Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Kde uhasit neukojitelné chutě a žízeň? V Budišově Hasičárně!
Tam vám totiž naservírují poctivou porci pomalu pečeného kolene, vyrazte sem proto s dalšími milovníky této speciality a užijte si masové hody ve stylové restauraci v malé obci Budišovice. Své chuťové pohárky potěšíte šťavnatou pečínkou ze zadního kolene s talířovým řezem naloženou po dobu 24 hodin ve speciálním česnekovém nálevu. Tuto pochoutku pro vás zdejší kuchaři pečou celkem 5 hodin při maximální teplotě 150 °C.
Díky tomuto procesu se vám bude maso v ústech rozsýpat a zaručeně tak uchvátí i ty nejmlsnější jazýčky. Ke kolenu se bude podávat čerstvý chléb, hořčice, kozí rohy a křen, které dodají pokrmu ten správný říz. Na výběr máte 1 nebo 2 kolena, teď už je jen na vás s kolika gurmány na místo dorazíte. A protože k dobrému jídlu neodmyslitelně patří také pivo, žízeň uhasíte 2 nebo 4 čepovanými pivy Pilsner Urquell, stačí jen zvolit správnou variantu.