Nabídku Degustace steaků vč. Wagyu a prvotřídních rumů mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Degustace vyzrálých steaků a prvotřídních rumů: 5 druhů masa vč. Wagyu a 6 rumů

1 900 Kč −16 % 1 599 Kč
Koupit
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 26. 4. 2025

Přehled nabídky
Voucher do 26. 4. 2025

Varianty (1)

Řízená degustace vyzrálých steaků a prvotřídních rumů

  • Nejlepší vyzrálé steaky, informace o jejich přípravě a zrání masa
    • Ochutnáte bizona, zebru, pštrosa, Maminhu, japonské Wagyu (cca 500 g masa)
  • Degustace rumů řady Barceló: 6× 0,4 cl
  • Celou akcí vás budou provázet:
    • Karel Zeman: sommelier a gurmán
    • Tomáš Zíta: šéfkuchař a majitel Steak Grillu, řezník, gurmán
  • Termíny akce:
    • 13. 12. 2024 od 18:00
    • 14. 12. 2024 od 17:00
    • 25. 4. 2025 od 18:00
    • 26. 4. 2025 od 17:00
  • Max. kapacita na jednu událost je 25 osob
  • Akce trvá cca 2,5 hod. 
  • Rezervace: Pro potvrzení rezervace zavolejte na číslo 725 883 033. Na místě předložíte kód voucheru. 

Rezervaci zrušte nejpozději 7 dnů předem.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 900 Kč −16 % 1 599 Kč
1 900 Kč −16 % 1 599 Kč
Maminha, japonské Wagyu, bizon, zebra a pštros
6 druhů rumu řady Barceló
Restaurace u Hamerského jezera

Po téhle akci překřtíte Hamr na Jezeře na Ham na Jezeře.

Pojďte ochutnat, zač je toho Steak Grill & Bistro v Hamru na Jezeře, pár metrů od jezera. Připravili si tu pro vás akci par excellence – degustaci vyzrálých steaků doprovázenou degustací prvotřídních rumů. Co říkáte, není čas koštnout něco zajímavého?

Tip: Voucherem určitě uděláte radost každému maso- a rumomilovi. Už při rozbalování dárku si radostí zamlaská. Kromě dvou prosincových termínů jsou vypsané i dva dubnové, takže času na využití je dost.

Zajímavostí ochutnáte opravdu slušnou řádku. Na programu téhle degustační akce je 5 druhů steaků, ovšem na klasiku zapomeňte. Podávat se bude bizon, zebra, pštros, Maminha a vyhlášené japonské Wagyu, které gurmáni vynášejí do nebes. Zařadíte se mezi ně i vy? A žádné troškaření, celkem dostanete cca 500 gramů masa.

Co se týče rumů, po jazyku poválíte a následně vychutnáte celkem 6 vzorků z řady Barceló. Odborným výkladem doprovodí ochutnávku masa i rumů zapálení gurmáni, sommelier Karel Zeman a řezník a šéfkuchař Tomáš Zíta. V super společnosti strávíte přibližně 2,5 hodiny

Nahoru