Barmanské kurzy v Tretter´s Bartending Academy v Obecním domě: 4hodinový nebo 5denní
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost do 30. 11. 2025.
V ceně
4hodinový barmanský kurz dle výběru pro 1 osobu
- Barová etiketa
- Seznámíte se s etiketou servisu a konzumace Cognacu, Armagnacu, Calvadosu a prémiových lihovin
- Oživení slávy prémiových aperitivů a etiketa servisu doutníků
- Ochutnávka: Gastaréde, St. Raphael, Christian Driun, Moránd
- Bubbles, sekt & champagne
- Rozlišíte Crémant, Sekt, Prosecco, Champagne a Cava
- Naučíte se správný servis a konzumaci šampaňského
- Ochutnávka: Champagne Cocktail, Bellini, Dream Cocktail, Kir Royal, Champagne Taittinger, Crémant Tretter’s, Servo Suo, Minerote
- Daiquiris & margaritas
- Ochutnáte klasické i ovocné verze (mango, jahoda, banán)
- Ochutnávka: Klasické Daiquiri a Margarita s rumem Diplomático a tequilou El Jimador
- Klasické a formální koktejly
- Seznámíte se s historickými světově proslulými koktejly
- Naučíte se pracovat s klasickým i Boston shakerem
- Ochutnávka: Manhattan, Negroni, Martini Cocktail, Leviathan, Brandy Alexander
- Produkty: Jack Daniels, Gin Mare, Stolichnaya Vodka, Diplomático Rum
- Karibské koktejly
- Naučíte se metody přípravy – přímo, shakerem i mixérem
- Ochutnávka: Piña Colada, Mai Tai, Rum Punch, Mojito, Caipirinha
- Produkty: 25 druhů rumu
- Long drinks
- Rozlišíte kategorie Collinces, Fizzes a Highballs
- Zjistíte rozdíly mezi druhy ginu
- Ochutnávka: 4 druhy long drinků ve 3 kategoriích a různé gin & toniky
- Produkty: 30 druhů ginu
- Tretters signatures coctails
- Naučíte se připravovat ojedinělé receptury originálních Tretters koktejlů, které vznikly za posledních 25 let éry tohoto baru; najdete je na mnoha menu jiných barů, ale tvůrci zůstanou vždy zdejší barmani
- Ochutnávka: Pentangeli Cocktail, La Fontane, Tretters Generation, Chilli Smile, Vichr z hor
- Lektor: Michael Tretter
- Termíny konkrétních kurzů jsou vypsány na webu
Omezení
Minimální počet účastníků kurzu je 10 osob, maximální 12.
Rezervace: Předem na e‑mailu tretter2@seznam.cz – uveďte vybraný kurz a kód voucheru.
- Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2025.
V ceně
4hodinový barmanský kurz dle výběru pro 2 osoby
- Barová etiketa
- Seznámíte se s etiketou servisu a konzumace Cognacu, Armagnacu, Calvadosu a prémiových lihovin
- Oživení slávy prémiových aperitivů a etiketa servisu doutníků
- Ochutnávka: Gastaréde, St. Raphael, Christian Driun, Moránd
- Bubbles, sekt & champagne
- Rozlišíte Crémant, Sekt, Prosecco, Champagne a Cava
- Naučíte se správný servis a konzumaci šampaňského
- Ochutnávka: Champagne Cocktail, Bellini, Dream Cocktail, Kir Royal, Champagne Taittinger, Crémant Tretter’s, Servo Suo, Minerote
- Daiquiris & margaritas
- Ochutnáte klasické i ovocné verze (mango, jahoda, banán)
- Ochutnávka: Klasické Daiquiri a Margarita s rumem Diplomático a tequilou El Jimador
- Klasické a formální koktejly
- Seznámíte se s historickými světově proslulými koktejly
- Naučíte se pracovat s klasickým i Boston shakerem
- Ochutnávka: Manhattan, Negroni, Martini Cocktail, Leviathan, Brandy Alexander
- Produkty: Jack Daniels, Gin Mare, Stolichnaya Vodka, Diplomático Rum
- Karibské koktejly
- Naučíte se metody přípravy – přímo, shakerem i mixérem
- Ochutnávka: Piña Colada, Mai Tai, Rum Punch, Mojito, Caipirinha
- Produkty: 25 druhů rumu
- Long drinks
- Rozlišíte kategorie Collinces, Fizzes a Highballs
- Zjistíte rozdíly mezi druhy ginu
- Ochutnávka: 4 druhy long drinků ve 3 kategoriích a různé gin & toniky
- Produkty: 30 druhů ginu
- Tretters signatures coctails
- Naučíte se připravovat ojedinělé receptury originálních Tretters koktejlů, které vznikly za posledních 25 let éry tohoto baru; najdete je na mnoha menu jiných barů, ale tvůrci zůstanou vždy zdejší barmani
- Ochutnávka: Pentangeli Cocktail, La Fontane, Tretters Generation, Chilli Smile, Vichr z hor
- Lektor: Michael Tretter
- Termíny konkrétních kurzů jsou vypsány na webu
Omezení
Minimální počet účastníků kurzu je 10 osob, maximální 12.
Rezervace: Předem na e‑mailu tretter2@seznam.cz – uveďte vybraný kurz a kód voucheru.
- Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2025.
V ceně
Základní 5denní barmanský kurz s Michaelem Tretterem pro 1 osobu
- Základy přípravy koktejlů a mixologie
- Představení klasických koktejlů IBA za posledních 100 let
- Zbožíznalství a suroviny
- Historie mixologie – teorie a praktická výuka
- Ochutnávky koktejlů a surovin
- Moderní trendy v mixologii
- Odborná skripta, teoretická a praktická zkouška
Délka kurzu: 5 dní v čase 9:00–16:00
Rezervace: Předem na e‑mailu tretter2@seznam.cz – uveďte vybraný kurz a kód voucheru.
- Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2025.
V ceně
Základní 5denní barmanský kurz s Michaelem Tretterem pro 2 osoby
- Základy přípravy koktejlů a mixologie
- Představení klasických koktejlů IBA za posledních 100 let
- Zbožíznalství a suroviny
- Historie mixologie – teorie a praktická výuka
- Ochutnávky koktejlů a surovin
- Moderní trendy v mixologii
- Odborná skripta, teoretická a praktická zkouška
Délka kurzu: 5 dní v čase 9:00–16:00
Rezervace: Předem na e‑mailu tretter2@seznam.cz – uveďte vybraný kurz a kód voucheru.
- Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nejlepší drink? Deci znalostí smíchat s deci zkušeností, přidat kapku kreativity, okořenit vášní, protřepat a podávat s úsměvem.
Pronikněte do tajemství mixologie a učte se od těch nejpovolanějších – v rodině Tretterů se láska k barmanství a hlavně profesionální přístup k této profesi dědí z generace na generaci už od roku 1928. Tretter’s American Bar v Obecním domě je místem, kde vznikla řada signature koktejlů a kde se ty klasické vyladily k dokonalosti, sledovat ruce zdejších barmanů je radost.
Zapište se na 4hodinový nebo rovnou 5denní barmanský kurz a naučte se některé z jejich triků. Oslníte s nimi na jakékoli oslavě nebo se třeba posunete dál ve své kariéře a sami se postavíte za barový pult. Program kurzů je navržený tak, aby inspiroval kreativitu, disciplínu a vášeň, motivuje ke zvědavosti, vytrvalosti a řemeslné zručnosti. A vede je sám Michael Tretter.
Kurz podle výběru nebo komplet program
Náplň čtyřhodinového kurzu si můžete vybrat z několika variant. Budete se věnovat barové etiketě, perlivým vínům, long drinkům nebo třeba margaritám, vyzkoušíte si ty nejklasičtější koktejly známé snad po celém světě anebo signature koktejly, které vznikly právě v baru Tretter’s. Správný barman samozřejmě musí vědět, co podává, a tak nechybí ani ochutnávky.
Pětidenní kurz pak zahrnuje i zbožíznalství, historii mixologie a seznámení s moderními trendy v této oblasti. Odnesete si spoustu informací jak v hlavě, tak na jazyku, ale také odborná skripta. Kurz je zakončený teoretickou a praktickou zkouškou.
O rodině Tretterů a barmanské tradici
Michael Tretter je již čtvrtou generací rodiny Tretterů, která se barmanství věnuje od roku 1928. Zakladatelem rodinné barmanské tradice je Miloš Tretter. Uznávaná značka Tretter´s Bartending Academy je nejstarší svého druhu v zemi, v oblasti cocktailové tvorby a mixologie vzdělala už 42 000 studentů.
Michael Tretter je pětinásobný mistr republiky, mistr Evropy v barmanství a pokračuje v této tradici. Díky svým mezinárodním zkušenostem z USA, Itálie a Německa se stal průkopníkem československého barmanství a mixologie. Je známý svými inovativními technikami a oddanosti vzdělávání nových talentů a obohacování české gastronomické scény.