













Kvalitní japonské nože z ultra ostré oceli: na maso, zeleninu i sendviče
Přehled nabídky
Doprava zdarma od 1 000 Kč
Varianta:
![]() |
Univerzální nůž 120 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
949 Kč
−20 %
759 Kč
|
![]() |
Univerzální nůž 150 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
999 Kč
−20 %
799 Kč
|
![]() |
Nůž šéfkuchaře Santoku 170 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
1 349 Kč
−20 %
1 079 Kč
|
![]() |
Nůž Slice/Sashimi 210 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
1 399 Kč
−20 %
1 119 Kč
|
![]() |
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto 180 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
1 449 Kč
−20 %
1 159 Kč
|
![]() |
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto 210 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
Nejprodávanější
1 559 Kč
−20 %
1 249 Kč
|
V ceně varianty:
Japonský univerzální nůž Utility Kanetsugu Miyabi Isshin
Univerzální nůž ze série Miyabi Isshin, se kterým nakrájíte ovoce a zeleninu bez rozmačkání a deformace. Zvládne také vykosťování, špikování, kuchání ryb a drůbeže. Snadno naporcuje také menší kusy masa a sýra. Je ideální pro přípravu sendvičů. Elegantní, lehký a dokonale vyvážený – tento nůž si zamilují ženy, které chtějí mít při krájení vše pod kontrolou. Čepel je z oceli AUS-8 a rukojeť je z přírodního palisandrového dřeva.
- Délka rukojeti: 105 mm
- Délka čepele: 120 mm
- Celková délka: 225 mm
- Hmotnost: 50 g
- Materiál: japonská ocel, palisandrové dřevo
- Země původu: Japonsko
- Doporučení a údržba
|




Doručení:
Osobní odběr GLS Parcel
(4 404 poboček)
55 Kč
(3 prac. dny)
GLS
74 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
79 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr DPD Pickup
(7 709 poboček)
85 Kč
(3 prac. dny)
DPD
121 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Japonský univerzální nůž Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
Univerzálním nožem ze série Miyabi Isshin se můžete pustit do krájení ovoce a zeleniny bez rozmačkání a deformace surovin. Zvládnete také vykosťování, špikování nebo kuchání ryb a drůbeže. Snadno naporcujete menší kusy masa a sýra. Nůž je ideální také pro přípravu sendvičů. Lehčí konstrukce a kratší čepel dělají z tohoto nože ideálního parťáka pro ženy – perfektně se ovládá a zaručuje pohodlnou práci v kuchyni. Čepel nože je vyrobena z oceli AUS-8 a rukojeť z přírodního palisandrového dřeva.
- Délka rukojeti: 105 mm
- Délka čepele: 150 mm
- Celková délka: 255 mm
- Hmotnost: 55 g
- Materiál: japonská ocel, palisandrové dřevo
- Země původu: Japonsko
- Doporučení a údržba
|




Doručení:
Osobní odběr GLS Parcel
(4 404 poboček)
55 Kč
(3 prac. dny)
GLS
74 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
79 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr DPD Pickup
(7 709 poboček)
85 Kč
(3 prac. dny)
DPD
121 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Nůž šéfkuchaře Santoku Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
Nůž pro šéfkuchaře/ šéfkuchařku ze série Miyabi Isshin je všestranný nůž, který je ideální pro krájení, plátkování, vykosťování, špikování nebo kuchání ryb a drůbeže, nakrájíte s ním ovoce, zeleninu, maso i ryby. Díky své univerzálnosti a lehké konstrukci je oblíbený i u žen – pohodlně se ovládá a šetří zápěstí. Čepel je vyrobena z oceli AUS-8, rukojeť je z přírodního palisandrového dřeva.
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 1170 mm
- Celková délka: 295 mm
- Hmotnost: 95 g
- Materiál: japonská ocel, palisandrové dřevo
- Země původu: Japonsko
- Doporučení a údržba
|




Doručení:
Osobní odběr GLS Parcel
(4 404 poboček)
55 Kč
(3 prac. dny)
GLS
74 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
79 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr DPD Pickup
(7 709 poboček)
85 Kč
(3 prac. dny)
DPD
121 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Nůž Slice/Sashimi Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
Japonský plátkovací nůž ze série Kanetsugu Miyabi Isshin. Je skvělou volbou při krájení, plátkování a špikování, a při přípravě hovězího carpaccia, krůty nebo pečeně. Nůž typu Sashimi (někdy také Yanagiba nebo Slice) je specialista na tenké, precizní řezy, které jsou potřeba při přípravě sushi a sashimi. Je navržen tak, aby jedním plynulým tahem oddělil plátek ryby bez trhání vláken, a zachoval tak ideální texturu i vzhled. Čepel nože je vyrobena z japonské oceli AUS-8 a rukojeť z přírodního palisandrového dřeva.
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 210 mm
- Celková délka: 330 mm
- Hmotnost: 95 g
- Materiál: japonská ocel, palisandrové dřevo
- Země původu: Japonsko
- Doporučení a údržba
|




Doručení:
Osobní odběr GLS Parcel
(4 404 poboček)
55 Kč
(3 prac. dny)
GLS
74 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
79 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr DPD Pickup
(7 709 poboček)
85 Kč
(3 prac. dny)
DPD
121 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto 180 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
Univerzální nůž šéfkuchaře ze série Miyabi Isshin. Čepel z oceli AUS-8 a rukojeť z přírodního palisandrového dřeva. Nůž japonského typu Gyuto je srdcem každé kuchyně. Precizní, univerzální a ideální pro maso, zeleninu i ryby – zkrátka profesionální všestrannost v dokonalé formě.
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 180 mm
- Celková délka: 300 mm
- Hmotnost: 95 g
- Materiál: japonská ocel, palisandrové dřevo
- Země původu: Japonsko
- Doporučení a údržba
|



Doručení:
Osobní odběr GLS Parcel
(4 404 poboček)
55 Kč
(3 prac. dny)
GLS
74 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
79 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr DPD Pickup
(7 709 poboček)
85 Kč
(3 prac. dny)
DPD
121 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto 210 mm Kanetsugu Japan Miyabi Isshin
Univerzální nůž šéfkuchaře ze série Miyabi Isshin. Čepel z oceli AUS-8 a rukojeť z přírodního palisandrového dřeva. Nůž japonského typu Gyuto je srdcem každé kuchyně. Precizní, univerzální a ideální pro maso, zeleninu i ryby – zkrátka profesionální všestrannost v dokonalé formě.
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 210 mm
- Celková délka: 330 mm
- Hmotnost: 100 g
- Materiál: japonská ocel, palisandrové dřevo
- Země původu: Japonsko
- Doporučení a údržba
|




Doručení:
Osobní odběr GLS Parcel
(4 404 poboček)
55 Kč
(3 prac. dny)
GLS
74 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
79 Kč
(3 prac. dny)
Osobní odběr DPD Pickup
(7 709 poboček)
85 Kč
(3 prac. dny)
DPD
121 Kč
(3 prac. dny)
Doručuje obchod:
Krasne zpracování
Zobrazit všechna hodnocení























Vybrat variantu
Někteří lidé nechodí daleko pro ostré slovo, jiní si pro ostré nože zajedou třeba až do Japonska.
Nejlepším pomocníkem v kuchyni každého mistra šéfkuchaře je nůž ostrý jako břitva, se kterým se příprava všech pokrmů stává vášní a zábavou. Chcete-li přesně takový mistrovský nůž vlastnit a kouzlit s ním stejně hravě jako nejlepší šéfkuchaři, pak sáhněte po těchto. V této nabídce seženete jak ty speciální na krájení jemných plátků hovězího hovězího carpaccia, tak univerzální pomocníky, co si poradí s masem i zeleninou nebo třeba sendvičem.
Za všechno může ultra ostrá ocel s vysokým obsahem uhlíku, díky které nebudete suroviny drtit pod tlakem, ale naopak jimi projedete… inu jako nůž máslem. Díky tomu v nich zůstane víc šťávy, tedy i více chuti. A pokud svého nového parťáka ušetříte koupele v myčce a naopak ho po použití vždy jen opláchnete, případně potřete olejem a zabalíte do hadříku či novin, bude vám a dost možná i vaší rodině sloužit dlouhé roky či dokonce generace.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Dellinger s.r.o., Bystrá 2430/12, 193 00 Praha 9