Nepálské menu pro celou rodinu v centru Pardubic: 2 předkrmy, 4 hlavní chody s přílohami i dezert
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost do 31. 10. 2025.
V ceně
- 2 předkrmy:
- Onion Bhaji (smažená obalovaná cibule), 4× 150 g
- Papadum (indická specialita), 4× 15 g
- 4 hlavní chody:
- Kuřecí masala, 150 g (mírně ostrá omáčka)
- Kuřecí korma, 150 g (jemná omáčka)
- Dal Makhni, 150 g (indické národní jídlo z čočky)
- Chicken rembo, 150 g (kostky kuřecího masa čtyř různých chutí)
- 3 přílohy:
- Rýže
- Sýrové placky
- Tandoori butter nan (indický vrstvený chléb s máslem)
- 1 dezert:
- Gulab Jamun (kuličky ze sušeného mléka ve sladké omáčce), 4 ks
Omezení
- Voucher lze využít od 14:00.
- Voucher není možné uplatnit v pátek a v sobotu.
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 775 287 231 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Rezervaci proveďte alespoň 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Kódem voucheru se prokážete v restauraci.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci. Pouze pokud jídlo nedojíte, zabalí vám ho za příplatek s sebou domů.
- Děti vezměte s sebou, v restauraci je pro ně připravený koutek.
- Pokud jídlo nedojíte, zabalí vám ho za příplatek s sebou: 10 Kč/krabička
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
- Voucher bez rezervace můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dobrého Nepál(í).
Co takhle si s rodinnou místo nedělního oběda s tradiční českou kachnou, knedlíky a zelím vychutnat něco exotičtějšího? A vůbec, proč čekat na neděli? V pardubické restauraci Tandoor se na vás kromě pátku a soboty těší celý týden, tak vezměte drahou polovičkou a potomky na hostinu, po které si dost možná na všechny ty recepty od Magdaleny Dobromily ani nevzpomenou.
Kotlíky a sporáky v tomhle podniku rozpalují zkušení kuchaři z Nepálu, kteří se svému umění učili v indickém Dillí. Pokrmy připravují podle originálních indických a nepálských receptur. Tentokrát z nich ochutnáte vskutku požehnaně, čekají na vás totiž hned dva předkrmy, čtveřice hlavních chodů i dezert. Tak připravte mlsné jazýčky na bhaji, kuřecí masalu i kormu nebo dal i kuličky Gulab Jamun, tohle bude stát za to.
Dobré vědět: Ačkoli maximální počet strávníků není omezen, naváženo a navařeno je to celé ideálně pro 4 osoby.
A co patří k takovém hodování? Také skvělé pití! Na čepu je Pilsner Urquell, mají tu i mnoho druhů vín nebo třeba typický jogurtový nápoj lassi.