
Tříchodový masový nebo vege gastro zážitek i s neomezenou konzumací vína a výhledem na Prahu
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost do 31. 12. 2025.
V ceně
- 1× tříchodové menu podle výběru:
- Masové:
- Předkrm: hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a domácí pečený kváskový chléb (100 g)
- Hlavní chod: česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (150 g)
- Dezert: tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce (130 g)
- Karafa s vodou
nebo
- Vegetariánské:
- Předkrm: pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (100 g)
- Hlavní chod: kroupové risotto s dýní, tymiánem, pečenou červenou řepou a parmezánem (150 g)
- Dezert: jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády (130 g)
- Karafa s vodou
- Masové:
Omezení
- Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
- Rezervace: doporučuje se zamluvit si stůl alespoň 24 hod. předem na tel. 608 022 661 nebo na e‑mailu skybar@pytloun-restaurants.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat.
- Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 2 hodiny před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti.
- Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat.
- Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Obsahuje následující alergeny:
- Masové menu: 1, 3, 7, 12
- Vegetariánské menu: 1, 3, 7, 8
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2025.
V ceně
- 2× tříchodové menu podle výběru:
- Masové:
- Předkrm: hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a domácí pečený kváskový chléb (100 g)
- Hlavní chod: česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (150 g)
- Dezert: tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce (130 g)
- Karafa s vodou
nebo
- Vegetariánské:
- Předkrm: pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (100 g)
- Hlavní chod: kroupové risotto s dýní, tymiánem, pečenou červenou řepou a parmezánem (150 g)
- Dezert: jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády (130 g)
- Karafa s vodou
- Masové:
Omezení
- Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
- Rezervace: doporučuje se zamluvit si stůl alespoň 24 hod. předem na tel. 608 022 661 nebo na e‑mailu skybar@pytloun-restaurants.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat.
- Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 2 hodiny před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti.
- Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat.
- Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Obsahuje následující alergeny:
- Masové menu: 1, 3, 7, 12
- Vegetariánské menu: 1, 3, 7, 8
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2025.
V ceně
- 1× tříchodové menu podle výběru:
- Masové:
- Předkrm: hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a domácí pečený kváskový chléb (100 g)
- Hlavní chod: česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (150 g)
- Dezert: tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce (130 g)
- Karafa s vodou
nebo
- Vegetariánské:
- Předkrm: pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (100 g)
- Hlavní chod: kroupové risotto s dýní, tymiánem, pečenou červenou řepou a parmezánem (150 g)
- Dezert: jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády (130 g)
- Karafa s vodou
- Masové:
- 1× 2hod. neomezená konzumace vybraného italského vína:
- Prosecco (0,15 l)
nebo - Pinot Grigio (0,15 l)
nebo - Primitivo (0,15 l)
- Prosecco (0,15 l)
Omezení
- Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
- Rezervace: doporučuje se zamluvit si stůl alespoň 24 hod. předem na tel. 608 022 661 nebo na e‑mailu skybar@pytloun-restaurants.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat.
- Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 2 hodiny před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti.
- Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat.
- Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Obsahuje následující alergeny:
- Masové menu: 1, 3, 7, 12
- Vegetariánské menu: 1, 3, 7, 8
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2025.
V ceně
- 2× tříchodové menu podle výběru:
- Masové:
- Předkrm: hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a domácí pečený kváskový chléb (100 g)
- Hlavní chod: česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (150 g)
- Dezert: tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce (130 g)
- Karafa s vodou
nebo
- Vegetariánské:
- Předkrm: pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (100 g)
- Hlavní chod: kroupové risotto s dýní, tymiánem, pečenou červenou řepou a parmezánem (150 g)
- Dezert: jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády (130 g)
- Karafa s vodou
- Masové:
- 2× 2hod. neomezená konzumace vybraného italského vína:
- Prosecco (0,15 l)
nebo - Pinot Grigio (0,15 l)
nebo - Primitivo (0,15 l)
- Prosecco (0,15 l)
Omezení
- Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
- Rezervace: doporučuje se zamluvit si stůl alespoň 24 hod. předem na tel. 608 022 661 nebo na e‑mailu skybar@pytloun-restaurants.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat.
- Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 2 hodiny před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti.
- Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat.
- Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Obsahuje následující alergeny:
- Masové menu: 1, 3, 7, 12
- Vegetariánské menu: 1, 3, 7, 8
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Vysoká gastronomie by se zásadně měla podávat na vysokém místě!
Přijďte si vychutnat skvělé jídlo a neopakovatelnou atmosféru venkovního prostoru, ze kterého uvidíte na celou Prahu. Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je situován na střeše prestižní restaurace Talíř a nabízí jedinečný zážitek ve vyšších sférách. Střešní prostor s rozlohou až 150 m² nabízí nádherný výhled na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a panorama celé Prahy.
Na tomhle exkluzivním místě si vychutnáte tříchodové menu, přičemž na výběr máte masové nebo vegetariánské. V tom prvním na vás čeká hovězí tatarák z ekofarmy a domácí pečený kváskový chléb, následně se bude podávat česká jelení kýta se šípkovou omáčkou a vše zakončí sladká tečka v podobě tvarohového dortu s omáčkou z lesního ovoce.
Dáváte přednost nemasovým dobrotám? Pak se těšte na pěnu z kozího sýra, kroupové risotto s dýní, tymiánem a pečenou červenou řepou, jako dezert si pak vychutnáte jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády.
Tip: Co si takhle všechno ještě vyšperkovat? V nabídce najdete i varianty, se kterými si užijete neomezenou konzumaci italských vín.
|