Rezervaci můžete změnit 3 dny před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 3 dny před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Rezervaci můžete změnit 3 dny před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 3 dny před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Rezervaci můžete změnit 3 dny před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 3 dny před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Dobrého po málu, vynikajícího rovnou po kilech. U pečených kolen to platí dvojnásob.
A proto si v těšínské Chacharově Hasičárně dáte rovnou téměř dvoukilové vepřové koleno (cca 1,9 kg). Můžete si ho dát i se dvěma pivy nebo taky bez. Pokud sáhnete po voucheru se dvěma koleny, dostanete piva rovnou čtyři – a jaká! Bude to poctivý čepovaný Pilsner Urquell 12°.
Luxusní vepřová kolínka v Hasičárně pečou každý den hezky pět hodin při maximální teplotě 150 °C. maso díky tomu od kosti krásně odpadá a přitom zůstává dokonale šťavnaté. Pečínka je připravena vždy ze zadního kolene s talířovým řezem a před pečením leží 24 hodin v originálním česnekovém láku. Lahůdka se pak podává s chlebem, hořčicí, křenem a kozími rohy.
Řetězec Hasičáren nese svůj název dle toho, že hasí žízeň nejlépe v okolí. Pivo je zde vždy perfektně ošetřeno, načepováno jako podle učebnice a vychlazeno na tu jedinou správnou teplotu.