
Termín
Platnost do 12. 4. 2025.
V ceně
11chodové menu pro 2 osoby
- 2× Amuse bouche, à 25–35 g
- Dle denní nabídky
- 2× Soupe á L'oignon, à 175 g
- Výběr ze 2 druhů cibulové polévky, Gruyére sýrový kruton
- 2× Terrine au Poulet, à 120 g
- Zauzená konfitovaná kuřecí terina, nakládaná červená cibulka a hříbky, estragonová emulze, domácí rozpečený chléb
- 2× Blini au Saumon Fumé, à 45 g
- Bliny se zauzeným marinovaným lososem, krémový sýr s křenem, kopr, pažitka, citronovo-bylinkový olej, lososový kaviár
- 2× Boeuf Braisé, à 140 g
- Dušené hovězí, hříbky a pancetta v demi-glace omáčce s červeným vínem, karotkové purée, křupavá šalotka, bramborové purée s česnekem a tymiánem
- 2× Ratatouille, à 120 g
- Pečená zelenina, rajčatové fondue, sýrový chips, domácí chléb
- 2× Loup de Mer, à 75 g
- Mořský vlk, citronová Beurre Blanc omáčka s mandlemi, zelené fazolky, hrášek
- 2× Canard L'Orange, à 55 g
- Zauzené kachní prsíčko na pomeranči, hrášek, tymián
- 2× Brioche au Camembert, à 55 g
- Sladká domácí brioška, aromatický camembert, brusinkové purée
- 1× Trio de Desserts, 275 g
- Vacherin s pusinkou a černým rybízem
- Citronovo-vanilkové crème brûlée
- Profiteroles s vanilkovým krémem a čokoládovou omáčkou se slaným karamelem
- 2× Petit four, à 15–25 g
- Dle denní nabídky
Omezení
- Voucher lze využít ve dnech úterý až pátek od 17:00, v sobotu od 12:00 a od 17:00 (pozdější časy dle domluvy a kapacity).
- Nelze využít 14. a 15. 2. 2025.
Jak uplatnit
- Rezervace: nutná alespoň 7 dní předem na tel. 604 456 654 nebo na e‑mailu ostrava.guest@gmail.com, rovnou nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování: 20 Kč / hodina
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 12. 4. 2025.
V ceně
11chodové menu pro 2 osoby
- 2× Amuse bouche, à 25–35 g
- Dle denní nabídky
- 2× Soupe á L'oignon, à 175 g
- Výběr ze 2 druhů cibulové polévky, Gruyére sýrový kruton
- 2× Terrine au Poulet, à 120 g
- Zauzená konfitovaná kuřecí terina, nakládaná červená cibulka a hříbky, estragonová emulze, domácí rozpečený chléb
- 2× Blini au Saumon Fumé, à 45 g
- Bliny se zauzeným marinovaným lososem, krémový sýr s křenem, kopr, pažitka, citronovo-bylinkový olej, lososový kaviár
- 2× Boeuf Braisé, à 140 g
- Dušené hovězí, hříbky a pancetta v demi-glace omáčce s červeným vínem, karotkové purée, křupavá šalotka, bramborové purée s česnekem a tymiánem
- 2× Ratatouille, à 120 g
- Pečená zelenina, rajčatové fondue, sýrový chips, domácí chléb
- 2× Loup de Mer, à 75 g
- Mořský vlk, citronová Beurre Blanc omáčka s mandlemi, zelené fazolky, hrášek
- 2× Canard L'Orange, à 55 g
- Zauzené kachní prsíčko na pomeranči, hrášek, tymián
- 2× Brioche au Camembert, à 55 g
- Sladká domácí brioška, aromatický camembert, brusinkové purée
- 1× Trio de Desserts, 275 g
- Vacherin s pusinkou a černým rybízem
- Citronovo-vanilkové crème brûlée
- Profiteroles s vanilkovým krémem a čokoládovou omáčkou se slaným karamelem
- 2× Petit four, à 15–25 g
- Dle denní nabídky
Vinné párování, káva a Calvados pro 2 osoby
- 1. Royal Rosé
- 2. Chardonnay, Cuvée Disseney, FRA
- 3. Grolleau, Rosé d’Anjou AOP, FRA
- 4. Sauvignon Blanc, Le petit Perriére, FRA
- 5. Pinot Noir, Cuvée Disseney, FRA
- 6. Cinsault, Rosé de la Chavaliére, FRA, Suché
- 7. Colombard, Cuvée Laborie, FRA
- 8. Cabernet Sauvignon, La Chevaliére, FRA
- 9. Cabernet Merlot, Maison Barboulot, FRA
- 10. Espresso
- 11. Calvados, Papidoux, FRA
Omezení
- Voucher lze využít ve dnech úterý až pátek od 17:00, v sobotu od 12:00 a od 17:00 (pozdější časy dle domluvy a kapacity).
- Nelze využít 14. a 15. 2. 2025.
Jak uplatnit
- Rezervace: nutná alespoň 7 dní předem na tel. 604 456 654 nebo na e‑mailu ostrava.guest@gmail.com, rovnou nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování: 20 Kč / hodina
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co podle numerologie znamená číslo 11? Že se perfektně najíte. Zejména v případě 11chodového menu v Guestu.
Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění – o tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí i to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.
|
Simon Guest začal svou cestu ve 14 letech jako pomocný řezník, chlapec jen na mytí nádobí a občasnou pomoc s přípravou masa. V 16 letech začal chodit na Birmigham College of Food ve svém rodném městě a brzy mu byla nabídnuta práce v Le Petit Blanc, kde se velmi rychle vypracoval do vyšší pozice. Majitel Raymon Blanc ho poslal do Francie, kde pracoval po dobu 2 let po celé zemi – od domácí kuchyně až po restaurace se dvěma michelinskými hvězdami. Poté se vrátil do Anglie, kde se chopil příležitosti pracovat ve velké společnosti a naučit se vést tým a trénovat nové kuchaře. Brzy se stal hlavním company trainer pro celou společnost a cestoval po celé Anglii, aby vyučil začínající kuchaře v této společnosti. O pár let později se rozhodl hledat místo, kde by mohl plně využít svou vášeň pro vaření. Tím místem byla Ostrava. |
Tip: Mrkněte se na hodnocení předchozích akcí. Hosté odtud odcházejí nadšení, např. paní Lada napsala: „Milá obsluha, dokonalý servis, chuťová pohádka, bezvadné víno, nemělo to chybu.“
Maso, ryby i dezerty
Těšte se na vybrané lahůdky od kuřecí teriny, blinů s lososem a dušeného hovězího či mořského vlka až po dezerty (variace dezertů společná pro oba, petit four pro každého zvlášť). Ochutnáte třeba i cibulačku, ratatouille, briošku s camembertem nebo citronovo-vanilkové crème brûlée.
Pokud chcete zážitek dovést k dokonalosti, nabízí se varianta s luxusním vinným párováním. Každý chod doprovodí pečlivě vybrané víno, na závěr pak káva a Calvados.
Tuto exkluzivní hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště.