
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
- 2× předkrm: tartar z daňka s houbovým pestem a sušenými rajčaty (à 100 g) a toustový chléb (à 50 g)
- 2× polévka: polévka z pečených paprik a sladkých brambor s jogurtem a pistáciemi (à 250 g)
- 2× salát: salát s roketou, fenyklem a hruškami (à 130 g)
- 2× první hlavní chod: pečené žebro z divočáka s ananasovou omáčkou (à 225 g) a domácím pečivem (à 40 g)
- 2× druhý hlavní chod: jelení hřbet s perníkovou omáčkou, fazolovými lusky a krupicovým nočkem (à 225 g)
- 2× dezert: crème brûlée s brandy a ovocem (à 100 g)
Omezení
- Rezervace je možná na dny od pondělí do čtvrtka a na neděli od 16:00.
- Menu se může v jednotlivých měsících lišit. Je tvořené na základě dostupnosti surovin, pokud tedy některá nebude k dispozici, bude sestaveno nové.
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 48 hod. předem na tel. 778 745 574 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, takovým dobrotám by to v krabičkách neslušelo. Menu si vychutnejte přímo v restauraci.
- Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jsou pokrmy, které s radostí sníte na stojáka. A pak jsou ty, u kterých si moc rádi vychutnáte každé sousto.
V oblíbené restauraci Lutena v Dolní Lutyni pro vás nachystali parádní degustační menu, které potěší všechny gurmány – zvlášť ty, kteří si libují v netradičních kombinacích a poctivé zvěřině. Těšit se můžete na bohatý šestichodový zážitek určený pro 2 osoby, během kterého okusíte to nejlepší z kuchyně šéfkuchaře.
Hostinu odstartujete lahodným tartarem z daňka s houbovým pestem a sušenými rajčaty, podávat se k němu bude toustový chleba. Následuje sytá a zároveň jemná polévka z pečených paprik a batátů doladěná pistáciemi a jogurtem. O svěží moment se postará salát z rukoly, fenyklu a hrušek, který ideálně připraví chuťové pohárky na hlavní chody.
Prvním z nich je šťavnaté žebro z divočáka s ananasovou omáčkou a domácím pečivem. Poté následuje jelení hřbet s originální perníkovou omáčkou, na talíři ho doplní fazolové lusky a jemný krupicový noček. Na závěr vás čeká sladké potěšení v podobě crème brûlée s brandy a ovocem.
Nápoje nejsou součástí menu, ale určitě si vyberete z široké nabídky – od klasického točeného piva a kofoly až po domácí speciály jako je Lutenský Berňák, míchané drinky nebo osvěžující ledový čaj. Tohle je zkrátka ideální volba pro romantickou večeři, oslavu i večer s přáteli.