Degustace vyzrálých steaků a prvotřídních rumů: 5 druhů masa vč. Wagyu a 6 rumů
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 26. 4. 2025.
V ceně
Řízená degustace vyzrálých steaků a prvotřídních rumů
- Nejlepší vyzrálé steaky, informace o jejich přípravě a zrání masa
- Ochutnáte bizona, zebru, pštrosa, Maminhu, japonské Wagyu (cca 500 g masa)
- Degustace rumů řady Barceló: 6× 0,4 cl
- Celou akcí vás budou provázet:
- Karel Zeman: sommelier a gurmán
- Tomáš Zíta: šéfkuchař a majitel Steak Grillu, řezník, gurmán
- Termíny akce:
- 13. 12. 2024 od 18:00
- 14. 12. 2024 od 17:00
- 25. 4. 2025 od 18:00
- 26. 4. 2025 od 17:00
- Max. kapacita na jednu událost je 25 osob
- Akce trvá cca 2,5 hod.
- Rezervace: Pro potvrzení rezervace zavolejte na číslo 725 883 033. Na místě předložíte kód voucheru.
Rezervaci zrušte nejpozději 7 dnů předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Po téhle akci překřtíte Hamr na Jezeře na Ham na Jezeře.
Pojďte ochutnat, zač je toho Steak Grill & Bistro v Hamru na Jezeře, pár metrů od jezera. Připravili si tu pro vás akci par excellence – degustaci vyzrálých steaků doprovázenou degustací prvotřídních rumů. Co říkáte, není čas koštnout něco zajímavého?
Tip: Voucherem určitě uděláte radost každému maso- a rumomilovi. Už při rozbalování dárku si radostí zamlaská. Kromě dvou prosincových termínů jsou vypsané i dva dubnové, takže času na využití je dost.
Zajímavostí ochutnáte opravdu slušnou řádku. Na programu téhle degustační akce je 5 druhů steaků, ovšem na klasiku zapomeňte. Podávat se bude bizon, zebra, pštros, Maminha a vyhlášené japonské Wagyu, které gurmáni vynášejí do nebes. Zařadíte se mezi ně i vy? A žádné troškaření, celkem dostanete cca 500 gramů masa.
Co se týče rumů, po jazyku poválíte a následně vychutnáte celkem 6 vzorků z řady Barceló. Odborným výkladem doprovodí ochutnávku masa i rumů zapálení gurmáni, sommelier Karel Zeman a řezník a šéfkuchař Tomáš Zíta. V super společnosti strávíte přibližně 2,5 hodiny.