Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3999 Kč za neuvěřitelně napěchovaný balíček ubytování a služeb PRO DVA v překrásném Hotelu Bellevue v Českém Krumlově. Dokonalý odpočinek, dvě noci a romantické opojení se slevou 56%.

4,5 / 5 Hotel Bellevue Český Krumlov  (mapa) 469 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Daniela

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat, jestli máte ještě volný termín 23.6.-25.6. Díky Daniela

Hotel Bellevue

Dobrý večer paní Danielo,
uvedený termín je v tento okamžik plně obsazen, nicméně je možnost, že se později může uvolnit kapacita,ale.­.pokusil bych se Vám nabídnout termín mírně redukován a to od soboty do pondělí tj. 25.6. – 27.6.
Přeji příjemný večer z Krumlova

marie

Dobrý večer, prosím byl by volný víkend 15.4–17.4.? Děkuji za zprávu

Hotel Bellevue

Dobrý večer paní Marie,
v uvedený termín je již bohužel kapacita vyčerpána, nicméně Vám mohu navrhnout variantu s příjezdem o jeden den dříve a to 14.4. – 16.4.
S přáním pěkného večera

lanulka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je volný víkend v květnu/červnu­.Chtěla bych pořídit poukaz jako dárek. Děkuji Jana

Hotel Bellevue

Dobrý večer paní Jano,
uvedené termíny jsou již skutečně velmi expandované, můžeme Vám nabídnou termín stejný viz odpověď na předchozí dotaz, případně je zde k dispozici vícero volné ubytovací kapacity v průběhu týdne. S pozdravem

Libi

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat zda je volný pokoj pro dva o víkendu ( pátek příjezd – neděle odjezd ) do června. Potom už nemůžeme protože budeme rodit. Děkuji.

Hotel Bellevue

Dobrý večer,
navrhuji i pro Váš klid termín 6. – 8. 5.,kdy je v tuto chvíli ubytovací kapacita k dispozici, jinak bych Vám skutečně doporučil ubytování mimo víkendové termíny, v tyto dny budete mít podstatně více klidu a pohody na prohlídky památek a města samotného. S přáním pěoného večera

Věrka

dobrý den chtěli bychom termín 13.-15.5.2011 máte ještě volný pokoj?Dvoulůž­kový. Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý večer paní Věrko,
poptávaný termín zkontrolujeme a budeme Vám reagovat na Vámi zaslaný e-mail, který máme v evidenci.
s přáním pěkného večera

Katka

Dobrý den
ráda bych si zakoupila poukaz, ale na VAšich stránkách jsem zjistila, že máte všechny business pokoje už do konce srpna obsazené. To již do srpna nemohu poukaz uplatnit? Září-prosinec mě bohužel neoslovuje. díky

Hotel Bellevue

Dobrý den, pokoje na našich stránkách jsou uzavřené právě z důvodu, abychom co nejvíce vyhověli klientům Slevomatu. Bohužel, víkendy v srpnu jsou již opravdu vyprodané. Volno je ještě v srpnu v průběhu týdne, ale do té doby se samozřejmě může i o víkendu něco uvolnit. Děkuji a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Petr Staněk

Dobrý den. Prosím o informaci, zdali mohu zakoupit 2 poukazy a dále které termíny na víkendy jsou volné v sprnu? Ještě otázka. Máme rádi klid a uvolněnou atmosféru. Nebude se na nás někdo dívat jako na někoho, kdo je vyžírka a koupil poukaz se slevou atd

Díky za informaci Petr Staněk, Praha

Hotel Bellevue

Dobrý den pane Staňku, můžete zakoupit 2 poukazy. Bohužel srpnové víkendy jsou v tuto chvíli již všechny obsazené. Pokud máte rádi klid, doporučuji přijet během týdne, ale to ponechám na Vás. Určitě na Vás nebude nikdo špatně koukat, naopak budeme rádi, když nás přijedete navštívit. Děkuji a budeme se těšit na Vaši objednávku.

Jirka

Dobrý den. Mám dotaz – máme dvě deti dvouleté a ctyrmesicni. V tomto případe si myslím, ze by nemel byt problem se vejít do jednoho pokoje.
Děkuji za odpověd.

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano, do Business pokoje se vejdete. Záleží jen na Vás, jestli chcete využít 1 přistýlku a 1 dětskou postýlku nebo 2 dětské postýlky. Důležité je také vybrat vhodný termín. Pro informace o termínu prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Honza

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je ještě volný termín v období 23.4. –24.4? Předem děkuji za informaci

Hotel Bellevue

Dobrý den, bohužel, je nám líto, ale sobota 23.04. je již plně obsazená. Možný je termín 24. – 26.04., neděle až úterý. Děkuji za pochopení. Přeji hezký den.

Ivana

Dobrý den, chci se zeptat, je nutné vybrat si termín hned při nákupu této akční nabídky či tento výběr lze uskutečnit poté telefonicky…Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, termín pro Vaši návštěvu si můžete vybrat během roku kdykoliv. Možnost čerpání poukazu je až do 30.12.2011. Přeji hezký den.

Libor

Dobrý den, zajímalo by mě, kde se nachází hotelové parkoviště a jak se na něj co nejjednodušeji dostat. Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, nejbližší parkoviště u Hotelu je městské parkoviště P2. Mezi budovou hotelu a samotným parkovištěm je pouze místní komunikace a schodiště na parkoviště. Vzdálenost přibližně 60m. Na dobu vyložení a naložení zavazadel a ubytování můžete ponechat automobil přímo před hotelem a následně zaparkovat. Přeji hezký den.

Katka

Dobrý den ještě jednou.
Pokud bude třetí osoba platit 800 kč/ noc, má v tom nejen snídani, ale i nabízenou večeři a prohlídku nočním Krumlovem?
 Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, cena 800,– Kč je za přistýlku a noc, včetně snídaně. Cena pro třetí osobu za další služby balíčku, tzn. večeře, masáž a prohlídka města je potom 500,– Kč / pobyt. Přeji hezký den.

Michala

Proboha, proč se tu pořád dokola ptáte na ty volný termíny, když už tady ke každému podobnému příspěvku máte odkaz na telefonní číslo a e-mail?!

Zdeňka

Dobrý den,
máte prosím ještě volný termín 8.5.-9.5.2011?
Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano, v uvedeném termínu ještě máme volné pokoje. Těšíme se na Vaši objednávku. Přeji hezký den.

Pavel

Dobrý den,
jak se řeší případ onemocnění v době objednaného termínu? Je možný náhradní termín či vrácení peněz (storno poplatky) nebo nutnost zajištění náhradníka ?
Děkuji za odpověď

Hotel Bellevue

Dobrý den, možnost čerpání poukazu je až do 30.12.2011. Ob­jednaný pobyt můžete zrušit nejdéle 24 hodin před příjezdem a domluvit se na náhradním termínu. Přeji hezký den.

A

Dobrý den,

máte ještě volný tento víkend?

 Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, bohužel sobota 09.04. je již plně obsazena. Pro náhradní termín např. čtvrtek až sobota nebo neděle až úterý, případně jiný termín o víkendu, prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Ivana

Dobrý den,
máte ještě volný termín 17.-18.9.2011 nebo 24.-25.9.2011?
Děkuji za informaci

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano v uvedených termínech ještě máme volné pokoje. Těšíme se na Vaši objednávku.

Jiřina

Dobrý den,

prosím o informaci, zda máte volný termín 6.-7.5.2011, ráda bych si rezervovala pobyt. Děkuji za informaci a přeji příjemný den.

Hotel Bellevue

Dobrý den, bohužel v uvedeném termínu již nejsou k dispozici Business pokoje. Můžeme Vám nabídnout standardní pokoj, který je stejně vybaven, jen je o trošku menší než Business pokoj. Děkuji za pochopení. Přeji hezký den.

Jana

Dobrý den
prosím máte ještě volný termín 28–29.07.2011
děkuji Vám hezký den Jana

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano, v uvedeném termínu ještě máme volné pokoje. Prosím o zaslání Vašich kontaktních údajů na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Jana

Dobrý den, dnes jsme volali k Vám do hotelu a tam nám řekli že celé prázdniny máte víkendy obsazené. Jsme z toho poněkud zmateni a i když jsme původně potvrdili že chceme voucher, platbu jsme neposlali, protože jindy než o víkendu bohužel nemůžeme. S pozdravem.

Adam Kubát

Dobrý den, na uvedený mail jsem již před 4 dny posílal rezervaci a zatím stále bez odezvy.

Hotel Bellevue

Dobrý den pane Kubáte, omlouváme se za prodlení, dotazů je poměrně velké množství. Na Váš dotaz ze soboty jsme odpovídali dnes. Věřím, že se naše odpověď nikde nezatoulala. Těšíme se na Vaši návštěvu. Přeji hezký den.

Halíková Marie

Dobrý den,ráda bych si u Vás zarezervovala termín 2.-3. 7. prosím zdělte mi jestli je ještě volný. Přeji hezký den

Hotel Bellevue

Dobrý den paní Halíková, děkujeme za Vaš dotaz, mohu Vás poprosit o kontaktování přímo našeho rezervačního oddělení na tel. 380 720 177 nebo 380 720 112. Rádi Vám pomůžeme vybrat volný termín. Děkuji za pochopení. Přeji hezký den.

Lucie

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda máte volný termín 16.-17.4. Děkuji a přeji hezký den

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano v uvedeném termínu ještě máme volný pokoj. Prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji Vám hezký den.

Gabriela

Chci se zeptat, pokud si vezmeme 4lete dite a 14lete zaplatili bychom za tuto nabidku 4500? (tech 500kc je priplatek k voucheru za dite nebo na noc za dite)Stacil by nam pokoj 2luzkový s pristylkou pokud nemate 4 luzkove pokoje. Dekuji.Pekny den

Hotel Bellevue

Dobrý den, cena balíčku by v tomto případě byla 4500,– Kč / pobyt. Ohledně přesného termínu prosím kontaktuje naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

ZM

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je ještě volný termín 8.-10.7. Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý večer, v uvedených termínech již bohužel kapacita není k dispozici, pro upřesnění termínu prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký večer.

Katka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, pokud přijedeme ve třech, ale synovi bude 16 let (ne 15 jak uvádíte), kolik bychom dopláceli? Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den,
v takovémto případě budete doplácet 800,– Kč za přistýlku / noc, cena je včetně snídaně,DPH a vešekrých poplatků.
Přeji hezký den

Zdeněk

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to řešíte s kuřáky.

Hotel Bellevue

Dobrý den, celý náš Hotel je nekuřácký. Kouřit lze pouze na vyhrazeném místě, venku před Hotelem. Děkuji za pochopení.

Michala

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li bychom mohli být v rámci tohoto voucheru jednu noc v pokoji Standart a druhou noc v pokoji Business (v termínu, který by se nám hodil, je jedna noc v pokoji Business již obsazená).
Děkuji za odpověď.

zdeněk

dobrý den
chci se zeptat na termín od 10,4,2011 do 12,4,2011

Hotel Bellevue

Dobrý den, pro informace o termínu prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Michal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je volný termín od 8.4 do 10.4
 Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, pro informace o termínu prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

David

Dobrý den, podle Vašeho online rezervačního systému jsou pokoje Business do konce srpna obsazené. Je tomu opravdu tak? Děkuji za odpověď

Hotel Bellevue

Dobrý den, je to právě z důvodu zajištění co nejvíce těchto pokojů pro klienty Slevomatu. Pro informace o termínu prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li máte ještě volný termín 29.4.-1.5. Předem moc děkuji, Jana.

Hotel Bellevue

Dobrý den,

ohledně termínu obsazenosti kontaktujte prosím rezervační oddělení na uvedených kontaktech.

Děkujeme za pochopení

Miloslava

Dobrý večer, mám dotaz zda mohu zakoupit poukaz a pobyt upřesnit tak měsíc dopředu před příjezdem. Jednalo by se o příjezd v neděli a odjezd v úterý předpoklad konec září začátek října. Vzhledem k zaměstnání nemůžu upřesnit dlouhodobě dopředu. Děkuji za odpověď.

Hotel Bellevue

Dobrý večer, určitě je to možné. Až budete znát přesný termín, prosím obraťte se přímo na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Markéta

Dobrý den,chci se zeptat jestli máte ještě volno v termínu 2–4září,nebo potom 9–11září.děkuju Markéta

Hotel Bellevue

Dobrý večer, v uvedených termínech ještě máme několik volných pokojů. Pro upřesnění termínu prosím kontaktujte zítra přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177 nebo mailem na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký večer.

Renáta

Dobrý den! Je možný pobyt s dvěma dětmi (3 a 14 let)? V poslední Vaší odpovědi zaznělo, že pro 4 osoby už jsou pokoje asi těsné, ale konkrétně jsem nepochopila, jestli by bylo možné takto pokoj objednat??
 Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, bohužel, je nám moc líto, ale na Business pokoj se nevejde 4 osoby. Doporučuji využít 2 balíčky, tj. 2 pokoje. Druhý balíček by potom stál 3.080,– Kč. Děkuji za pochopení.

Zuzana

Dobrý den, vejdeme se na pokoj 2dospělí a 2děti – věk 7měsíců a 7let? Je možno zajistit dětskou postýlku?Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den,
postýlku zabezpečit můžeme, prostorově jsou však uvedené pokoje pro 4 osoby omezené.
Pro bližší termín prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volno v termínu mezi 25.7. – 29.7. nebo 1.8. – 5.8. ? Jsme 2 dosplělí + 2 děti ( 3+6). Děkuji.

Hotel Bellevue

Dobrý den, v uvedených termínech ještě máme volné pokoje. Pro bližší termín prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na reservation@bellevuehotels.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Kačaba

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je možné u Vás objednat něco jako svatební hostinu a pak následně využít vouchery jako na svatební noc. Chtěla bych toho na podzim využít s přítelkyní. :-)

Šmudla

Dobrý den slečno Kačabo myslím, že bych šla do toho s vámi třeba bychom dostali slevu hromadnou

Kačaba

Moje milá Šmudlo já jsem již dva roky šťastně zadána a svoji přítelkyni miluji, takže máte smůlu, musíte se ohlédnout jinde. :-)

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano, svatby a svatební hostiny pořádáme. Kontaktujte prosím přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177. Děkuji a přeji hezký den.

Darina

Dobrý den,
prosím máte volný termín 15.7.-17.7. Mohli bychom přijet i s malým pejskem?

Hotel Bellevue

Dobrý den, bohužel v uvedeném termínu jsme již plně obsazeni. Za pejska je příplatek 300,– Kč / noc. Přeji hezký den.

Dana F

Dobrý den, máme 3 děti ve věku 5, 13 a 14 let. Vejdeme se na pokoj? Jaká by byla případná kalkulace? Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, bohužel, je nám moc líto, ale na Business pokoj se nevejde 5 osob. Doporučuji využít 2 balíčky, tj. 2 pokoje. Druhý balíček by potom stál 3.080,– Kč. Děkuji za pochopení.

Jana

Máte volný termín 23.12. – 25.12 2011

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano, v uvedeném termínu máme volné pokoje. Bohužel, 24.12. na Štědrý den není možné zajistit večerní prohlídku města. Děkuji za pochopení. Přeji hezký den.

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda ta cena 3 999,– platí pro dva nebo jen pro jednoho člověka.

Hotel Bellevue

Dobrý den, uvedená cena platí pro 2 osoby. S pozdravem

Jola

Dobrý den,
máte volný pokoj ještě v termínu 29.4.-1.5.? Děkuji, Jola

Hotel Bellevue

Dobrý den, v uvedeném termínu ještě máme pár volných pokojů. Prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177. Děkuji

Lída

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na termín 23.4. –24.4., jelikož tento způsob objednávání vůbec neznám, dnes jsem se zaregistrovala – na základě čeho, nebo kde a jakým způsobem dostanu pukazy a kde se to platí. Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, v uvedeném termínu ještě máme pár volných pokojů, prosím kontaktujte přímo naše rezervační oddělení na tel. 380 720 177. Rádi Vám s objednávkou pomůžeme. Děkuji a přeji hezký den

Slevomat

Dobrý den,

vouchery si zakoupíte přes kolonku " Koupit" , následně vyberete možnost platby. Pokud zvolíte možnost platební kartou online, obdržíte poukaz ihned, pokud zvolíte bankovní převod, voucher Vám pošleme za 2–3 pracovní dny. Zasíláme vouchery v elektronické podobě, to znamená na email nebo si je můžete stáhnout z uživatelského profilu na našich stránkách.

Přejeme příjemný pobyt :-)

Honza

Dobrý den, než koupím voucher, rád bych se zeptal, zda máte volné pokoje v termínu 26.8. – 28.8.2011. Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, je nám moc líto, ale v sobotu 27. 08. 2011 je již náš hotel plně obsazen. Děkuji za pochopení.

Marcela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda po objednávce dostanu fakturu k vyúčtování. Chtěla bych totiž pobyt platit z příspěvku od zaměstnavatele­. Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano, na vyžádání Vám společnost Slevomat vystaví k Vašemu dárkovému poukazu také daňový doklad. Přeji hezký den

Božena

Dobrý den,
nabídka je na dvě noci – ale píšete o jedné romantické večeři. Druhá se dokupuje – nebo je také v ceně ve „standartní“ kvalitě?
Pokud bychom chtěli přijet jako tým 15–20 lidí (Květen-červen, pokud možno pátek-neděle, případně i jiná kombinace), je to kapacitně možné?
Děkuji.

Hotel Bellevue

Dobrý den, v rámci balíčku je opravdu jedna večeře zdarma. Druhou večeři si můžete na místě dokoupit. Hosté mají 10% slevu na konzumaci v naší restauraci. Pro skupinu 15 – 20 osob Vám mohu nabídnout pouze víkend 06. – 08. května nebo 13. – 15. května. Pro pobyt v průběhu týdne nás prosím kontaktujte na reservation@bellevuehotels.cz, rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného termínu. S pozdravem

Lui

Je volný termín na uplatnění poukazu pro 2 osoby v termínu od 20.4.-22.4.

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano v tomto termínu jsou k dispozici volné pokoje, prosím kontaktujte naše rezervační oddělení na reservation@bellevuehotels.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jan Koranda

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte volný termín 24. – 26. 6. a zda by bylo možné si tento termín již zarezervovat. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli je uvedená hodinová másáž pro každou osobu. Děkuji

Helena

Dobrý večer, masáž je vždy hodina na osobu.. Tj. 1 osoba masáž 1 hodinu, druhá osoba masáž 1 hodinu.

Hotel Bellevue

Dobrý den pane Koranda, ve Vámi poptávaném termínu jsou k dispozici volné pokoje. Co se týká masáží tak se opravdu jedná o hodinovou masáž pro každou osobu. Prosím rezervujte si termín na reservation@bellevuehotels.cz. Děkujeme a těšíme se na Vaší rezervaci.

Radek

Dobrý den,
máte volný termín na víkend 23 – 24. 4.?
Díky,

Hotel Bellevue

Dobrý den, pokud máte na mysli příjezd v pátek 22.4. a odjezd v neděli 24.4. tak jsou k dispozici volné pokoje. Prosím zašlete nám kontaktní údaje na reservation@bellevuehotels.cz. Děkujeme a těšíme se na Vaši rezervaci.

Jindra

Dobrý den,
máte ještě volné termíny v době 5. – 7. června , rádi bychom k Vám jeli na svatební cestu.

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano v uvedeném termínu jsou k dispozici volné pokoje. Pošlete nám prosím Vaše kontaktní údaje na reservation@bellevuehotels.cz. Těšíme se na Vaší rezervaci.

Vilma

Dobrý den, ráda bych si zamluvila termín 7.-8. 7.2011 pro manžele s 13 letým synem. Je tento termín ještě volný ? Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý podvečer paní Vilmo,

ve Vámi uvedený termín – 7. – 8.7. 2011 (čtvrtek – pátek) je v tento okamžik ještě volná dostatečná ubytovací kapacita.

Vilma

Tímto tedy rezervuji tento termín na jméno Hlínová a převádím peníze
 Děkuji

Bohu

Dobrý den, zakoupila jsem poukaz a ráda bych ho darovala jako dárek. Bude stačit, když budeme termín rezervovat až koncem května? A když přijedeme v říjnu nebo v listopadu, bude nám stále k dispozici průvodkyně? Děkuji za odpověď

Hotel Bellevue

Dobrý den,
ano, termín bude stačit zarezervovat dle Vámi uvedeného požadavku, průvodkyně bude samozřejmě k dispozici i v podzimních a zimních měsících, v tyto termíny jsou prohlídky podstatně zajímavější a romantičtější než v letních termínech.

Markéta

Ctěla bych se zeptat jestli je volný termín od 15.4.2011 do17­.4.2011.Děkuji

Hotel Bellevue

Dobrý den, ano v uvedeném termínu ještě máme volno. Prosím pošlete nám své kontaktní údaje na reservation@bellevuehotels.cz, rádi Vám Vaši poptávku potvrdíme. Děkuji

Vendy

Musím souhlasit s Romanem, my jsme byli loni v Krumlově od 23. – 25.12. a bylo to kouzelné:-)

Roman

Já osobně jezdím do Krumlova pravidelně a dávám přednost termínům, kdy nejsou žádné slavnosti, protože tam je hlava na hlavě. Největší romantika je,když napadne sníh…

Terka

Honza: To se dalo cekat, ze nebude moc na vyber. Vyber si „klidnejsi“ termin :D treba tedka, kdy je docela jeste zima mistama, nebo na podzim a nebo rovnou v zime :D

Helena

Já jsem chtěla víkend v červenci a volno bylo úplně bez problémů. Takže záleží jak moc jste nároční :). Já jsem spokojená a už se těším :))).

Honza

Tak jsem tam zkousel volat a pry vikendy cele leto uplne pryc, tak to neni moc dobra akce…

Hotel Bellevue

Dobrý den, je nám moc líto, že jste se trefil se svou poptávkou právě do dnů, kdy se v Krumlově koná Mezinárodní hudební festival. Doporučuji vybrat „klidnější“ termín. Možnost využití je až do 30.12.2011.

Kačka

Ahoj, ráda bych se zeptala, na jaký apartmán / pokoj jmenovitě se sleva vztahuje? Díky :)

Hotel Bellevue

Dobrý den, v rámci balíčku je možné čerpat pokoj v kategorii Business. Samozřejmě, ale můžete využít i pokoj v kategorii Standard či Economy.

Ruda

Do kdy je možné poukaz uplatnit?

Kačka

do 30. 12. 2011

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru