Masová hostina pro 2–4 osoby: steak z hovězího, klokaní svíčkové i vepřové panenky
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost do 30. 6. 2025.
V ceně
- Masová hostina pro 2 osoby
- Filírované steaky:
- vyzrálý hovězí flank steak, 200 g
- netradiční klokaní svíčková, 200 g
- vepřová panenka, 200 g
- Pečené Granaille, 300 g
- Fazolové lusky se slaninou a česnekem, 300 g
- Domácí chléb
- Pepřová omáčka
- Česnekový dresink
- Filírované steaky:
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 466 465 005 nebo 602 149 675. Při rezervaci nahlaste kód voucheru a váš kontakt.
- Rezervaci zamluveného termínu je možné zrušit min. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2025.
V ceně
- Masová hostina pro 4 osoby
- Filírované steaky:
- vyzrálý hovězí flank steak, 400 g
- netradiční klokaní svíčková, 400 g
- vepřová panenka, 400 g
- Pečené Granaille, 600 g
- Fazolové lusky se slaninou a česnekem, 600 g
- 2× domácí chléb
- 2× pepřová omáčka
- 2× česnekový dresink
- Filírované steaky:
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 466 465 005 nebo 602 149 675. Při rezervaci nahlaste kód voucheru a váš kontakt.
- Rezervaci zamluveného termínu je možné zrušit min. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Doma je zrovna o maso nouze? Vyřeší to U Nouzů!
Jste tělem i duší milovník masa a bez pořádné flákoty k obědu nedáte ani ránu? Pak s sebou vezměte jednoho či tři další masoholiky a vyrazte společně na vydatnou hostinu do pardubické restaurace U Nouzů. Na místě vám připraví hned 3 druhy filírovaných neboli na tenké plátky nakrájených perfektně dochucených steaků z vyzrálého hovězího pupku, vepřové panenky a pro opravdové fajnšmekry i z klokaní svíčkové.
V ústech se vám bude rozsýpat křehké, šťavnaté maso, které doplní pečené brambory, opečené fazolové lusky s křupavou slaninou a česnekem a čerstvý domácí chléb. Všechny dobroty si můžete máčet v pepřové omáčce a česnekovém dresinku, jež dodají jídlu ten správný říz. V teplých měsících pak jistě uvítáte posezení na zastřešené zahrádce. Auto můžete zanechat naproti restauraci na neplaceném parkovišti.
Tip: A protože k dobrému jídlu neodmyslitelně patří i dobré pití, přiobjednejte si třeba čepovaného Kozla, Plzeň, nealko Birell nebo limonádu.