Degustační menu v restauraci Talíř: 5 nebo 7 chodů, varianta s neomezenými nápoji

1 290 Kč −7 % od 1 199 Kč
Vybrat variantu
Talíř (kontakt) Praha - Nové Město (mapa) cca 80 km / 1 h
Počítáno autem z Kutné Hory.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 31. 12. 2025

Varianty podle vaší volby
Voucher do 31. 12. 2025

Varianty podle vaší volby

5chodové degustační menu pro 1 osobu

  • Předkrm:
    • Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a místní kváskový chléb (30 g)
  • Polévka:
    • Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
  • Hlavní chody:
    • Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou (40 g)
    • Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky (70 g)
  • Dezert:
    • Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády (100 g) 
  • Rezervace: doporučujeme zamluvit si stůl alespoň 1 hod. předem na tel. 608 022 661 nebo e‑mailu talir@pytloun-restaurants.cz
  • Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
  • Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci. 
  • Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá. 

Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 290 Kč −7 % 1 199 Kč
1 290 Kč −7 % 1 199 Kč
1 890 Kč −5 % 1 799 Kč
1 890 Kč −5 % 1 799 Kč
3 780 Kč −5 % 3 569 Kč
3 780 Kč −5 % 3 569 Kč
1 390 Kč −6 % 1 299 Kč
1 390 Kč −6 % 1 299 Kč
1 990 Kč −5 % 1 889 Kč
1 990 Kč −5 % 1 889 Kč
3 980 Kč −5 % 3 769 Kč
3 980 Kč −5 % 3 769 Kč
5chodové nebo 7chodové degustační menu
Varianty s neomezenou konzumací nápojů
Dvoupodlažní restaurace v hotelu Pytloun

Vystoupejte do gastronomického nebe. Podle toho, jaký máte apetit, do něj vede 5 nebo 7 (s)chodů.

Přijměte pozvání do vyhlášené restaurace Talíř v srdci Prahy, a to na Václavském náměstí. Připraví tu pro vás jedinečné degustační menu ze samých delikates české kuchyně. Vyberte si rozsah menu, zda půjdete sami nebo ve dvou a jestli si k jídlu vychutnáte také neomezený přísun nápojů v podobě nealka, čaje a kávy, vína i piva.

Které menu si vybrat?

V rámci pětichodové degustace ochutnáte hovězí tatarák s domácím kváskovým chlebem, jako polévka se bude podávat vývar z kukuřičného kuřte s trhaným masem. Poté už se těšte na dva hlavní chody - hovězí svíčkovou a konfitovanou kachnu. Na závěr vám osladí život jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády.

Sedmichodové menu odstartuje hned trojicí předkrmů, a to sivenem marinovaným v červené řepě, farmářským salátem s polníčkem a pěnou z kozího sýra. Následuje opět vývar z kukuřičného kuřete a po něm už dvojice hlavních chodů. Pochutnáte si na české jelení kýtě a pečeném vepřovém kolenu se strapačkami. V roli dezertu se představí svěží tvarohový dort.

Menu bude sestaveno z těch nejlepších ingrediencí. Hovězí i vepřové maso pochází od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, ryby ze Skalního mlýna, jablíčka z Českého ráje a kozí sýry z farmy Pěnčín.

Restaurace s oceňovaným šéfkuchařem

Kuchyni Talíře vládne šéfkuchař Denis Wágner oceněný mimo jiné titulem Kuchař roku 2003, který má zkušenosti například z pražského hotelu Ambassador Zlatá Husa, Clarion Congress Hotelu Praha nebo z restaurace hotelu Königshof Garmisch poblíž Mnichova. Rád propojuje tradiční kuchařské postupy s moderními technikami a připravuje menu také pro další restaurace sítě Pytloun.

Chcete si po dobré večeři užít i zábavu? Restaurace Talíř se každý večer od 22 hodin mění ve stylový bar, kde si až do půlnoci můžete vychutnat české a barové tapas a široký výběr drinků, koktejlů a kvalitních českých vín při poslechu DJ vystoupení nebo menších live bandů.

Dobré vědět: Nezapomenutelné gastronomické zážitky můžete čerpat nejen v Praze, ale i v Liberci, Krkonoších a Krušných horách, kde má síť hotelů a restaurací Pytloun své pobočky. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru