mariahilferstr. 81. Maly podnik na rychly obed, ktery je stale nacpany navstevniky. Netvrdim ze je to nejlepsi sushi na svete, ale v pomeru cena/kvalita muzu jen a jen doporucit. Dale mam dobrou zkusenost se siti restauraci Akakiko – adresy jednoduse dohledate na netu (zde uz je sushi drazsi, kvalita cca stejna jako v Soye – priplatite si pouze za hezci prostredi). Doufam, ze se sushi casem stane beznou zalezitosti i na ceskych talirich a podari se srazit, nyni nastavene, silene ceny. Mejte se pekne..

Tom

Nemůžu si pomoct, ale mě to přijde cenově dost přehnané. V Palladiu v Praze mají running sushi také a platím 298,– Kč s tím že můžu sníst kolik chci čeho chci. Omlouvám se za svou upřímnost, ale tahle dnešní akce mi moc jako sleva nepřijde.

Lubos

Tome, ted mi dovol moji uprimnost.

  1. tohle neni v Praze, ale v Brne
  2. srovnavas hrusky s jablkama. Kdyz si das sushi v te same restauraci, kde maji running samostatne, zaplatis taky mnohem vic.
Marta

Tak running sushi v Palladiu za 298,– all you can eat jsem vyzkousela take a dokonce opakovane, ale neni zdaleka tak chutne. Ryze sama o sobe neni moc dobra a vyber ryb je dost maly (coz je nahrazeno teplymi pokrmy z jinych druhu masa). Ale vzhledem k nizke cene jim to odpoustim. Pokud ale chci vetsi vyber cerstvych ryb, tak radeji zvolim jiny podnik.
Taky bych chtela podotknout, ze Momo neni zdaleka nejdrazsi sushi v Brne.
Tuhle akci by meli vyuzit predevsim ti, kteri to povazuji za predrazene, aby si za dostupnou cenu mohli vyzkouset pro porovnani neco noveho a ne tu pomlouvat neco, co neznaji.

Michaela

Dobrý den, můžu tuto akci využít i na dovoz sushi, když si připlatím cestu?
 Děkuji

MOMO tým

Dobrý den,
možné to je. Menu na rozvoz objednávejte nejlépe 1 den dopředu.

Děkujeme Vám

Eva

Toto není skutečná sleva, ale podvodná sleva. Podle mě to nemá původní hodnotu 740 Kč.

Máte pravdu, podle mých zkušeností se také jedná o podvodnou slevu.

Marta

Za kvalitni sushi se musi priplatit, puvodni cena bude opravdu takova jako je uvedeno.
Vsak si to muzete jit do podniku sami overit, nez zde napisete sve (v tomto pripade nepravdive) podezreni…
Nicmene je pravda, ze na podobnou cenu se da dostat v ramci akci, ktere porada primo Momo sushi (napr. talirky za jendotnou cenu, poledni box, apod.).

Jitka P.

Je vidět, že paní nikdy nebyla v MOMOsushi, bůhví, jestli ho vůbec někdy jedla. Sushi opravdu není levná záležitost, pokud je kvalitní a čerstvé. Děkuji za skvělou nabídku, Slevomate :)

MOMO tým

Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaše názory a připomínky. V našem zájmu je spokojený zákazník, který dostane vysokou kvalitu za cenu, kterou si může dovolit každý.

Pro Vaši kontrolu kdykoli můžete nahlédnout do jídelního lístku a ceny porovnat.

Přejeme Vám krásný den

Eva

To Jitka P.
Vaše pokusy o věštění jsou všechny špatně :-) V Momosushi jsem byla 10 x a jsem s ním spokojená a sushi jsem jedla po celém světě asi v 80 restauracích. Neděkuji za tuto pochybnou nabídku, Slevomate. Za trochu vody, pár okurkových sushi a pudink je to moc peněz.

A to vám máme věřit?

Lukas

Malokdy reaguji na podobne prispevky, nicmene tady musim souhlasit. Puvodni cena je nadhodnocena. Jsem znechucen, ze jsem na nabidku vubec kliknul.

Lukas

Sorry, ale za tutp cenu si to muze v Brne dovolit malokdo. Nejsem zadny chudak, ale po navsteve vase webu me okamzite presla chut. Nicmene jinak preji hodne uspechu.

Míša

To je pro dvě osoby 700kč. To není teda velká sleva. Téměž za stejné peníze se chodíme najíst ve dvou do Koishi i bez slevy…:( a to jsem se na sushi na slevomatu tak těšila

David

Dobrý den,

do kdy je možné voucher uplatnit?
 děkuji

Ondy

Voucher je mozne uplatnit do konca doby jeho platnosti :-)

MOMO tým,

Dobrý den, wouchery Vám platí až do konce července. Využít je můžete kdykoli, pro zajištění místa si prosím udělejte rezervaci.

Klára

Dobrý den, vážím 59kg, měřím 170cm a je mi 25let. Nejsem nijak " silné postavy ", ale mám trochu větší bříško ( od žaludku po podbříško ), což je problém asi každé ženy. Chci se upřímně zeptat, zda mi zakoupení 1 max. 2 poukazu viditělně pomuže a docílí plochého bříška a užších boků? Mnohokrát děkuji za Vaši odpověď a přeji příjemný den.

Petr

Kláro, samotné pojídání sushi vám ploché bříško a užší boky nezajistí. Ale když se proběhnete v restauraci po onom běžícím pásu, budete svému cíli zajisté na dosah.

T.

Klárko, popis vaší jistě atraktivní postavy zaujal bezesporu nejednoho čitatele, ale ty s méně bujnou fantazií by potěšilo, kdyby byl váš příspěvek doplněn fotkou…

Renata

Nereaguji ani ne tak na sushi, i když mě hodně láká jej ochutnat, ale na váš smysl pro humor, který mě odboural :-)

Ondy

Ja si myslim, ze Klara chcela reagovat na inu dnesnu zlavu :-)

Renata

Já vím, určitě se spletla, stane se…, ale bylo to hezký :-)

Zdenka

Dobrý den, co obsahuje 1× Mix set – Sashimi sake?

MOMO tým

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Mix set obsahuje různé druhy sushi – sashimi sake- syrové plátky nakrájeného lososa, 5ks nigiri z různých druhů ryb – plátek ryby položený na válečku z rýže, 6ks vegetariánských hosomaki – klasické sushi rolky z řasy, rýže a zeleniny.

MOMO tým

Dobrý den,
celé menu je vhodné i pro bezlepkovou dietu. Bezlepková sojová omáčka je rovněž k dispozici.

Těšíme se na Vás

Jana

Moc děkuji za odpověď, tak to je perfektní. :-)

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je menu vhodné i pro bezlepkovou dietu nebo zda by bylo nutné některou část (polévku, pudink) vynechat. Také by mne zajímalo, zda je v restauraci k dispozici bezlepková sojová omáčka. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru