

Platnost do 31. 12. 2025.
5chodové degustační menu pro 1 osobu
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 12. 2025.
5chodové degustační menu s neomezenou konzumací nápojů pro 1 osobu
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 12. 2025.
5chodové degustační menu s neomezenou konzumací nápojů pro 2 osoby
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 12. 2025.
7chodové degustační menu pro 1 osobu
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 12. 2025.
7chodové degustační menu pro 1 osobu s neomezenou konzumací nápojů
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 12. 2025.
7chodové degustační menu s neomezenou konzumací nápojů pro 2 osoby
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Vystoupejte do gastronomického nebe. Podle toho, jaký máte apetit, do něj vede 5 nebo 7 (s)chodů.
Přijměte pozvání do vyhlášené restaurace Talíř v srdci Prahy, a to na Václavském náměstí. Připraví tu pro vás jedinečné degustační menu ze samých delikates české kuchyně. Vyberte si rozsah menu, zda půjdete sami nebo ve dvou a jestli si k jídlu vychutnáte také neomezený přísun nápojů v podobě nealka, čaje a kávy, vína i piva.
V rámci pětichodové degustace ochutnáte hovězí tatarák s domácím kváskovým chlebem, jako polévka se bude podávat vývar z kukuřičného kuřte s trhaným masem. Poté už se těšte na dva hlavní chody - hovězí svíčkovou a konfitovanou kachnu. Na závěr vám osladí život jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády.
Sedmichodové menu odstartuje hned trojicí předkrmů, a to sivenem marinovaným v červené řepě, farmářským salátem s polníčkem a pěnou z kozího sýra. Následuje opět vývar z kukuřičného kuřete a po něm už dvojice hlavních chodů. Pochutnáte si na české jelení kýtě a pečeném vepřovém kolenu se strapačkami. V roli dezertu se představí svěží tvarohový dort.
Menu bude sestaveno z těch nejlepších ingrediencí. Hovězí i vepřové maso pochází od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, ryby ze Skalního mlýna, jablíčka z Českého ráje a kozí sýry z farmy Pěnčín.
Kuchyni Talíře vládne šéfkuchař Denis Wágner oceněný mimo jiné titulem Kuchař roku 2003, který má zkušenosti například z pražského hotelu Ambassador Zlatá Husa, Clarion Congress Hotelu Praha nebo z restaurace hotelu Königshof Garmisch poblíž Mnichova. Rád propojuje tradiční kuchařské postupy s moderními technikami a připravuje menu také pro další restaurace sítě Pytloun.
Chcete si po dobré večeři užít i zábavu? Restaurace Talíř se každý večer od 22 hodin mění ve stylový bar, kde si až do půlnoci můžete vychutnat české a barové tapas a široký výběr drinků, koktejlů a kvalitních českých vín při poslechu DJ vystoupení nebo menších live bandů.
Dobré vědět: Nezapomenutelné gastronomické zážitky můžete čerpat nejen v Praze, ale i v Liberci, Krkonoších a Krušných horách, kde má síť hotelů a restaurací Pytloun své pobočky.