Degustační menu pro dva v restauraci U Eichlerů: tatarský biftek, vepřová krkovice, dukátové buchtičky i nápoje
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost do 31. 8. 2025.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- 2× předkrm:
- Hovězí tatarský biftek (50 g) dle tradiční receptury, čerstvé chilli, cibule, kapary, smrkový olej, uzená majonéza, ředkvička, opečený kmínový chléb
- 2× hlavní chod:
- Vepřová krkovice (125 g) upravovaná metodou sous-vide pomalým tažením na 68° přes noc, pepřová omáčka, popelové brambory se špekem, česnekový dip, grilované fazolky, smrkový olej a vypečená slanina
- 2× dezert:
- Dukátové buchtičky (100 g) vanilkový krém, jahody, máta, jahodová zmrzlina
- 2× nápoje:
- Domácí limonáda (0,4 l) dle výběru k předkrmu a hlavnímu chodu
- Káva dle výběru k dezertu
Omezení
Voucher lze využít od neděle do čtvrtka.
Rezervace: Rezervaci proveďte buď telefonicky na čísle +420 412 550 297, nebo online na webových stránkách www.ueichleru.cz, kde naleznete rezervační formulář. V poznámce uveďte kód voucheru.
Příplatek za ledovou kávu +35 Kč
Termín rezervace je závazný, pokud se v rezervovaný čas nedostavíte, voucher propadá v plné výši.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V Ústí nad Labem má dokonalá gastronomie jméno. Eichlerovi.
Právě v Restauraci u Eichlerů Vás čeká kulinářský zážitek, na jaký jen tak nezapomenete. Můžete se těšit na degustační menu o třech chodech doplněné o domácí limonádu a samozřejmě i kávu k dezertu. Podnik se specializuje na tradiční českou kuchyni v moderním kabátku.
Na úvod si pochutnáte na hovězím tataráku s čerstvým chilli, smrkovým olejem a uzenou majonézou, ke kterému se podává opečený kmínový chléb. Jako hlavní chod Vás zcela uhrane vepřová krkovice připravovaná metodou sous-vide. Dostanete k ní popelové brambory se špekem, grilované fazolky i lahodné omáčky. Nechte si ovšem místo na dezert! Dukátovým buchtičkám s vanilkovým krémem, jahodami, mátou a jahodovou zmrzlinou prostě neodoláte.
Oceňovaný rodinný podnik
Založení restaurace mají na svědomí manželé Jiří a Leona Eichlerovi, jejichž srdce bijí pro kvalitní gastronomii. Jiří se už během školy věnoval kuchařským soutěžím a díky tomu se dostal do juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů v ČR. Zkušenosti sbíral v Café Imperial, Aureole, na stážích v Alcronu, Palomě či jako šéfkuchař několika restaurací až po Pec pod Sněžkou. Leona se pohybuje v gastronomii v roli manažerky restaurací či event manažerky a otevřít si společně restauraci byl pro něj velký sen.
Restaurace u Eichlerů získala ocenění Zlatého Lva průvodce TopLife Czech, pyšní se i nejlepším doporučením ze serveru Restaurant Guru. Jiří Eichler taktéž osobně spolupracuje na knížce Nejlepších šéfkuchařů v ČR, kterou si můžete zakoupit i osobně v restauraci.