Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

325 Kč za permanentku na 50 minut v soláriu Ergoline Open Sun 450. Dokonale bronzová pleť, rychlé a zdravé opálení se slevou 50%.

4,3 / 5 Harmony hall Hradec Králové  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monika

Dobrý den,dají se u vás zakoupit i kvalitní kosmetické přípravky na opalování?pokud ano,jak se pohybuje jejich cena,děkuji.

Katka

Dobrý den,
ano je u nás k zakoupení kvalitní solární kosmetika a sice „Art of sun“. Cena například Tinted Tequila 125ml/329Kč.

Blanche

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je výkon solária? Jedná se o turbo nebo klasické, tedy jaké jsou standardní opalovací časy? Děkuji

Katka

Dobrý den,
Open Sun 450 není turbo solárium, ale počtem trubic se vyrovná jeho výkonu. Oproti klasickým 25ti trubicovým soláriím má naše solárium 45 trubic. To v praxi znamená šetrnější opalování oproti turbotrubicím, ale vzhledem k počtu trubic jsou opalovací časy jako u turbosolária, tedy od 4 do 16ti minut. Délka opalovacího času samozřejmě závisí na typu pleti.

Markéta

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká je maximální doba jednoho opalování v soláriu.Děkuji

Katka

Dobrý den.
Maximální opalovací čas jednoho opalování v našem soláriu je 20 minut.

janikita

Jo tak už jsem si ti přečetla celé, odpověď nepotřebuji..:)

janikita

Dobrý den,
platnost voucheru je uvedena do konce dubna…a platnost permanentky také nebo je třeba voucher pouze vyměnit do konce dubna za permanentku a ta platí déle ?děkuji

Jana

Dobry den, nikdy jsem do solarka nechodila a rada bych to nyni vyzkousela, ale obavam se zda se tam vubec vejdu, kdyz jsem korpuletni. Dekuji velice!

Katka

Na Vaši otázku se mi nelehce odpovídá, protože údaj „korpulentní“ je relativní. Váš dotaz ale chápu, protože sama z vlastní zkušenosti znám solária, kam jsem měla problém se vejít. Lehátko solária Open Sun 450 je opravdu prostorné, ale svá omezení samozřejmě má. Pokud máte velké pochybnosti, rádi Vás před zakoupením voucheru na salónu přivítáme a solárium Vám předvedeme.

Kamila

Nosnost lehátka je 102kg

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru