Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

333 Kč za dokonalou wellness pedikúru v délce 1,5 hodiny. Lázeň, odborné ošetření nohou i zdobení nehtů se slevou 59%.

4,8 / 5 Pedikúra Slámová České Budějovice  (mapa) 167 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobry den, je mozne tuto prodeceduru podstoupit, pokud mam na chodidle lupenku? Mockrat dekuji za odpoved.

Body and Face

Přijďte :)

Jana

Dobry vecer,chtela jsem se zeptat je mozno v ramci slevy nechat si nalakovat nehty permanentnim gelem ve stylu franzouske manikury anebo v cene je jen moznost permanentniho gelu barevneho a franzouzska permanentni gelem je za priplatek.Dekuji Vam za odpoved

Body and Face

Myslím, že se s paní pedikérkou domluvíte na francouzské gelem, případně zkrátí wellness ošetření a bude se věnovat fr. gelu. Pěkný den.

H

Dobrý den. Voucher chci zakoupit jako dárek. Až mi příjde voucher na email, tak se k vám poté objednám na určitou hodinu a den? A jak dlouho voucher platí? A popřípadě kdybychom k tomu připojili ještě kosmetiku jaká by byla finální částka? Děkuji H.

Body and Face

Dobrý den.
Platnost voucheru:
od 23. 3. 2011 do 23. 9. 2011
Co se týká kosmetiky dohromady.
1,5 hodinu dlouhé certifikované kosmetické ošetření Maria Galland. Stojí od 1000Kč do 1250Kč a do akce nespadá. Pokud si zakoupíte voucher na pedikúru, nabízíme vám cenu na jedno kosmetické ošetření 700Kč. Pokud byste o kosmetiku měla zájem pište na info@bodyandface.cz
Až Vám přijde voucher, můžete se objednat. Přesně tak.

H

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat co obsahuje a jak je dlouhá kosmetika k voucheru za 700 Kč. Děkuji

Body and Face

http://bodyan­dface.cz/rrc/kos­meticke-osetreni-tvare.php – komplexní péče v 75 minutách.

M

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat zda tento voucher v ceně 333 kč zahrnuje i francouzskou manikůru a zdobení nehtů?moc děkuji M.

Body and Face

Dobrý den. Voucher je hlavně na hodinu a půl. Francouzská manikúra určitě. Co se týká zdobení. Pokud byste chtěla výraznější zdobení- trvalo by déle a zbylo by méně času na samotné wellness ošetření. Je to tedy na domluvě s paní pedikérkou na místě před ošetřením.

Body and Face

Tuto proceduru provádí velice zkušená pedikérka paní Slámová. Společně můžete jít na: pedikúra+kosmetika, nebo pedikúra + manikúra.

Marcela

Dobrý den, na Vámi nabízenou pedikůry bych chtěla jít s kamarádkou. Je možné se objednat na stejný čas? Nebo na tuto proceduru máte jen jednu pracovnici, tudíž bychom se musely objednat každá na jiný čas?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru