Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
5chodové degustační menu pro 1 osobu
- Předkrm:
- Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a místní kváskový chléb (30 g)
- Polévka:
- Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
- Hlavní chody:
- Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou (40 g)
- Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky (70 g)
- Dezert:
- Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády (100 g)
Jak uplatnit
- Rezervace: doporučujeme zamluvit si stůl alespoň 1 den předem na tel. 608 022 661.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
5chodové degustační menu s neomezenou konzumací nápojů pro 1 osobu
- Předkrm:
- Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a místní kváskový chléb (30 g)
- Polévka:
- Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
- Hlavní chody:
- Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou (40 g)
- Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky (70 g)
- Dezert:
- Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády (100 g)
- Neomezená konzumace nápojů (po dobu 2,5 hodiny):
- Nealko, čaj, káva
- Pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu)
- Víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Primitivo del Salento)
Jak uplatnit
- Rezervace: doporučujeme zamluvit si stůl alespoň 1 den předem na tel. 608 022 661.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
5chodové degustační menu s neomezenou konzumací nápojů pro 2 osoby
- 2× předkrm:
- Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a místní kváskový chléb (30 g)
- 2× polévka:
- Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
- 2× hlavní chody:
- Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou (40 g)
- Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky (70 g)
- 2× dezert:
- Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády (100 g)
- Neomezená konzumace nápojů (po dobu 2,5 hodiny):
- Nealko, čaj, káva
- Pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu)
- Víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Primitivo del Salento)
Jak uplatnit
- Rezervace: doporučujeme zamluvit si stůl alespoň 1 den předem na tel. 608 022 661.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
7chodové degustační menu pro 1 osobu
- Předkrmy:
- Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit
a hořčičné semínko (30 g) - Farmářský salát s polníčkem a baby špenátem, zastřeným vajíčkem, krutony a slaninovými nudlemi, brambůrky grenaille (55 g)
- Pěna z kozího sýra z farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (30 g)
- Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit
- Polévka:
- Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
- Hlavní chody:
- Česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (50 g)
- Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem (50g)
- Dezert:
- Tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce a citronovým prachem (100 g)
Jak uplatnit
- Rezervace: doporučujeme zamluvit si stůl alespoň 1 den předem na tel. 608 022 661.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
7chodové degustační menu pro 1 osobu s neomezenou konzumací nápojů
- Předkrmy:
- Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit
a hořčičné semínko (30 g) - Farmářský salát s polníčkem a baby špenátem, zastřeným vajíčkem, krutony a slaninovými nudlemi, brambůrky grenaille (55 g)
- Pěna z kozího sýra z farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (30 g)
- Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit
- Polévka:
- Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
- Hlavní chody:
- Česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (50 g)
- Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem (50g)
- Dezert:
- Tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce a citronovým prachem (100 g)
- Neomezená konzumace nápojů (po dobu 3 hodin):
- Nealko, čaj, káva
- Pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu)
- Víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Primitivo del Salento)
Jak uplatnit
- Rezervace: doporučujeme zamluvit si stůl alespoň 1 den předem na tel. 608 022 661.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
7chodové degustační menu s neomezenou konzumací nápojů pro 2 osoby
- 2× předkrmy:
- Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit
a hořčičné semínko (30 g) - Farmářský salát s polníčkem a baby špenátem, zastřeným vajíčkem, krutony a slaninovými nudlemi, brambůrky grenaille (55 g)
- Pěna z kozího sýra z farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (30 g)
- Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit
- 2× polévka:
- Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
- 2× hlavní chody:
- Česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (50 g)
- Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem (50g)
- 2× dezert:
- Tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce a citronovým prachem (100 g)
- Neomezená konzumace nápojů pro 2 osoby (po dobu 3 hodin):
- Nealko, čaj, káva
- Pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu)
- Víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Primitivo del Salento)
Jak uplatnit
- Rezervace: doporučujeme zamluvit si stůl alespoň 1 den předem na tel. 608 022 661.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Vystoupejte do gastronomického nebe. Podle toho, jaký máte apetit, do něj vede 5 nebo 7 (s)chodů.
Přijměte pozvání do vyhlášené restaurace Talíř v srdci Prahy, a to na Václavském náměstí. Připraví tu pro vás jedinečné degustační menu ze samých delikates české kuchyně. Vyberte si rozsah menu, zda půjdete sami nebo ve dvou a jestli si k jídlu vychutnáte také neomezený přísun nápojů v podobě nealka, čaje a kávy, vína i piva.
Které menu si vybrat?
V rámci pětichodové degustace ochutnáte hovězí tatarák s domácím kváskovým chlebem, jako polévka se bude podávat vývar z kukuřičného kuřte s trhaným masem. Poté už se těšte na dva hlavní chody - hovězí svíčkovou a konfitovanou kachnu. Na závěr vám osladí život jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády.
Sedmichodové menu odstartuje hned trojicí předkrmů, a to sivenem marinovaným v červené řepě, farmářským salátem s polníčkem a pěnou z kozího sýra. Následuje opět vývar z kukuřičného kuřete a po něm už dvojice hlavních chodů. Pochutnáte si na české jelení kýtě a pečeném vepřovém kolenu se strapačkami. V roli dezertu se představí svěží tvarohový dort.
Menu bude sestaveno z těch nejlepších ingrediencí. Hovězí i vepřové maso pochází od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, ryby ze Skalního mlýna, jablíčka z Českého ráje a kozí sýry z farmy Pěnčín.
Chcete si po dobré večeři užít i zábavu? Restaurace Talíř se každý večer od 22 hodin mění ve stylový bar, kde si až do půlnoci můžete vychutnat české a barové tapas a široký výběr drinků, koktejlů a kvalitních českých vín při poslechu DJ vystoupení nebo menších live bandů.
Dobré vědět: Nezapomenutelné gastronomické zážitky můžete čerpat nejen v Praze, ale i v Liberci, Krkonoších a Krušných horách, kde má síť hotelů a restaurací Pytloun své pobočky.