Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za půl kila tatarského bifteku z pravé hovězí svíčkové. Labužnická pochoutka pro kamarády v restauraci Divá Bára se slevou 53 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ondy

sorry myslel som Robertka :-)

Misa

Miluju tataracek a bez trochy kminu to neni ono:) takze si tady klidne vykrikuj co chces:)

busilka

Jéžiš lidi, vzpamatujte se, není kmín jako kmín a ten římský je úplně o něčem jiném než ten, který dáváme do chleba nebo vařených brambor. Tento samozřejmě do tataráku ano, římský nikdy!!!

Ondy

ale Radek si ho tam zamiesal sam, tak asi to tak ma rad :-)

Robertek

Pro Radka:
Parkování je v prostoru ulice Lidické velmi omezené. Možná tak ještě o víkendu. Kdo ví? Parkuje se na chodníku kolmo k vozovce. Nekteří chytráci vám ale auto zablokují zaparkováním svého auta podél obrubníku před vámi a nemůžete odjet. Nebýt volného parkovacího místa vedle, musel bych ještě na jeden tatarák s římským kmínem. Zeptám se na tu vraždu tatarského bifteku římským kmínem Pohlreicha. Asi to tam zavře! Nechal jsem tam 400 Kč a za tataráček v bio kvalitě a v ústech cítím h****o za 3,45 Kč.

ladule

hele, a můžu se zeptat, kdo tě nutil tam ten kmín míchat? .)))

Robertek

Sorry, tím římským kořením měl jsem na mysli konkrétně ŘÍMSKÝ KMÍN. Vhodný tak do salátů nebo do pečeného masa. Do tatarského bifteku je to vražda.

Robertek

Ti blázni v Divé Báře vám na talíř k tataráku bez varování nasypou i římské koření! To je ale vhodné jen pro indickou a mexickou kuchyni. A jak jsem zjistil později, hojně se používá také v severní Africe. To podle Labužníka. Takže ne na tatarský biftek!!! Už se té chuti koření snažím zbavit šestým pivem a ono nic! Varuji. Ten kuchař od Divé Báry je prostě DIVÝ, nebo přinejmenším DIVNEJ. Číšník ho omlouval, že to prej to koření hosti chtějí. Příště jim poradím okenu do guláše. Nejspíš to tam určitě dají. Pryč odtud!

Lucka

Promiň, ale když jsi takový gurmán všeználek, proč sis do toho ten kmín míchal? :) My jsme taky dostali v jiném podniku k tataráku podivně zapáchající omáčku a protože jsme ji tam prozíravě nepřidali, pochutnali jsme si jako nikdy… A variací na tatarák je spousta, někdo do něho přidává třeba tymián, ze kterého se mně osobně zvedá kufr…Přijde mi trochu přehnané hanit podnik jen kvůli kmínu…

Ondy

Tiez som si do tataraku kmin nikdy nedaval, ale minule mi ho nasypali v inej restike, tak som ho trochu zamiesal, a vobec to chut neskazilo. Ty asi budes jeden z tych, co tam zamiesaju bez rozmyslania vsetko, co vidia na tanieri, tak sa nediv. Sto ludi, sto chuti.

Radka

Dobrý den, může být zakoupený voucher využit i o víkendu nebo jen ve všední den, popř. od kolika hodin? A je před restaurací možnost parkování? Děkuji za odpověď.

Restaurace Divá Bára

Víkend po celý den, ostatní dny od 14h. Každopádně vždy po telefonické rezervaci, tatarák připravujeme výhradně z čerstvého masa.
Parkování je možno buď před restaurací, nebo v přilehlých ulicích. Nemůžeme ovšem zaručit místo k zaparkování, jedná se o frekventovanou komunikaci.

Restaurace Divá Bára

To nás mrzí, ovšem problémy po konzumaci syrového masa a vajíčka mohou nastat, i když je toto naprosto čerstvé a bezvadné, za což u nás ručíme.

Restaurace Divá Bára

Určitě si ho můžete namíchat sami. Každopádně to pro jistotu to prosím předem sdělte obsluze.

Petra

Já si v Divé Báře jeden takový tataráček dala. Byl opravdu dobrý, ale ty žaludeční problémy, které jsem poté měla celou noc až do druhého dne bych nepřála nikomu. Dostávala jsem se z toho pak celý týden. A v životě už mě tam nikdo nedostane!

Restaurace Divá Bára

To nás mrzí, ovšem problémy po konzumaci syrového masa a vajíčka mohou nastat, i když je toto naprosto čerstvé a bezvadné, za což u nás ručíme.
Někdy to člověku prostě jak se říká „nesedne“ :(

Marta

Můžeme si tatarák namíchat sami, což upřednostňujeme, protože rádi víme, co to obsahuje nebo ho podáváte již namíchaný?

Restaurace Divá Bára

Určitě si ho můžete namíchat sami. Každopádně to pro jistotu to prosím předem sdělte obsluze.

Marek

No konecne nejaka rozumna otazka! Taky mam dojem, nebylo by vhodnejsi spis pstrosi vejce?

David

Dobrý den, chtěl bych se zeptat to je na 500 g masa jen jeden žloutek (křepelčí)? není to málo?

Pajul

Naprosto souhlasím, to mě dost zarazilo. Normálně se dává jeden žloutek k 100 – 150 g a Vy nabízíte jedno křepelčí ?

Restaurace Divá Bára

Chybička se vloudila, samozřejmě vejce normální, křepelčí by bylo málo. Jinak pštrosí bylo včera na meníčko, ale to by se asi nehodilo :) viz foto na našem Facebooku u poznámky „Polední menu 9.3.“

Pilsnerek

A jen jeden žloutek? Jak píše Pajul, jeden žloutek bývá u cca trojnásobně menších tataráků

Petr

Je to zřejmě hloupý dotaz, ale pokud si voucher zakoupím do neděle (lhůta pro zakoupení voucheru na slevomatu), bude mi platit kdykoli do 31. 7. za cenu, za jakou jsem ho zde pořídil?

Pavel

ne, bude se to měnit podle aktuálního kurzu české koruny :)))

Dan

To se mi fakt líbí… a možná je třeba pro Petra dodat, že také podle ceny hovězího na světových trzích!!! :-)

Restaurace Divá Bára

Nebojte, za svoje peníze dostanete přesně to, co je inzerováno až do posledniho dne. Přejeme dobrou chuť.

Pavla

Dobrý den, pokud zakoupím voucher, mohl by být platný až do července 2011?

Restaurace Divá Bára

Dobrý den, ano. Voucher je platny do 2011–07–31 včetně.

petr

no to je zas napad brat si tatarak s sebou… nemas lepsi a levnejsi si koupit pomlety hovezi u kazdeho reznika a doma si ho dochutit.. stejne to nebude namichany,sul,per,v­ajicko,paprika,hor­cice,cibule,wor­chestr. nebo to si chces domu donest k tomu studeny topinky?to bude dobrota

Ondy

uplne suhlasim, nechapem, co to ti ludia maju za zvratene chutky…

V

A Vám je do toho co? Zameťte si před svým prahem a nestarejte se o druhé.

Ondy

To je teda drsny pristup otvarat si na ludi usta a nepodpisat sa ;-) Uznavam ta :-)

macekh

Dobrý den, je možné si tatarský biftek pouze objednat a nechat zabalit s sebou?

Restaurace Divá Bára

Dobrý den, tatarák Vám samozřejmě jako každé jídlo zabalíme na cestu, nicméně zrovna u tohoto pokrmu bychom spíš doporučili konzumaci přímo na místě :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru