Pohádkoví hrdinové často hledají štěstí v dalekých končinách. I vy můžete zažít svoji pohádku. Gastronomickou pohádku.
A kde vám ji nabídnou? Přece v nově otevřené restauraci Končina na okraji Harrachova. Zarezervujte si svůj stůl a vydejte se na cestu za mimořádným zážitkem, který pohladí vaše chuťové pohárky. Výborné jídlo, útulné moderní prostředí, praskající polínka v kamnech, to všechno najdete ve stylovém podniku, který je součástí luxusního wellness hotelu Pytloun.
Podávat se bude speciální čtyřchodové menu. Ať už se v Končině usadíte sami, nebo ve dvou, vždy začnete lehkým předkrmem v podobě bruschetty s marinovanými rajčaty, lilkem a sýrem. Následovat bude tradiční kulajda se zastřeným křepelčím vejcem. Hlavní chod potěší milovníky prémiového masa. Pochutnáte si totiž na filírovaném telecím s houbovým ragú a bramborovými rösti.
Mimořádná večeře si žádá mimořádný dezert. Už teď se můžete těšit na borůvkové tiramisu s kokosem a mátou. A čím všechny ty lahůdky zapijete? V nabídce najdete i variantu s neomezenou konzumací vybraného vína, prosecca, piva a nealkoholických nápojů po dobu 2 hodin.
Super info: Pobočky sítě restaurací Pytloun můžete navštívit v Praze, Liberci, Krkonoších i Krušných horách.
Šéfkuchař Denis Wágner oceněný mimo jiné titulem Kuchař roku 2003 má zkušenosti například z pražského hotelu Ambassador Zlatá Husa, Clarion Congress Hotelu Praha nebo z restaurace hotelu Königshof Garmisch poblíž Mnichova. Rád propojuje tradiční kuchařské postupy s moderními technikami a připravuje menu také pro další restaurace sítě Pytloun.
Mezinárodní pokrmy osloví milovníky rozmanitých chutí. V menu najdete vše od tradičních českých specialit až po jídla inspirovaná kuchyněmi z různých koutů světa. Suroviny, které zde používají, jsou vždy čerstvé, od lokálních dodavatelů a podporují chuť nejen italských specialit.
V místní vinotéce najdete nejen italská vína, ale i vína z Čech a Moravy.