Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Desetidenní krabičková dieta nejlepší kvality

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Silvie Polachová

Dobrý večer, krabičkovou dietu beru od vás zhruba třetí měsíc a můžu říct že jsem velice spokojená, jídlo je dobré a také jsem za tři měsíce zhubla 11 kg ale chci ještě zhubnout a nějak se mi váha zastavila a už asi tři týdny stojím na váze nevím co mám už dělat…jinak sleva není nějak výrazná, protože když si to spočítám i stím dopravným, tak mi to na 20 dní přes voucher výjde na 4000 kč a když si to objednám normálně tak zaplatím 4160 kč, takže akce nic moc.

Harmony servis

Je to tak, jak jsem jsme uvedli již výše. 20-denní prodej má svou cenu a jeho cena je dána také slevou, kterou považujeme za akci. Jelikož akce nelze sloučit je možné, že z dlouhodobého hlediska se můžou ceny v různých akcích k sobě blížit.

Andrea

Dobry den, zavazite i Ostrovacice u Brna?

Harmony servis

Dobrý den,
Ostrovačice aktuálně nezavážíme, ale v brzké době je reálné že je zavářet budeme. Jednáme o vzniku nové pobočky, která bude mít toto území na starosti

Renata

Dobrý den, mám100% alergii na mléčnou bílkovinu,jste schopni upravit jídelníček,zavážíte do Ivančic u Brna? Děkuji

Harmony servis

Bohužel. V tomto případě je rozmanitzost našich jídelníčků Vám naškodu. Na Váš požadavek bohužel nemáme možnost správně zareagovat.

j

Dobrý den, je tato krabičková dieta vhodná i pro obézní děti ve věku 12 let? Díky.

Harmony servis

Krabičková dieta je zdravým způsobem připravená běžná strava, která učí její uživatele mimo jiné i správným stravovacím návykům. Tato strava nikterak nemůže ublížit, jen je dobré Vaše dítko dobře sledovat, jestli není příliš unavené nebo jestli nemá příliš rychlý úbytek na váze. V tom případě by bylo potřeba vybrat i vyšší program než je A-life. Pokud by Vám krabičková dieta sama o sobě nepomohla, může Vám poradit náš nutriční specialista, jehož rady jsou ve většině případů velmi cenné. Kontakty najdete na našem webu. Pozor dávejte taky na složení stravy. Ta je u nás velmi pestrá. Pokud má obezita vašeho dítěte základ v nějaké poruše trávení, museli byste hlídat složky naší stravy, které by mohly vašemu dítěti dělat problém a vynechat je, případně nahradit něčím jiným.

Sylva Lahodná

Dobrý den, mě by zajímalo, zda by bylo možné objednat si tyto krabičky i do Pelhřimova? A na kolik by přišlo poštovné? Děkuju za odpověď.

Harmony servis

Tady Vás musím zklamat. Pelhřimov je pro nás zatím nedosažitelný. Vyvíjíme ale maximální úsilí pro to, abychom naše služby nabízeli v Čechách stejně tak, jako na celé Moravě. Sledujte pravidelně naše stránky. O otevření pobočky ve Vašem městě se možná brzy dozvíte.

Tereza

Dobrý den, je možno si objednat krabičky s rozvozem do Frýdku-Místku?
Děkuji za odpověď

Harmony servis

Frýdek-Místek patří pod pobočku Třinec a i zde naši rozvozci zajíždí.

Lenka Škapincová

Zdravim vas mam dotazek zavazi Vase pobocka i prerov? dekuji

Harmony servis

Ano, Přerov pro nás není seemenším problémem :-)

Vlasta

Tak vážení je to smutné – ale když jsem z paneláku mám problém – zavážka jídla do Přerova je mezi půlnocí a půl druhou, mám předat klíček od hlavních dveří, nechají za nimi. No hezké – ale ráno už tam nemusí nic být :-) takže TOHLE teda vzdávám, i když akce vypadá docela hezky – časy jsou pro mne hodně špatné.

Harmony servis

Abychom Vám dodali vše co nejčerstvější provádíme naše rozvozy vždy v nočních, brzkých raních a ranních hodinách. Tuto praxi provozujeme stejně již 6 let. Za tuto dobu vím o jediném případě, kdy se zákazníkovi ztratily meníčka.

Naďa

Dobrý den, ještě jeden dotaz prosím, jak mám rozumět slevě 38%? Na Vašich stránkách čtu cena 208Kč u 20denky a cena rozvozu v rámci trasy zdarma…do 31.12. což je tedy 208Kč…a tady je 155Kč + 45Kč… celkem 200… to těch 8Kč je 38%?? díky

Harmony servis

Základní cena, za kterou prodáváme veškeré kratší než 20-denní menu je 250,– Kč/den, která je uvedená pod tabulkou A-life na www.harmonyservis.cz. Za tuto cenu prodáváme veškeré meníčka kratší než 20 dní. Na dopravné máme k běžným cenám akci a akce bohužel ani u nás ani u jiných obchodníků nelze slučovat.

Lenka Filová

Dobrý den,měla bych zájem si krabičky objednat,ale nejím žádně ryby,lze místo nich udělat jiné jídlo?
Děkuji za odpověď.

Harmony servis

Bohužel, naše jídelníčky jsou připravovány dosti specifickým způsobem tak aby byla strava co nejvyváženější a zároveň co nejpestřejší. Nahrazování jídel by pak nabouralo celý komplex krabičkové siety jako takové.
Ryby u nás máme v jídelníčku zpravidla jednou týdně.

Jana

Dobrý den, zavážíte i Prahu 10 – Uhříněves, někdy je tato část brána jako Praha 22 a do rozsahu Prahy 10 už se nezapočítává. Děkuji za info.

Harmony servis

Uhříněves bohužel zatím nezavážíme, takže v tomto případě Vás musíme bohužel zklamat.

Lenka Skutilová

Dobrý den, rády bychom si objednaly 2× krabičkovou stravu s kolegyní z práce, tedy s dovozem do zaměstnání na stejné místo. Budeme muset obě platit za dopravu, když řidič vyloží celodenní menu na stejném místě (Kounicova 26 Brno) ?

Harmony servis

Po dohodě s pobočkou Brno, která má závoz meníček k Vám na starosti Vás mohu ujistit, že v tomto případě budete platit jen jedno dopravné.

Jana

Dobrý den, ráda bych využila 2–3 slevové kupóny, ale nikde jsem se nedočetla o platnosti kupónů. První bych chtěla uplatnit co nejdříve, od 14–21.7. bych je uplatnit nemohla, pokračovat bych chtěla hned od 22.7.
Je to tak možné? Dále jsem se chtěla zeptat jestli se jídelníček obměňuje každý týden nebo jsou to neměnné bloky týdenní? Pokud budu mít 2–3 kupóny, jestli budu mít každý den po dobu 30 ti dní jiné jídlo…Děkuji za odpověď.

Harmony servis

Jídelníčky máme zatím připraveny na 18 týdnů dopředu, takže od nás nedostanete žádné jídlo častěji než 3× za rok :-) Pokud máte u nás objednávku, je možné některé dny vynechat a přesunout si je na konec své objednávky. O žáden z u nás objednaných dní nikdy nepříjdete. Vouchery z této akce jsou platné až do 30.9., takže na využití 3 voucherů máte dostek času.

Dana

Dobrý den mám pětiměsíční dítě a plně kojím. Je strava vhodná oi pro kojící matky? Děkuji

Harmony servis

Naše strava je jak kaloricky tak nutričně vyvážená a není třeba se bát, že by Vám nějak ublížila. Jediné co je třeba si pohlídat je srávný výběr programu. Pokud byste se cítila po A-life unavená, je třeba jen zvýšit příjem kalorií a přejít na program B-life.

Naďa

Chci se zeptat zda za těch 10 dní se dá už něco shodit, nebo je potřeba si toho objednat víc… aby se váha hnula směre dolů :-) je mi jasné že zázraky nebudou na počkání, ale mám při 170cm asi 62kg a snažím se marně po porodu dostat zpět o 4kg níž…a nechce se tomu :) díky

Harmony servis

S tou rychlostí hubnutí je to individuální. Nejrychlejší bývá hubnutí v průběhu prvního měsíce, u většiny lidí se úbytek na váze projevuje s menšími posuny až po dobu 3–4 měsíců. Pak už by se mělo tělo dostat na svou ideální váhu a bude si ji držet. Doporučuji tedy aspoň 2 desetidenní cykly a pak se rozhodnout dle výsledku.

Hanka

Kolegyně má objednané krabičky za normální cenu, kdybych si objednala krabičky přes voucher a vozili byste to při jednom, nemusela bych platit poštovné? Děkuji

Harmony servis

Záleží na tom, odkud jste. Toto je plně v kompetenci našich poboček, které si distribuci organizují samy. Kontaktuj prosím předkoupí voucheru naši příslušnou pobočku a dohodněte se dopředu s ní.

Irena

Takze je to tak, ze kdyz si objednam na vasich strankach mam to za 2500 s dopravou zdarma a kdyz si objednam tady tak zaplatim nakonec stejne 2 tisice a budu mit slevu ve finale 20% ?

Harmony servis

Na těch výsledných 20% slevy dosáhnete jen díky slevomat.cz Akce bohužel ani u nás ani u jiných obchodníků nelze slučovat.

Staňula

použila jsem voucher při obj.el.cigaret.Na faktuře mi ovšem vyjíždí:nezapla­ceno.Znamená to snad,že budu muset balík na poště ZNOVU zaplatit??

Harmony servis

To máte zřejmě příspěvek do jiné diskuze… My prodáváme krabičkovou dietu.

Jindra

Dobry den,
rad bych vyuzil vaseho voucheru. Ovsem jsem muz a rad bych mel vice jak 5tis. kJ na den. Tak bych rad vyuzil variantu B-Life. Je mozne si ji objednat na tento voucher?

Dekuji za odpoved.

Harmony servis

Tento voucher je možno využít i pro objednání programu B-life s tím, že je potřeba připlatit při objednání 300,– Kč na 10 dní za rozdíl mezi programy A-life a B-life.

Martin

Dobrý den, uvažuji o koupi 1–2 voucherů na vyzkoušení Vašich krabiček. Jen bych se chtěl zeptat jak je to s dovozem do Brna-Komárova, spadá to pod Brno-jih ? Dále mě pak zajímá, jestli se platí to „dovozné“ 45 Kč nebo nikoliv. Zde píšete , že ano, na stránkách, že do konce roku ne. Díky za odpověď

Harmony servis

Brno-Komárov je na našich běžných rozvozových trasách, o které se stará pobočka Brno. Akce dopravné zdarma je se vztahuje pouze na meníčka v běžných cenách. Tato akce se nedá s akcí na tomto portále sloučit.

Stanislav Fiala

Já bych si to i objednal, ale jste z Hodonína a vyjeli jste na Slevomatu Ostrava…tak nevím, jak mi to chcete doručit?

Harmony servis

Dobrý den, pane Fiala, jsme sice z Hodonína, kde vše připravujeme, ale distribuci máme zajištěnou v průběhu noci a časných ranních hodin po celé Moravě, na Západní Slovesnku a v části Čech. O dotručení přímo k Vám se denně postará naše Ostravská pobočka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru