Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní airsoftový tábor pro mládež 10–17 let

5,0 / 5 Airsoftový tábor Brno  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Odpověď pro „otec“ : nebojte se, že na takovém táboře není dítě dostatečně poučeno, co to taková zbraň je a že mu je hned dána do rukou a bezprostředně po příjezdu vpuštěno bezhlavě do lesa… (teda takto to probíhá na jiném softovém táboře nevím jak zde) a myslím si, že takové děti v budoucnu ani nepomyslí na to „zabíjení“ jako např. děti od PC co pouze hrají takovéto hry !!!

Martina

Pro otec
vůbec nechápu důvod vašeho příspěvku…nikdo vám to nenutí…a když se vám to nelíbí tak raději prihláste svého syna na vysivani !

Otec

Dobrý den,
nejsou náhodou zbraně pro airsoft určený až od 18 roků ? Nedokážu si zcela jasně představit, že můj kluk běhá po lese, mezi dalšími deseti dětmi a hraje si na „zabíjení“. Navíc s přesnou replikou zbraně se kterou mají problém kolikrát i dospělí a neví co s ní…

Jiří

Odpověď od hlavního vedoucího: Airsoftové masky v podstatě neexistují. Používají se paintballové, které jsou testovány na vysokou odolnost proti zásahu, jsou certifikované a bezpečné.

Lucka

Dobrý den,
docela mě zaujala jedna z vašich fotek zde přiložených (předposlední), že děti mají na sobě masku na paitball než na airsoft. Myslíte, že je to bezpečné? Děkuji za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru