Tříchodové obědové menu od michelinského šéfkuchaře Sabatelliho pro dva
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost 16. 5. – 10. 9. 2025.
V ceně
Tříchodové menu s vinným párováním od Angela Sabatelliho pro 2 osoby
- 2× předkrm: Hovězí carpaccio na marshmallows z 24 měsíců zralého parmezánu, hříbková omáčka, lanýže
- 2× Guttarolo, Viollete, rosé, Primitivo, 2023, Puglia (à 0,1 l)
- 2× hlavní chod: Vepřová panenka (á 150 g) s krustou z morku a citronů, zelí, fermentované jablko
- 2× Guttarolo, Amfora, 2022, Susumagnielo, 2022, Puglia (à 0,1 l)
- 2× dezert: Meringata, mražený sabayon, kompot z lesního ovoce
- 2× Monte dall´Ora, Saint´Ulderico, 2015, Recioto de la, Valpolicella, Veneto (à 0,1 l)
Omezení
- Voucher je možné využít každý den v čase 12:00–15:00.
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 2 dny předem na tel. 226 226 126 nebo na e‑mailu restaurant@grandmark.cz – při rezervaci uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, jedinečnost zážitku 100% zaručí jen posezení v restauraci.
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tohle menu je doslova hvězdné!
V luxusním hotelu The Grand Mark Prague v centru Prahy na vás totiž čeká tříchodové menu od šéfkuchaře Angela Sabatelliho, který se pyšní oceněním michelinskou hvězdou. Už při příchodu vás oslní promyšlený a nádherný interiér restaurace nebo krásná zahrada – je na vás, na kterém místě si menu vychutnáte.
S vařením začal už ve svých 6 letech a ve svých 13 letech začal navštěvovat kulinářskou školu. Po složení závěrečné zkoušky vítězí v italském Monopoli a stává se historicky nejmladším vítězem této prestižní kulinářské soutěže. Úspěch mu otevírá dveře do Říma a k následné práci ve světových hotelech (v Indonésii, Šanghaji a na Mauriciu). V roce 2010 se vrací domů a otevírá se svou manželkou Ristorante Angelo Sabatelli. Úspěch je okamžitý a v roce 2013 získávají první michelinskou hvězdu. |
Na úvod si přiťuknete růžovým vínem, ke kterému se bude skvěle hodit předkrm v podobě hovězího carpaccia na marshmallows z 24 měsíců zralého parmezánu, hříbková omáčka, lanýže. Poté přijde na řadu hlavní chod, který vám vyrazí dech: vepřová panenka s krustou z morku a citronů, zelí, fermentované jablko. Ten doplní sklenka červeného italského vína. Chybět samozřejmě nebude ani sladká tečka! O tu se postará Meringata, mražený sabayon a kompot z lesního ovoce.
Přivítají vás tu jakýkoli den v týdnu v čase 12:00–15:00. Udělejte si třeba procházku Prahou a pak se tu zastavte na oběd – oslnivý podnik najdete jen 250 m od náměstí Republiky.