4hodinový kurz vaření v oblíbené škole Presto: maso a steaky
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2025.
V ceně
4hodinový kurz Maso a steaky pro 1 osobu
- Suroviny na vaření
- Dle instrukcí profesionálního kuchaře se naučíte:
- Sušená hovězí svíčková na thajský způsob, na salátku s fermentovanou ředkví, mangem a citrusovým dresinkem s limetovými listy
- Australský hovězí Top Blade z plemene Wagyu, podávaný s wasabi spring roll, salátkem wakame, marinovaným sushi zázvorem, kikkoman omáčkou a sezamovou majonézou
- Steak z pravé svíčkové, bramborové souflé, rozmarýnový demi glace s portským vínem a marinovaným pepřem
- Spoustu dalších prvků moderní gastronomie
Uvařené jídlo můžete sníst na místě nebo si jej odnést domů.
Omezení
Maximální počet účastníků na jednom kurzu je 8 osob.
- Rezervace: Vybraný kurz a termín si zamluvte na http://www.kurzyvareni.cz/objednavka/
- Termíny kurzů jsou vypsány na webových stránkách http://www.kurzyvareni.cz/kalendar/
- Do přihlášky uveďte jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání. Do zprávy zadejte kód zakoupeného voucheru.
Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Žehličkou pod stromečkem si možná zavaříte na pěkné dusno. Ovšem špičkovým kurzem vaření si to můžete zase vyžehlit.
Staňte se alespoň na chvíli profesionálem ve škole vaření Presto. Vyberte si jeden z nejoblíbenějších kurzů, který je zaměřený na přípravu steaků a pokrmů moderní gastronomie. Kurz je určen jak úplným začátečníkům, tak i těm, kteří si chtějí jen prohloubit své znalosti.
- Maso a steaky, menu:
- Sušená hovězí svíčková na thajský způsob, na salátku z fermentovanou ředkví, mangem a citrusovým dresinkem s limetovými listy
- Australský hovězí Top Blade z plemene Wagyu, podávaný s wasabi spring roll, salátkem wakame, marinovaným sushi zázvorem, kikkoman omáčkou a sezamovou majonézou
- Steak z pravé svíčkové, bramborové souflé, rozmarýnový demi glace s portským vínem a marinovaným pepřem
S přípravou si nemusíte dělat starosti, všechny suroviny už na vás budou čekat. Co si navaříte, to si můžete sníst na místě nebo odnést domů. V průběhu večera ochutnáme i skvělé víno, vhodné k připravovaným pokrmům.
Svěřte se do zkušených rukou šéfkuchaře Martina Kincla, kterého můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd a jiných pořadů o vaření. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastní restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření vlastní gurmánské bistro a řeznictví Presto Meat–market v pražském Karlíně v blízkosti centra Prahy. Budete tedy v dobrých rukou a dozvíte se spoustu zajímavostí.
Dobré vědět: Pokud byste rádi navštívili i degustační kuchařskou show, podívejte se na další akce kuchařské školy Presto.