Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 vstupy do dětského lanového parku a 2 nápoje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta S.

Taky si myslím, že je hlavička nabídky matoucí. Skákací hrad, skluzavky, šlapací auta…hned v nadpisu, přitom se na jejich využití akce nevztahuje. Lanový park i všechny atrakce jsou super, můžeme je jen doporučit. Ale myslím si, že jakmile s dětmi zajdete do lanového parku, letnímu se prostě nevyhnete. Děti budou žadonit tak dlouho, až jim koupíte vstup i tam. Takže jak už tady někdo spočítal… o nějakou extraslevu opravdu nejde :-( Tentokrát nekoupíme…už z principu.

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
voucher neobsahuje pouze 2× vstup do lanového parku, ale také 2× nápoj na letní terase v hodnotě až 66,– Kč. Pokud zamýšlíte navštívit dětský lanový park a vybrat si z uvedených nápojů rozhodně ušetříte. Ušetříte i v případě, že si za plnou cenu přikoupíte vstup do letního parku. Normálně zaplatíte tedy 2× vstup do obou parků za 2× 120,– Kč + 2× nápoj za 66,– Kč. Celkem tedy 306,– Kč. S voucherem Vás toto vše vyjde na 239,– Kč.

Naďa Lyčková

aha tak já taky pochopila že je vstup na vše, vůbec mě nenapadlo že je to nějak rozděleno, když se v upoutávce píše o všech atrakcích :( a nebýt diskuze tak bych asi u pokladny zírala… :(( asi by to mělo být jinak popsáno…

Petra

Dobrý den, chtěla bych koupit 3 poukazy (máme 3 malé děti a potřebují i doprovod), ale v nabídce mohu nakoupit pouze jeden voucher (pro 2 osoby). Je nějaká jednodušší varianta nákupu voucherů, nebo musím nakupovat 3×? Díky za odpověď. Petra

Taťána

Dobrý den,mám voucher,který je koupený v dřívější květnové akci,byla to akce,kde bylo možno si vybrat i koloběžky.Mám voucher 5×celodenní vstup do dětského parku a lan.centra/per­manentka/ na co máme nárok v dotazech dalších lidí,ale ti mají koupeno dva vstupy za 89,–Kč jsem pochopila,že není nárok na vše.Já pochopila ze dětské centrum je i ten váš letní park + lan.centrum.Co můžeme využít na náš voucher a za co si musíme připlatit.

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
Váš voucher z května zahrnuje vstup do obou parků, tj. do lanového i letního parku.

Lucie Sikorová

Nemůž si pomoct, ale jestli to dobře chápu, voucher se mi vyplatí pouze v případě, že chceme jít pouze do lanového parku. Pokud budeme chtít jít i do letního parku s 2 – mi dětmi, zaplatíme dalších 70 Kč, což už dělá 110 Kč/osobu. Ve Vašem ceníku je celodenní vstup jak do lan.centra, tak na atrakce 120 Kč/ osobu. 10 Kč, které ušetříme a 2 (na voucher) nápoje, se mi nezdá jako akce na Slevomat. Pokud to dobře chápu jsem zklamaná a voucher je zbytečné kupovat

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
voucher je nabízen pouze na vstup do dětského lanového parku. Pokud nechcete jít do lanového parku, je zbytečné voucher kupovat.

Lucie Sikorová

Dobrý den, mám dotaz na dnešní nabídku Slevomat – lanové centrum na Bílé. Nerozumím tomu, proč je v nabídce napsáno, že se jedná i o atrakce, když je cena jen na lanovou dráhu, myslím si, že tím matete spoustu lidí. Ale k dotazu…máme 3 děti – 2 osmileté kluky – těm můžeme koupit 1 voucher a nechat je v lanovém centru samotné,ano? Potom máme ještě skoro 2 letého syna, ale pro toho je lanová dráha těžká, proto se mi zdá zbytečné tam s těmi většími zůstávat a radši bychom s ním šli na procházku a poté se pro syny vrátili. Je to takhle možné? Když budeme chtít přejít na atrakce a skluzavky…se všemi třemi dětmi plus my 2 dospělí jako doprovod, platí se za 2-leté dítě a za nás dospělé, jakožto doprovod nebo pouze za 2 osmileté děti? Na Vašich stránkách jsem tuto informaci nenašla? Děkuji za zodpovězení. L.Sikorová

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
Starší kluky můžete nechat v lanáčku samotné, je to naprosto bezpečné. Pokud poté budete chtít jít do letního parku, bude platit pouze za ty osoby, které budou využívat atrakce. Pokud tedy bude i nejmladší syn využívat atrakce, zaplatíte i za něj. Rodiče, pokud sami atrakce nevyužívají, vstup do letního parku neplatí.

jerry583

Dobrý den,
chěla bych k vám zajít s dvěma dcerami 8 a 5 let. Mám si koupit jeden voucher? Budu moct za dětmi do areálu nebo budu úplně mimo?
Díky Lída

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
do areálu samozřejmě s dětmi můžete, avšak pouze jako doprovod. Pokud byste chtěla využívat atrakce, vstupo byste měla platit také.

Martin Bartek

Dobrý den,

cena 89kč je tedy jen za vstup do lanového centra? V popise je i napsáno pískoviště,hrad , voda atd. To ale není v ceně, že? To už se platí zvlášť. Mám malé děti 2 a 4 roky takže lanové centrum nevyužiji, ale to pískoviště, hrad, vodu ano. Ale to není v ceně voucheru, že?

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
v ceně voucheru je jen dětské lanové hřiště, jehož součástí je i vodní svět, archeo nalezitě a rýžování. Pokud byste chtěli i do letního parku, kde jsou nafukovadla, autíčka, pískoviště a další atrakce, můžete si zakoupit vstup za 70,– Kč na celý den. Informace naleznete také na www.sunoutdoor.cz

Jiří4

Dobrý den,
v ceně voucheru je jen dětské lanové hřiště, jehož součástí je i vodní svět, archeo nalezitě a rýžování. Pokud byste chtěli i do letního parku, kde jsou nafukovadla, autíčka, pískoviště a další atrakce, můžete si zakoupit vstup za 70,– Kč na celý den. Informace naleznete také na www.sunoutdoor.cz

Šárka Baránková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když mám dvě děti, jedno které to zvládne být v parku samo a druhé, které potřebuje doprovod..bude mi stačit jeden voucher za 89 Kč? Protože když koupím 2 vouchery, pak zase jeden vstup nevyužiju. Děkuji za odpověď

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
za vstup do dětského lanového hřiště platí každý, kdo ho využívá, tedy i dospělý doprovod.

Renáta

Omlouvám se, nedočetla jsem do konce. Červenec Srpen otevřeno každý den. :-)

Renáta

Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat na provoz parku. V horní části je uvedeno, že je voucher platný 2 měsíce a provozu parku je napsáno že je provoz červen a pak až září. Prosím o upřesnění platnosti voucheru.

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,

platnost voucheru je do 2.9.2012, tak jak je uvedeno. Park je otevřen v červnu a září ve dnech pá-ne a o svátcích od 9,00 do 18,00 hod. O prázdninách, tedy v červenci a srpnu je park otevřen denně od 9,00 do 18,00 hod.

Milča

Dobrý den, máme 2 děti, chtěla bych jít s dětma do zábavného parku,ale jenom jako dohled, tutiž nevyužiji atrakce, musím si koupit 2 vouchry? Nebo mi stačí jeden pro 2 děti a doprovod dospělé osoby je zdarma.Děkuji za odpověď

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
za vstup do dětského lanového hřiště platí každý, kdo ho využívá, tedy i dospělý doprovod. V letním parku, kde jsou nafukovadla, pískoviště, autíčka a další atrakce doprovod NEPLATÍ.

Petra Lutišanová

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda je voucher pouze pro vstup do lanového centra, nebo je po zaplacení možno neomezeně využívat všechny atrakce ( klouzačky, šlapací auta, apd..) Děkuji moc za odpověď.

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
v ceně voucheru je jen dětské lanové hřiště, jehož součástí je i vodní svět, archeo nalezitě a rýžování. Pokud byste chtěli i do letního parku, kde jsou nafukovadla, autíčka, pískoviště a další atrakce, můžete si zakoupit vstup za 70,– Kč na celý den. Informace naleznete také na www.sunoutdoor.cz.

Naďa

Prosím vás platí vstup i batolata? ať vím jak to počítat, mám syna 3 roky, ten určitě ale druhý má 7měsíců a tudíž žádnou atrakci nevyužije… platí se i za něj??

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
za dítě, které atrakce nevyužívá se samozřejmě naplatí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru