V Cihelně se možná pálí cihly, ale rozhodně ne maso.
Tenhle podnik známý také jako Uhříněvský burger bar (z čehož jistě velmi snadno odvodíte, ve které pražské čtvrti ho najdete) vám to dokonce i dokáže. To když si sem ve dvou zajdete na hostinu, po které se budete mít dost možná problém odlepit od stolu.
Na masovém prkně vám obsluha přinese dva mini cheese burgery, hovězí ball tip steak, kuřecí křídla i cibulové kroužky a bramborové hranolky jakožto přílohy. A to si ještě tohle všechno můžete naočit do tomatové salsy či zauzené majonézy, ať to lépe klouže do krku.
Nebude to ale jen o jídle. Ochutnáte také tři vzorky místních Uhříněvských piv, od každého po jedné deci. Ten, který vám nejvíc zachutná, si pak pochopitelně můžete přiobjednat na spláchnutí veškeré té mastnoty.