Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

490 Kč za VIN kódování oken automobilu 10ks + 2ks šablon náhradních

5,0 / 5 Autoalarm Viktor Kronych Plzeň  (mapa) 4 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Autoalarm Viktor Kronych

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Výborná spolupráce

Radim
Varianty (1)

Vin kódování oken 10ks oken + 2ks šablon rezerva

Každý rok se v ČR ukradne několik desítek tisíc vozidel, které skončí neznámo kde, většinou mimo území ČR. Policie je v těchto případech takřka bezmocná. Velmi jednoduchým a účinným řešením, jak ochránit svoje vozidlo, je bezesporu VIN kódování oken.

VIN je unikátní kód, něco jako rodné číslo každého vyrobeného automobilu, který se vyleptá na viditelné místo na všechna skla (popřípadě i na dveře zevnitř). Automobil s vyleptaným VIN kódem se stává pro zloděje nezajímavým artiklem, neboť výměna všech skel se v dnešní době pohybuje v řádech tisíců korun. A proč by zloděj měl krást automobil, kde by musel před legalizací vozidla provést výměnu všech skel s totožným datem výroby jako je datum výroby vozidla?

Aplikace VIN kódu na všechna skla vozidla trvá cca 30 minut. Běžný počet skel je 10, není ovšem problém vyleptat VIN kód dále například na střešní okno, kde je výměna asi nejproblematičtější.

Jako bonus v ceně obdržíte 2ks šablon jako rezervu pro případ výměny některého z oken. Další výhodou může být sleva na pojistném, kterou poskytuje většina pojišťoven v ČR.

 

Nahoru