Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za bezbolestnou liposukci, přístrojovou lymfodrenáž a radiofrekvenci obličeje. Dvě hodiny relaxace a celková proměna vizáže s 68% slevou.

Cheryl studio Brno  (mapa) 605 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Evik

Proč tedy máte na vašich stránkách tuto větu „Po ošetření je nezbytné dodržovat nízkotučnou dietu“ ? opravdu bych nerada dala 5.000,– a potom zjistila že nemůžu normálně jíst jinak se centimetr rychle vrátí.

CHeryl studio

Dobry vecer ,
pri ultrazvukove liposukci nedochazi k jojo efektu . Nizkotucna dieta se doporucuje u silnych klientu , kde se chceme zbavovat velkeho mnozstvi tuku . U zen , kde resime na kazde partii nekolik cm , neni narizena zadna dieta .

Zlata

Dobrý den, třikrát týdně cvičím, vážím 53kg, ale přes lýtka mám obvod 38cm, který bych chtěla zredukovat.
Chtěla bych se zeptat, zda by byla kavitace efektivní nebo v tomto případě nelze zaručit pozitivní výsledek? Kolik by případně bylo potřeba návštěv? A v závěru by mě ještě zajímalo, zda radiofrekvence obličeje lze nahradit např. radiofrekvencí stehen jako prevenci celulitidy nebo nějak to nahradit? Vzhledem k mému věku (21) mě vrásky v obličeji zatím netrápí. Děkuji předem.

CHeryl studio

Dobry den,
mame nekolik klientek , ktere prave trapi oblast lytek a vysledky jsou vyborne . Doporucovala bych 3 navstevy . Radiofrekvence ma skvele ucinky a neni urcena jen pro zralou plet , ale pokud chcete muzete ji vyuzit i na jine casti tela .

Klára

Dobrý den, vážím 59kg, měřím 170cm a je mi 25let. Nejsem nijak " silné postavy ", ale mám trochu větší bříško ( od žaludku po podbříško ), což je problém asi každé ženy. Chci se upřímně zeptat, zda mi zakoupení 1 max. 2 poukazu viditělně pomuže a docílí plochého bříška a užších boků? Mnohokrát děkuji za Vaši odpověď a přeji příjemný den.

CHeryl studio

Dobry den ,
ultrazvukova liposukce je idealni i kreseni malych nedostatku na tele. Myslim , ze dva poukazy Vam budou stacit.

Evik

Dobrý den mám 2 dotazy, břicho je jedna partie nebo se dělí na spodní a vrchní část? Pokud půjdu na liposukci břicha cca 4× a ztráta bude cca 8cm jak dlouho tento efekt vydrží při normálním stravování ( žádná dieta ani žádné přejídání)? Děkuji za odpovědi.

Cheryl studio

Dobry den ,
pokud se jedna o partii bricha , jedna se o bricho cele . Pokud nedojde k prejidani nebo k jine zmene , je tento efekt trvaly . Ultrazvukem rozbity tuk , uz se na misto nevraci . Nedochazi zde k jojo efektu.

Evik

Proč tedy máte na vašich stránkách tuto větu „Po ošetření je nezbytné dodržovat nízkotučnou dietu“ ? opravdu bych nerada dala 5.000,– a potom zjistila že nemůžu normálně jíst jinak se centimetry rychle vrátí.

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik voucherů potřebuji k ošetření celých stehen. Zda se jeden voucher vztahuje jen na část jednoho stehna nebo na obě. Děkuji za odpověď.

Cheryl studio

Dobry den ,
k osetreni stehen Vam bude stacit jeden voucher.

zdena

dobrý den, prosim muzete mi odpovedet, jestli je pro me vhodna radiofrekvence obliceje, kdyz neuzivam zadne leky proti srazlivosti krve, ani nemam zadne omezeni. Bylo mi to zjisteno na gynekologickem vysetreni z dlouhodobeho uzivani antikoncepce, zvysene riziko srazlivosti krve. Pokud ne, tak si muzu nechat jen kavitaci?

CHeryl studio

Dobry den ,
pokud neuzivate leky proti srazlivosti krve , tak je to potom mozne. Mezi kontraindikace tohoto osetreni patri , kdyz klientka bere prasky proti srazivosti krve.

Jana

Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat jsem 4 měsíce po operaci pupeční kýly mohla bych podstoupit bez problémů proceduru na břicho?děkuji za odpověď

Cheryl studio

Dobry den ,
v pripade , ze Vase jizva je jiz zahojena , tak neni problem . Muzete toto osetreni podstoupit.

E.

Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat, zda když při jednom ošetření se dělá jedna část těla a stehna jsou tedy zvlášť, na jaké části bude úbyte působit nejefektivněji? Bude postava vypadat hubenější, pokud budou ošetřena stehna nebo zadek a boky???? Moc děkuji za odpověď

Cheryl studio

Dobry vecer ,
neda se rict co je nejefektivnejsi, pri kazde procedure dochazi k ubytku cm . Snad muzeme jen napsat , ze nejcasteji kavitujeme bricho a boky .

Renata

Dobry den,
ted nevim zda jsem pochopila spravne to s tema stehnama. Kdyz budu chtit osetrit jen stehna, budou to obe nohy ?? Dekuji

Cheryl studio

Dobrý den , samozřejmě osetrime při jedne návštěvě obe dvě stehna.

zdena

Dobrý den, cetla jsem ze kontraindikaci radiofrekvence je porucha srazlivosti krve, u kavitace to nevadi? mam zvysene riziko srazlivosti.

Cheryl studio

Dobry den ,
kavitacni osetreni neni mozne v pripade , ze uzivate leky proti srazlivosti krve.

zdena

neuzivam zadne leky, ani nemam zadne omezeni. Bylo mi to oznameno na gynekologickem vysetreni z dlouhodobeho uzivani antikoncepce, zvysene riziko srazlivosti krve. Tak se ptam jestli muzu na kavitaci i radiofrekvenci :)

Radka

Dobrý den, kdy se musí objednaný poukaz , tedy voucher zaplatit? A jakým způsobem? Ještě jsem přes slevomat nic nekupovala. Děkuji za odpověď.

Cheryl studio

Dobry den,
v pripade , ze kliknete na koupit , zadate kolikrat a slevomat Vam posle , kam a kolik mate zaplatit . Po zaplaceni Vam prijde platny voucher.

EVA

KRASNY DEN -PRAVE JSEM SI OBJEDNALA LIPOSUKCI A PAK NA STEJNY EMAIL I KAMARADCE-KOLIK TAKTO MUZU OBJEDNAT?MAM TOTIZ DALSI ZAJEMKYNI-A ZA JAK DLOUHO PO UHRAZENI PLATBY LZE TOTO ABSOLVOVAT??DEKUJI ZA ODPOVED-EVA

CHeryl studio

Dobry den ,
pocet poukazu na osobu je deset . Asi tyden po skonceni akce dostaneme potvrzene kody .Pak se muzete hned objednat,

Ela

takže má jedno ošetření víznam?? Pokud to dávám třeba jako dárek, kdy dotyčná už ošetření třeba opakovat nebude…??? Nebo je to jen pro lidi…co ošetření opakují?? Děkuji

Cheryl studio

Dobry den ,
samozrejme i jedno osetreni ma urcite vyznam . K rozpousteni tuku v tele dochazi jiz pri prvni procedure . Pocet navstev zalezi na jednotlivci .Nektere klientky se spokoji i s jednou navstevou. A myslim , ze pokud to davate jako darek , urcite potesi . Darovany si skvele odpocine a jeste k tomu ubere nejaky cm . A v budoucnu , kdyz ho bude trapit nejake kilo navic, diky Vam bude vedet jak to resit.

Petr

Dobrý den, vaše nabídka mě velice natchla. Jaké jsou úbytky při prvním ošetření?? Stehna se ošetřují vždy zvlášť?? Také bych se chtěl zeptat kolik stojí případně další ošetření, už jako jedna služba? Děkuji s pozdravem Petr

Cheryl studio

Dobry den ,
pri prvnim osetreni jsou ubytky 2–3 cm , ale je to ojedinele . Stehna osetrujeme zvlast , jsou to vetsi plochy , kterym se musime venovat . Potom by ubytky byly minimalni a to my nechceme . Chceme spokojene zakazniky.
Pro nase stavajici klienty mame zvyhodnene liposukcni balicky (kavitace + lymfodrenaz)
3osetreni za 4800,–Kč a 5 osetreni za 7000,–Kč

Marta

Dobrý den.Můžu se zeptat,co je to ten voucher?
Děkuji za odpověď.Marta

Cheryl studio

Dobry den ,
voucher = slevovy kupon , ktery si vytisknete
V nasem pripade znamena , ze za cenu 999,–Kč dostavate jeden voucher v hodnote tri sluzeb .

Ali

Dobrý den, chci se zeptat k předešlemu dotazu…co přesně znamená v jední časti těla? Mohu si nechat najednou ošetřit stehna, zadeček i boky..?? Děkuji

Cheryl studio

Dobry den ,
zadecek a boky je mozne osetrit na jednou , ale stehna osetrujeme zvlast . Je potom uz jedno jestli budete chtit vnejsi nebo vnitrni a nebo cele.

Elis

Dobrý denm chtěla bych se zeptat, jak účinné je jedno ošetření, zda už je to viditelné? Také by mě zajímalo, zda si mohu nechat ošetřit více partií nebo je to nějak limitováno? Děkuji

Cheryl studio

Dobrý den , již při prvním ošetření jsou patrne ubytky v cm .Je mozné kavitovat více partii na tele , jen se musí nacházet v jedne časti tela . Tak jako břicho a boky , zadek a boky …

Petra

Dobrý den, chtěla bych navázat na dotaz Kristiny. Pokud bych také chtěla využít jen střední oblast břicha u pupíku a tukové bochánky na obou bocích, lze tyto partie ošetřit při jedné kavitaci? Podobnou neinvazivni liposukci momentálně využívám na břicho i boky, jsem už po 4 procedurách. vážím 65kg.

Cheryl studio

Dobry den ,
boky a oblast kolem bricha , lze samozrejme osetrovat najednou.
Jsou to nejcasteji osetrovana mista.

Kristina

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, kolik voucherů by mi mělo stačit na úbytek cca. 5 cm v bocích. nechala bych si ošetřit střední část břicha v okolí pupíku a tukové polštářky tvořící se v oblati bederních zad. Jinak mám velmi štíhlou postavu, 48 kg.
 Děkuji

Cheryl studio

Dobry den,
ve Vasem pripade budou stacit 2–3 osetreni.

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala na to, jestli předloktím myslíte celou zadní stranu paží. Děkuji za odpověď

Cheryl studio

Dobry den,
samozrejme , muzeme Vam osetrit celou zadni stranu pazi .....

Cheryl studio

Na vsechny pripadne dotazy , Vam radi odpovime po 16 hodine . Dekujeme za pochopeni

Romana

Maximální počet voucherů na osobu: 10
Jako vždycky napravo pod mapkou v podmínkách

Jana

Dobrý den, kolik voucherů je možné koupit na jednu osobu? Díky

Jana

Dobrý den, po jak dlouhé době doporučujete proceduru opakovat? Je to vhodné pro kojící ženu, malý má skoro dva roky.. A je možné si koupit více poukazu za tuto cenu?

Cheryl studio

Dobry den ,
bohuzel , ale toto osetreni neni vhodne pro kojici maminky . Poukazy maji platnost az do konce srpna , tak byste je mohla vyuzit treba pozdeji . Je mozne koupit az 10 poukazu na osobu .

Aneta

Dobrý den,

ještě mám jeden dotaz, jestli bych radiofrekvenci obličeje nemohla postoupit matce, pokud se mnou přijde, děkuji.

CHeryl studio

Dobry den ,
samozrejme neni problem, klidne radiofrekvencni osetreni obliceje muzete prenechat mamince.

Bětka

Pokud bych měla stejný případ, radiofrekvenci přenechat mamce, která by šla na liposukci taky ve stejnou dobu?

Katka

Dobrý den,
měla bych zájem. Jsem ze Zlína, bude možné se objednávat třeba i na víkend (třeba sobotu dopoledne). Je nutné se objednat co nejdříve, protože jsou termíny plné? A poslední otázka, myslíte, že 4 procedury stačí? Jsem štíhlá, ale po 2 dětech :-). Děkuji za odpovědi.

Cheryl studio

Dobry den ,
pracujeme i v sobotu , tak je urcite mozne , abyste si zarezervovala tento termin . Objednavame na dva az tri tydny dopredu , tak zalezi na Vas , kdy chcete proceduru podstoupit.
Ctyri osetreni urcite postaci .....

Lucie

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik voucherů mi stačí na ošetření celých stehen popř. zadečku…měla bych na mysli jen určité oblasti, ne celé. Také bych se chtěla zeptat, zda je to vhodné pro osoby, co měli dřív trombosu.

Cheryl studio

Dobry den,
pocet osetreni zalezi na tom , ceho chceme docilit . Doporucujeme 2–3 osetreni na jednu partii. Ale zalezi to opravdu na Vas , je to individualni .Ohledne prodelane trombozy by bylo asi lepsi se nejprve poradit s lekarem . Abychom nic nezanedbali.

Aneta

Dobrý den,

lze s tímto voucherem ošetřit 2 menší partie – zadní část zadku a kousek vnějších stehen – bochánek v míste kyčlí? Vážím zhruba 49 kilo, ale toto jsou problémové partie a tak mě zajímá, zda stačí 1 voucher.

Druhá otázka je na volné termíny v odpoledních hodinách, čili zda máte volno už v březnu nebo později. děkuji

Cheryl studio

Dobry den ,
je mozne smerovat toto osetreni na dve mensi partie . Neni dobre kavitovat v jednom osetreni vice casti tela , ale cast zadku a vnejsi stehen urcite problem nebude. Volne odpoledni terminy jsou samozrejme rychle obsazene . Ale v teto chvili mame jeste nejake na konci brezna.V mesici dubnu jich mame nekolik.

Lucca

Dobrý den, možná jsem natvrdlá, ale přece jen bych to ráda viděla napsané přímo. Za 999,–Kč mě čeká ošetření – kavitace dle výběru partií+lymfodre­náž+ošetření obličeje- Je to tak? Už žádný doplatek na místě a jiné podobné příplatky?

Cheryl studio

Dobry den ,
jedna se o balicek za 999,– , ktery obsahuje 45min. kavitace (vyber partie nechame na Vas) , po te 45 min. lymfodrenaze , plus 20 min. radiofrekvence .
Stravite u nas dve hodiny , kde prodelate vsechny tri osetreni . Nic doplacet samozrejme nebudete.

Iva

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda tato zeštíhlijící procedura pomůže ke snížení hmotnosti i velmi silným lidem.

CHeryl studio

Dobry den ,
pomoci bezbolestne liposukce docilime snizeni hmotnosti , ale je k tomu potreba pridat i dalsi podpurne veci . Jako spravny jidelnicek a pohyb .
V pripade silnejsich lidi je treba pocitat s tim , ze tento proces bude pomalejsi .

dita

Dobrý den, od kolikati let je vhodné jít na takové procedury? Je mi dvacet. Děkuji

Partner

Dobry den Dito,
tato osetreni je mozne podstoupit od 18 let…

Veronika

Dobrý den.Chtěla bych vědět zda je tento kavitační přístroj lékařsky certifikován.Prostě zda je to lékaři využívaný přístroj?Děkuji

Partner

Dobry den Veroniko,
pracujeme samozrejme s certifikovanym a atestovanym pristrojem. Je mozne Vam tyto doklady predlozit .

Romana

Ostatním – koupila jsem si 2 vouchery a jeden jsem využila a byla jsem moc spokojená, byla tam velmi milá paní a centimetry ubyly hned po proceduře – měřily jsme před a po.

Partner

Dobry den Romano ,
dekujeme … jsme radi , ze jste byla spokojena .
Tesime se na dalsi navstevu …
Pekny den.......

Romana

Slevomate omlouvám se, že píšu sem, ale neodpověděli jste mi na e-mail a když nabízíte teď stejnou akci, tak mi to nedá. Na tuto akci jsem si koupila voucher, když jste ji nabízeli v listopadu. Jsem nyní těhotná, tak jej nebudu moci využít, je nějaká možnost ho vrátit přímo Vám, navíc když je opět prodáváte?

Cheryl studio

Dobrý vecer ,
Můžete nás kontaktovat ohledně vyřešení vaši situace.

Michaela

Je možné kupón použít pouze na kavitaci?Jelikož v ceně je více procedůr,je možné to místo nich nahradit kavitací…tudíž 2za cenu voucheru?

partner

Dobry den,
po kazdem liposukcnim osetreni je dulezita lymfodrenaz , aby doslo k rychlemu vyplaveni tuku z tela ven . Muzete tedy pouze vymenit cas , ktery venujeme radiofrekvencnimu osetreni .
Ale myslim, ze je skoda toto osetreni vynechat, je to velmi prijemna procedura , ktera je vyborna na plet , na dekolt a jine......

Radka

Dobrý den, dny se musí poukaz na kavitaci a další procedury v balíčky zaplatit? Jakým způsobem?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru