Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dětský tábor. Sportovní, jazykový, počítačový aj.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Kamila Ruibarová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s možností úhrady přes FKSP a komu se v tomto případě provádí úhrada- jestli slevomatu nebo přímo agentuře? Dále bych se ráda zeptala na termíny Baby campu v Beskydech ( na ofic. stránkách máte uvedeno 1.,2.,6. turnus-je to aktuální?) Děkuji.

Agentura7

Dobřrý den
faktury s FKSP vystavujeme standardně, takže v tom není problém, nevím jak na to je v tomto případě Slevomat. Co se týká baby campu, tak ten je v Kunčicích 1 a 2 turnus již zcela vyprodán, takže můžeme nabídnout pouze 6 turnus, ovšem tento typ táborů organizujeme i v našem druhém areálu Varvažov, kde je prozatím kapacita dostatečná na všech turnusech.

Petra

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli je volné místo na počítačovém táboře, turnus 5 ve Varvažově. A jestli tento tábor zvládne v pohodě počítačově 12tileté dítě nebo je tento tábor více navštěvován staršími dětmi. Děkuji za odpověď.

Agentura7

Dobrý den
na počítačovém táboře jsou ke dnešnímu dni volná místa, přihlášení je tedy možné. Počítačový tábor navštěvuje nejvíce děti ve věku od 10 do 14 let, takže tento tábor by mělo zvládnout bez problémů.

Eva

Dobrý den, co se týče cestovního pojištění Home Exkluziv storno ve výši 160,–Kč, znamená to, že kdybych zrušila účast dejme tomu den před termínem z důvodu nemoci, že mi bude vrácena celá zaplacená částka?

Agentura7

Dobrý den
cestovní pojištění Home storno je produkt od pojišťovny Generali a vztahuje se na zrušení cesty z čehož pojišťovna hradí 80% ze skutečných nákladů, maximálně pak částku ve výši 5000,–Kč (viz podrobné podmínky o pojištění na stránkách pojišťovny Generali).

Martina

Dobrý den, děkuji za odpověď a ještě se chci zeptat… chtěla jsem objednat dceru na 2. turnus Lingua Camp, ale tato možnost v objednávce není, je vynechaná. A proč je u prvního turnusu že je obsazen, když v tabulce obsazenosti je jen z 80%? U druhého turnusu je uvedeno 95%… Nejdřív se chci ujistit, že je ještě místo v druhém turnusu, potom bych až kupovala voucher.. děkuji za odpověď..

Agentura7

Dobrý den
tabuka obsazenosti není uplně aktuální ( každý den přijde kolem 40 nových přihlášek na všechny typy táborů), v současné době jsou již první dva turnusy kompletně vyprodány, na 3 turnusu zbývá deset volných míst, další turnusy jsou prozatím bez problémů. V ostatních areálech jsou prozatím volná místa na všech turnusech, kromě prvního turnusu v Náměšti nad Oslavou, který je již také vyprodán.

Andrea

Dobrý den, předem se omlouvám jestli jsem se přehlédla. Prosím, ve kterých termínech pořádáte tábory v Beskydech? Děkuji

Agentura7

Dobrý den
tábory v Beskydech jsou pořádány v těchto turnusech:
Turnus 1: 01. 07. – 10. 07. 2012
Turnus 2: 10. 07. – 19. 07. 2012
Turnus 3: 19. 07. – 28. 07. 2012
Turnus 4: 28. 07. – 06. 08. 2012
Turnus 5: 06. 08. – 15. 08. 2012
Turnus 6: 15. 08. – 24. 08. 2012
Turnus 7: 24. 08. – 01. 09. 2012
S tím že první dva jsou již uplně vyprodány, takže k dispozici jsou turnusy od 3 dál, ovšem s tím že na 3 turnusu je posledních 10 míst, další jsou prozatím bez problémů.

gabriela

Dobrý den, měla bych zájem o baby camp v Kunčicích (1 rodič, synové 3 roky a 8 měsíců). Bylo by možné ubytování v pokoji s vlastním sociálním zařízením? Pokud ano, s jakým doplatkem? Jaká je maximální kapacita tábora? Děkuji za odpověď.

Agentura7

Dobrý den
pokoje s vlastním sociálním zářízením nemáme k dispozici, pokud by jste je požadovala máme možnost si je přikoupit v penzionu Krkoška, který patří k areálu, majitel areálu je pronajímá za cenu 380,–Kč na den pro dospělou osobu a 240,–Kč za den pro dítě (děti do jednoho roku jsou zdarma). Maximální kapacita celého tábora je 300 dětí, kapacita baby campu je kolem 15 dětí + rodiče.

Helena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud bych chtěla jet na tábor jazykový tj. Angličtina.
Kolik by to stálo a kde by to bylo?
A uplatňuje se sleva i na tento tábor?
Děkuji za odpověď. :)

Agentura7

Dobrý den
sleva se uplatňuje na všechny typy tábora (tedy i Anglický), mimo uvedené (modelingový, kouzelnický a zahraniční pobyty). Vybrat si můžete z celkové nabídky na našich internetových stránkách ze třech areálů v České republice. Doplatek je pak pouze za dopravu na tábor pokud nemáte dopravu vlastní (ceny jsou dle odjezdového místa a místa pořádání vždy za cestu tam i zpět).

Kateřina Tománková

Dobrý den, mám zájem o poslední turnus v Kunčicích na paintbalový tábor pro syna (11 let) voucher je na 10-ti denní tábor, ale 7.turnus je o den kratší, bude to nějak zohledněno? Další dotaz je na ubytování – pro paintbalovou skupinu je ubytování v chatkách nebo v budově? Jak mám tedy tábor konkrétně objednat? a jak je to s paintbalovou výbavou? Je potřeba také již teď zamluvit?

Agentura7

Dobrý den
poslední turnus je opravdu o den kratší, jako kompenzace Vám můžeme nabídnou paintballovou výbavu zdarma (jinak je za příplatek 300,–Kč za osobu a pobyt hrazena vždy zvlášť u všech army táborů – pokud nemá účastník svou). Painntballovou výbavu je třeba objednat při přihlášení, nebo eventuálně se dá přiobjednat i na místě při nástupu. Ubytování je většinou v chatkách, které jsou 4 až 6 lůžkové.

Jitka Foglarová

Dobrý den ráda bych nějaký termín na srpen, je třeba si před koupí voucheru sjednat tento u firmy zabloudil na web.stránkách?

Agentura7

Dobrý den
v srpnu jsou prozatím pobyty volnější takže přihlášení na jakýkoliv typ tábora je možný. Ideální je zakoupit voucher a následně vyplnit přihlášku na tábor, kdy do kolonky poznámky zadáte číslo voucheru. Následně Vám bude zasláno potvrzení o přijetí a informace k nástupu na tábor.

Martina

Dobrý den, mám několik dotazů:
1. Rozumím tomu dobře, že v Kunčicích je několik tématických táborů dohromady? Tedy airsofťáci, tanečníci, angličtináři atd…? Jen se ráno rozdělí do skupinek a každý si jde po svým..
2. Kolik bylo dětí minulý rok průměrně na turnus na angličtinářském táboře?
3. Platnost voucheru je jen do 31.7.? To znamená, že nemůžu objednat tábor na srpen?

Agentura7

Dobrý den
v každém areálu probíhá současně několik tematicky zaměřených táborů. Tyto mají svůj vlastní program a společný večerní program který je následně rozdělen podle věku účastníků (zábavné večery pro starší a promítání pohádek pro mladší účastníky). Průměrně se každého turnusu Lingua Campu účastní kolem 30 účastníků. Platnost voucheru je do 31.7 což znamená že do tohoto data je nutno provést přihlášení na tábor a uplatnění voucheru, termín pobytu může být samozřejmě pozdější.

Daniela Urbanová

Děkuji za opověď, ještě mám dotaz, zda bych byla s dítětem ubytovaná sama na pokoji nebo s někým dohromady.

Agentura7

Dobrý den
pokoje púro ubytování jsou většinou 4–5 lůžkové, budete tedy ubytovaná s dalším rodičem.

Jana

dobrý den, měla bych zájem o Baby Camp. Mohou tam jezdit i děti bez rodičů? Dceři je skoro 6 let. A jak je to z dopravou. Jezdíte také mimo města které jsou tam napsané?

Agentura7

Dobrý den
na Baby Camp mohou měnší děti jak s rodiči, tak i bez nich samostatně. Doprava na jednotlivé areály je vždy s uvedených měst našimi autobusy přímo do areálu a zpět. V případě menšího počtu dětí (do 5), se mikrobus ani autobus nevypravuje a jede se hromadnou dopravou v doprovodu našeho personálu.

Radim

Cituji: Krkonoše (Kunčice pod Ondřejníkem)

Otázka pro autora textu – opravdu si myslíte, že Kunčice pod Ondřejníkem leží v Krkonoších?

Agentura7

To je spíše otázka na autora textu, Kunčice jsou samozřejmě v Beskydech.

Slevomat.cz

Dobrý den, Radime,


máte pravdu. Naše textová chybka byla napravena :) 


Děkujeme za upozornění :)
Daniela Urbanová

Dobrý den, pro dítě + rodič na Baby Camp je možné koupit 2 vouchery? A jak je to s případným ubytováním, děti bydlí odděleně nebo s rodiči?

Agentura7

Dobrý den
pro baby camp pokud jede rodič s dítěte je potřeba 2 vouchery, ubytování je v tomto případě společné s rodičem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru