Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Degustační 11chodové menu pro dva: terina, bliny, mořský vlk, dušené hovězí i vinné párování

Guest Restaurant Français Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz (mapa) cca 425 km / 5 h
Počítáno autem z Ústí nad Labem.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Guest Restaurant Français

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (2)

11chodové menu pro 2 osoby

  • 2× Amuse bouche, à 25–35 g
    • Dle denní nabídky
  • 2× Soupe á L'oignon, à 175 g
    • Výběr ze 2 druhů cibulové polévky, Gruyére sýrový kruton
  • 2× Terrine au Poulet, à 120 g
    • Zauzená konfitovaná kuřecí terina, nakládaná červená cibulka a hříbky, estragonová emulze, domácí rozpečený chléb
  • 2× Blini au Saumon Fumé, à 45 g
    • Bliny se zauzeným marinovaným lososem, krémový sýr s křenem, kopr, pažitka, citronovo-bylinkový olej, lososový kaviár
  • 2× Boeuf Braisé, à 140 g
    • Dušené hovězí, hříbky a pancetta v demi-glace omáčce s červeným vínem, karotkové purée, křupavá šalotka, bramborové purée s česnekem a tymiánem
  • 2× Ratatouille, à 120 g
    • Pečená zelenina, rajčatové fondue, sýrový chips, domácí chléb
  • 2× Loup de Mer, à 75 g
    • Mořský vlk, citronová Beurre Blanc omáčka s mandlemi, zelené fazolky, hrášek
  • 2× Canard L'Orange, à 55 g
    • Zauzené kachní prsíčko na pomeranči, hrášek, tymián
  • 2× Brioche au Camembert, à 55 g
    • Sladká domácí brioška, aromatický camembert, brusinkové purée
  • 1× Trio de Desserts, 275 g
    • Vacherin s pusinkou a černým rybízem
    • Citronovo-vanilkové crème brûlée
    • Profiteroles s vanilkovým krémem a čokoládovou omáčkou se slaným karamelem
  • 2× Petit four, à 15–25 g
    • Dle denní nabídky 

Omezení

  • Voucher lze využít ve dnech úterý až pátek od 17:00, v sobotu od 12:00 a od 17:00 (pozdější časy dle domluvy a kapacity).
  • Nelze využít 14. a 15. 2. 2025. 
Jak uplatnit
  • Rezervace: nutná alespoň 7 dní předem na tel. 604 456 654 nebo na e‑mailu ostrava.guest@gmail.com, rovnou nahlaste kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci. 
Příplatky
  • Parkování: 20 Kč / hodina
Storno podmínky
  • Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel. 
Alergeny

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 8 12

Zobrazit seznam alergenů

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 200 Kč −15 % 2 699 Kč
3 200 Kč −15 % 2 699 Kč
4 400 Kč −11 % 3 899 Kč
4 400 Kč −11 % 3 899 Kč
Šéfkuchař s praxí z michelinské restaurace
Restaurace má skvělé hodnocení hostů
Ryby, zelenina, maso, sýry i dezerty

Co podle numerologie znamená číslo 11? Že se perfektně najíte. Zejména v případě 11chodového menu v Guestu.

Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění – o tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí i to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.

Tip: Mrkněte se na hodnocení předchozích akcí. Hosté odtud odcházejí nadšení, např. paní Lada napsala: „Milá obsluha, dokonalý servis, chuťová pohádka, bezvadné víno, nemělo to chybu.“

Maso, ryby i dezerty

Těšte se na vybrané lahůdky od kuřecí teriny, blinů s lososem a dušeného hovězího či mořského vlka až po dezerty (variace dezertů společná pro oba, petit four pro každého zvlášť). Ochutnáte třeba i cibulačku, ratatouille, briošku s camembertem nebo citronovo-vanilkové crème brûlée.

Pokud chcete zážitek dovést k dokonalosti, nabízí se varianta s luxusním vinným párováním. Každý chod doprovodí pečlivě vybrané víno, na závěr pak káva a Calvados.

Tuto exkluzivní hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita