Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

140 Kč za kosmetický balíček pro vašeho pejska. Nový střih a čistá ouška se slevou 60 %.

4,3 / 5 Psí salon Landseer Olomouc  (mapa) 111 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobrý den,

máme půlroční štěně malého knírače, v srsti má trochu dredů, které se nám už nedaří rozčesat. Pokud chceme stříhání či vytrimování (to bych si nechala doporučit od Vás, která varianta bude lepší), budeme muset doplácet i za rozčesání? Bude ta hodina stačit?

Psí salón Landseer

Jeden voucher vám stačit asi bude, ale za rozčesávání si budete muset připlatit. Jestli je pejsek bez PP a netrváte na trimování, doporučila bych stříhání.

květa

Zdravím Vás.Mám fenku 10 l.křížence knírače,ale má po těle bradavičky na určitých místech-půjde také ostříhat opatrně?Dřív jsme ji stříhali sami..děkuji.

Psí salón Landseer

Tento problém má spousta pejsků a dají se zcela normálně stříhat. Nemusíte se ničeho bát, protože strojek je vytvořen tak, aby nemohl pejska poranit.

Hana Pokorná

Kdy mi přijde potvrzení kodu na můj telefon ??Již jsem vše vyplnila, objednala si kupony, ale nic mi nepřišlo.Díky za odpověd.

Slevomat

Dobrý den, Hanko,

mělo by Vám přijít do 10 min, pokud máte problém s objednávkou, kontaktujte nás, samozřejmě Vám s objednávkou pomůžu :-)

Tereza

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda bychom mohli vzít i zlatého retrievra a kolik by se muselo připlatit. A taky co je vlastně to trimování. děkuji

Psí salón Landseer

Trimovat se dají i tyto plemena. Trimování je vlastně vytrhávání staré odumřelé srsti, která bez trimování líná. Pejska trimování nijak nebolí, spíše je mu to příjemné, protože nevytrimovaná trs může pejska svědit. Doporučila bych koupit jeden voucher a vyzkoušet, určitě budete mile překvapeni, jaký účinek trimování má. Hlavně před tím pejska minimálně týden nekoupejte.

Magda

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat, jak dlouho poukaz platí? Máme pudlíka (je celkem zarostlá), ale je ted po těžké gynekologické operaci, takže bysme se k Vám ted nedostali, děkuji za odpověď

Petra

Platnost voucheru:
od 25. 3. 2011 do 30. 6. 2011

Eva

Dobrý den, koupila jsem dva vouchery protože máme dva psy (westíky). Jeden z nich (fena) má srsti málo ale druhý jí má hodně. Půjde to nějak zkombinovat nebo mám raději ještě jeden přikoupit?

Psí salón Landseer

Každý voucher uplatněný na trimování je na hodinu práce s jedním pejskem, pokud si myslíte, že to bude trvat déle raději si kupte ještě jeden, jsem zvyklá každého pejska trimovat nejméně hodinu, jinak to nemá téměř žádný smysl.

PPP

Dobrý den, jde trimování srsti i u pekingského palácového psíka?

Psí salón Landseer

Toto plemeno by mělo jít vyčesat obyčejným kartáčem. Trimování se používá u plemen, u kterých to kartáčem nejde. Takže bohužel, ale pegingského psíka nelze trimovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru