Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

295 Kč za exkluzivní kadeřnický balíček pro pány. Kompletní péče, poradenství a individuální přístup v centru Ostravy se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra Langerová

Milé"nespokoje­nice",salon HANKA je jedním z nejprestižnějších v Ově!Zaplaťpán­bů,že ceny nejsou prestižní,leč na kvalitu jenž jsem obdržela velmi lidové.Pokud chcete extravaganci,dos­tanete ji,chcete-li klasiku,není problém.Kadeř­nicím,salonu i jeho"velitelce Hance"uděluji velikou JEDNIČKU!!!Kdo chce psa bít…bijte,ale tam,kde se to patří-tento salon je skvělý!!!

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Milá Petro,kdo chce psa bít…znáte to…Děkuji za váš komentář,za sebe i všechny v salonu.Prav­da,jsme moc vidět a úspěch se moc neodpouští.Jsme dobrý tým,také jsem na ně právem"pyšná", skvělí parťáci.Znáte naší atmosféru v salonu,dobře se pracuje,zvláš­tě,když máme tak fajn klientelu,jako jste vy ! Zdravím.Hanka Horvathová Salon Hanka

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

P.Hanko,vím o vás a vaší trvalé,kterou jsme vám odmítli udělat,nastavila jsem ty podmínky proto tak,že ne vždy jde tyto služby zaměňovat,jedná se i o čas,který je k trvalé potřebný.Z technic­kých důvodů byl voucher určený „jen k barvení“.Co se týče Barunky,asi vám nesedla,ale je velmi talentovaná a hlavně všestranná.Někomu prostě vadí,že jsou to mladé holky,výběr kadeřníka byl na vás.Co se týče její maturity,opravdu maturitu dělá příští rok a jako nástavbu.V tomto jsem neuvedla přesnou informaci.
Hanka Horvathová Salon Hanka

Jan

Hezké odpoledne, chci se zeptat , kdyz si koupim u vas poukaz je mozne se objednat k veceru nebo o vikendu??
Poradila by mi kadernice s vyberem vhodne kosmetiky pro mou citlivou pokozku hlavy?? dekuji

Salon Hanka- Barbora B.

Dobrý den, určitě je možné domluvit si hodinu, která Vám vyhovuje. V sobotu by bylo také možné stříhání , v neděli máme bohužel zavřeno.
Co se týče citlivé pokožky hlavy určitě si o tom popovídáme, někdo dělá chyby sám např. špatné vymytí šamponu nebo ho používá velké množství.
Profesionál. přípravky jsou velice koncentrované stačí použít opravdu malinko. Z pohledu kadeřnice bych všem doporučovala používat kvalitnější kosmetiku, která není tak agresivní a chemická jako levnější produkty, ale i v profesionál­.kosmetice si musíte najít to své…
Nejlepší je však si o tm opovídat osobně , těším se na Vaší případnou návštěvu:-)

Jan

No to je pravda, s šamponem moc nešetřím.Nějaké šampony z kadeřnictví doma mám, často jezdím po celé čr i do zahraničí a šampony na hotelech nejsou asi nic moc že?
V pondělí k Vám zavolám a objednám se.
Zatím se mějte hezky
 Jan

Salon Hanka-Barbora B.

A to je také špatně.Používejte jednu značku šamponu pravidelně..někdy trvá třeba 14 dní než šampon začne účinkovat…
Budu se těšit na vaši návštěvu.

Pavel

Bylo mi řečeno v telefonátu, že nelze v sobotu objednat.

Hanka Horvathová Salon Hanka

Dobrý večer Pavle.Co se týče objednávky,nejlépe bude,když zavoláte v pracovní týden na číslo k nám do recepce 596 111 506,kde vás objedná p.recepční,ob­jednávkový sešit je vždy v salonu,ale není problém se objednat na pozdější hodinu,nebo v sobotu.Objednávky budou možné až po ukončení akce.

David

Dobrý den,zakoupil jsem několikrát slevové poukázy na stříhání a úpravy účesů do salonu Hanka.Přítelkyně i já jsme byli maximálně spokojení a salon Hanka mohu jen doporučit.Těším se na další návštěvu.

Hanka

Já nevidím jediný důvod, proč bych měla k Vám jezdit osobně. Nebyla jsem spokojená, to znamená, že už zde vícekrát nepůjdu. Není to pro však důvod, abych tam jela si těžovat když už uběhl nějaký ten pátek.
Jak jsem řekla, všechny kadeřnice na mne působily skvěle, byla jsem poslední na řadě a všechny dámy odcházely krásné. Ale já měla v té době sl. Barunku, která maturitu bude dělat až příští rok, jak mi sama řekla. Ráda bych si vybrala jinou kolegyni, ale že je na brigádě jsem se nedozvěděla ani z Vaši akce, kterou jste zde popisovali, ani při příchodu do salonu. Je zvláštní, že stihla dodělat maturitu během 3 měsíců. Konkurence opravdu nejsem, sama si neumím vlasy ani natočit, ale nějakého poradenství jsem se vůbec nedočkala. Chtěla jsem melír vyměnit za objemovou trvalou, nešlo to. I když jsem chtěla doplatit. Zkrátka já Vás již nenavštívím, ale to neznamená, že jste špatní.

Pavlína

Milé dámy, já navštěvuji salon Hanka dlouhá léta a zároveň jsem vystrídala několik jejich kadeřníků, dělají perfektní práci vždy odcházím spokojena se super střihem a barvou. Takhle moderně a se šmrcem vás v ostravě nide neostříhají.
Tak pokud si chce nechat prznit vlasy v bývalých kočárkárnách od holek které na sobě nepracují a švihají to jak Baťa cvičky co se jednou kdysi naučili, tak prosím každého volba.

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý den p.Pavlínko,jste raní ptáče takhle brzy u PC.S těmi cvičkami to bylo vyjádřeno trefně.Vy znáte všechny naše kadeřníky a kadeřnice a jejich profesionalitu,dě­kuji za jejich pochvalu.Hanka Horvathová

Lenka

Dobrý večer,i já měla zkušenost v tomto salonu a taky jsem nebyla spokojená.Rady ohledně stylingu jsem se nedočkala a účes se nepovedl.A rozhodně jsem si nemohla vybrat z profesionálních kadeřnic jak je výše uvedeno.

nikola

Dobrý večer, taky jsem využila službu v saloně a spokojená jsem. Příjemná kadeřnice,hezky jsme si povídali, dobrá práce. poradenství- na cokoli jsem se zeptala Barunka mi okamžitě odpověděla. jde vidět , že o tom něco ví..
takže pro mě to byl kup dobrý:-)

Aneta

Dobrý den, take jsem si zakoupila poukaz tady na slevomatu a nemuzu souhlasit.
S praci kadernice jsem byla spokojena poradila mi jak pouzivat vlasouvou kosmetiku, rekla svuj nazor na barvu a strih mych vlasu, provedla diagnozu…prace dopadla velice dobre. Navic jsem dostala darkovy kupon na slevu na pristi navstevu .vsichni v salonu byli mili, velice prijemne prostredi. urcite tam zase zavitam..
Samozdrejme kazdy ma jiny vkus a jinou predstavu, proto je kaderniku dost at si kazdy vybere toho praveho.

andy

dobry den ja jsem byla velice spokojena s melirem bylo videt ze je to kvalitni znacka a vubec mi to neznicilo vlasy jako nekdy predtim kdyz jsem mnela melir proto budu rada kdyz bude brzi od vas nejaka akce pro zeny

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Všechny fotky které jsou použity na naěem webu jsou naše práce,nepoužíváme cizích prací-fotek.Jsou to fota s uměleckým fotografem a ne vždy jsou tyto účesy vhodné do reálu.Co se týče nositelných účesů,tomu dáváme přednost,ale také jsou klienti,kteří extravaganci vyžadují.

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý večer,fotka v úvodu je ze střihové kolekce na objednávku pro jednu velkou firmu,která se zabývá prodejem produktů pro kadeřnictví.

Tonda

Už jen kvůli fotky toho „muže“ která je v nabídce tuto akci nevyužiji…

Jarda

Tondo, asi nějaká spešl móda :) Ale já to beru a nějak se na místě domluvím, že chci abych s tím na hlavě mohl vůbec někdy vyjít do společnosti.

eliska

musím s paní Hankou souhlasit také jsem byla přidělena té brigádně a nebyla jsem tedy vůbec spokojená i když byla mila … o tom že by nějaké poradenství proběhlo tak nato vubec nebyl cas protoze tahle brigádně měla hodně lidí na starosti ale to by se ještě dalo nějak pochopit hoříš bylo že neměla ani nejake skusenosti takze mě ostihala tak ze mam jednu stanu jinou jak druhu ale to jsem si všimla az doma skoda chtěla jsem vyzkouset dat se do rukou odborníkům kteri tam fakt byly podle toho com jsem viděla ale ne pro nas ze slevomatu tedy aspoň já jsem měla tu smůlu že jsem patřila k těm kterych měla brigádnice a ne profesional …

eliska

musím s paní Hankou souhlasit také jsem byla přidělena té brigádně a nebyla jsem tedy vůbec spokojená i když byla mila … o tom že by nějaké poradenství proběhlo tak nato vubec nebyl cas protoze tahle brigádně měla hodně lidí na starosti ale to by se ještě dalo nějak pochopit hoříš bylo že neměla ani nejake skusenosti takze mě ostihala tak ze mam jednu stanu jinou jak druhu ale to jsem si všimla az doma skoda chtěla jsem vyzkouset dat se do rukou odborníkům kteri tam fakt byly podle toho com jsem viděla ale ne pro nas ze slevomatu tedy aspoň já jsem měla tu smůlu že jsem patřila k těm kterych měla brigádnice a ne profesional …

Hanka

Tak jsem ráda, že nejsem jediná.. jsem si jistá, že tam byla na brigádě a co z toho, že ostatní jsou profíci, když mě připadla brigádnice

Kača

Asi nás takhle dopadlo fakt hodně…ale brigádnice to asi úplně není, už je zveřejněná i v týmu na stránkách salonu.

Jitka

Nikdo se nerodí se znalostmi všeho možného… Vše si získáváme praxí. I když tady mělo být v popisu jasně zveřejněno, že bude na „Slevomaťáky“ vyhrazena speciální dosud moc nezkušená pracovnice.

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Milá p.Jitko,na jak říkáte „Slevomaťáky "není vyhrazena nezkušená kadeřnice,my všichni jsme slevomatové vouchery příjímali.Kadeř­nice,která zřejmě tyto dámy obsluhovala,je Barča,která je mladince vypadající mladá žena,vystudovaná kadeřnice s maturitou,má praxi atato mladá žena má za sebou soutěže v tomto oboru.Já velmi dbám na výběr kolegů v mém salonu sa kterými pak spolupracuji na základě řádně uzavřené smlouvy a pokud zdejší dámy měly nějaký problém,můžou se na mne obrátit.Jsem ráda za jejich názor,ale také bych je ráde uvítala v salonu osobně.Myslím že je velmi zneuznalé podrývat činnost "brigádnice“ tyto v salonu mám jen v recepci,nicméně jsou lidé,kteří nemají štěstí na stálou práci a proto jsou kolikrát rádi za nějakou tu brigádu,proto važme si i této práce.Co se týče zmiňované sl.Barunky,jsem s jejími pracemi velmi spokojena.Dnes jsem barvila zákaznici-p.ředitelku školy v Ostravě,dostala doporučení od jejich pěti kantorek,které byli u Barči přes Slevomat a velmi si její práci chválili.Je to opravdu věc názoru.
Mějte pěkný večer.
Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Jitka

V tom případě se omlouvám. Koukala jsem na vaše stránky a připadá mi výběr vašich kadeřnic velice na úrovni. Manželovi jsem kupón koupila a těším se…
Do budoucna vám přeji mnoho dalších cen v soutěžích :)

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Děkuji p.Jitko,myslím,že manžel bude spokojen,naše služby jsou kompletní.Vybírám si kadeřnice/kadeřníky valice pozorně,jsou velmi talentovaní.Přeji pěkný večer.
Hanka Horvathová Salon Hnka

Hanka

NIcméně pro pány tam byl pěkný muž,který stříhal bezvadně, tak kluci jděte do toho :)

Kamka

Ten stříhá a barví i dámy, je výborný !

Pavel

No tak to doufám, že to tak nebude… To se můžu zrovna ostříhat kdekoliv jinde za 50kč

Slevomat

Dobrý den,
v současné době je nabídka kadeřnických služeb s profesionální úrovní na našem trhu velice pestrá a výběr tedy záleží na vkusu každého z nás.

Pavel

Jen přijde od Vašeho serveru nevhodné neuvést důležitou informaci, že bude pro kupující voucheru zvlášť slečna, která není příliš zkušená, jak uvedla Hanka.Nicméně uvidíme, jak to dopadne :-)

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý večer Pavle,sl.Barunka je mladince vypadající mladá žena,nicméně nejen,že má praxi,ale je také velmi schopná a kreativní kadeřnice,která si umí poradit.Je vidět,že se zde dámy vyznají a často tady nakupují.Náš salon byl k této akci vybídnut a pokud zdejší dámy nebyly spokojeny,nemělo by se to stát,ale pokud to byl za ty peníze takový průšvih,měly se obrátit na mne a neschovávat se za písmenka.Ještě nikdy jsem nikoho neodmítla a za práci ve svém salonu ručím,proto vybízím tyto dámy,ať se na mne obrátí.Momo jiné musím říci,že vás bude obsluhovat jiná sl.Barunka,která se specializuje na pánský střih a masáž hlavy,která je velmi důležitá pro prokrvení vlasové pokožky,pak lépe přijímá použité pečující produkty.Budeme se těšit.Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Pavel

Věřím Vám a myslím, že i ve Vašem zájmu je jen dobrá pověst, protože to je asi nejlepší investice pro Váš business. Budu se těšit a určitě podám po té recenze.

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Děkuji Vám Pavle,je to přesné,co píšete,vždy dělám vše jen s tím nejlepším úmyslem a vedu své lidi taky tak.Budeme mít na webu fotky ze svatebního veletrhu,tam jsou vidět,jak jsou mé kadeřnice a kadeřníci talentovaní,hlavně zapálení pro svou práci.Věřím jim.Hanka Horvathová

Hanka

Dobrý den,

tak, jak jsem se slevomatem spokojená, tak minulá nabídka od tohoto salonu mne zklamala. Zaplatila jsem necelých 800kč za stříh, barvení, a úpravu. Salon je krásný, kadeřnic je tam snad více, než klientů :) Ale na tuto akci si vyhradili brigádnici, která nejen že nic nevěděla a s ničím mi neporadila, ale mizerně mě ostříhala i nabarvila. Sapon Hanka ano, ostatní kadeřnice dělaly krásné vlásky, ale již ne s kupon ze slevomatu, ale přijít z ulice za plnou cenu.

Slevomat

Dobrý den,

v salonu nejsou žádné brigádnice, naopak zde pracují vyškolené kadeřnice s maturitou, které se účastní jak tuzemských, tak zahraničních soutěží, některé z nich se dostali i do finále. Co se týče Vás paní Hanko, kontaktujte přímo majitelku, co se Vám na celkovém účesu včetně barvení nelíbilo, můžete to spolu prokonzultovat. Děkujeme :-)

Jana

Dobrý den Hani, u které kadeřnice jste prosím byla? Chystám se toho minulého kupónu využít v nejbližší době, ale teď mám docela strach.

Hanka

Dobrý den Jani.
Slečna se jmenovala Barča. Byla příjemná, nicméně do salonu docházela vždy až po škole jen na odpoledne a tak mě objednala až na 7mou. Takže nevím, asi mi slečna Barča lhala, ale byla tam na brigádě. CO jsem viděla zákazníce, tak krásný melír dělala blonďatá slečna kolem 25ti let, ale jméno bohužel nevím. KOntaktovat salon nebudu, nevím, proč bych měla dělat problém. Je to můj subjektivní názor, jelikož to nebylo první kadeřnictví, kde jsem samozřejmě byla tak mohu srovnávat.

Kača

Mám v salonu Hanka stejnou zkušenost, doufala jsem, že bych konečně mohla najít kadeřnictví kde zakotvím a budu chodit pravidelně, podle toho co psala paní majitelka tady na Slevomatu jsem se těšila na někoho z těch kadeřníků, o kterých jsem si mohla přečíst na jejich stránkách. Místo toho jsem byla velmi překvapená, když mne stříhala slečna Barča, o které tam tehdy ještě nebyla ani čárka. Vidím, že nejsem jediná, kdo byl takhle překvapen, zřejmě to byl šikovný trik jak nové kolegyni přitáhnout zákazníky. O specializaci na melíry bych v jejím případě asi dost pomlčela, nebylo to nic hrozného, ale taky skoro není poznat, že mi s vlasama něco udělala. Měla jsem v plánu voucher využít na vytouženou radikálnější změnu, výrazné zkrácení vlasů, ale když se ke mě přiřítila holčina kolem dvaceti, která ještě studuje, moje odvaha byla ta tam. Za 600 korun to nebylo špatné, ale představa, že bych za to, co tam předvedli měla platit 1200…tak to ani náhodou. P

Pavel

Tak jsem se objednal a budu u té Vaší Barči taky. Opravdu byla tak nezkušená?

Kača

Navíc jsem právě doufala, ze mi konečně někdo poradí, kreativně navrhne co by mi mohlo slušet, ale slečna Barča se jenom ptala, co že teda chci udělat..

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý večer p Katko,Všichni ze Slevomatu měli možnost výběru kadeřníka,který vás obslouží,takže nechápu vaše překvapení,bylo to jen na vás a co se týče Barči,nemá za sebou tolik soutěží,jako mám já,ale já mám třicetiletou praxi v oboru a tyto kadeřníky si vybírám osobně a velmi pečlivě,také si je osobně školím.kromě školení,která absolvují sami.Tady se tak říkajíc rozpoutalo bičování jedné osoby,která má velmi mladistvý vzhled,to ještě neznamená málo zkušeností,a pokud by jste chtěli speciální samotnou konzultaci,ta u nás v salonu stojí "hodina 450,–Kč "včetně kreativního návrhu účesu a,brvy a střihu.Toto je naše práce,u právníka dnes za konzultaci jedné hodiny zaplatíte 1500–2500,–Kč,– i více.Většina zákaznic měla dlouhé vlasy,přesto byla jednotná cena 1200,– s poloviční slevou,v jiných salonech o kterých vím v centru by tahle částka vůbec nestačila.Zdravím vás Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý večer p.Hanko,používáte velmi silná slova"lhala"váš „subjektivní názor“ je jen váš.Barunka je velmi schopná kadeřnice,která se dále vzdělává-to je její plus a o hodině,kterou vás Barunka příjímala v salonu,jste p.Hanko věděla,takže vaše narážka na tuto hodinu není na místě.Přijďte za mnou do salonu probrat vaši stížnost,tady se to opravdu dobře píše,ale neschovávejte se za písmenka,já vás velmi ráda uvítám v salonu a vše s vámi proberu.Pokud byl nějaký problém,jsou tady ještě reklamace.Neznám vaše příjmení,jto tady neuvádíte.Hanka Horvathová,ma­jitelka Salonu Hanka

h

P.Hanko,vy asi nebudete zákaznice ze Slevomatu,když ani nevíte,za kolik se voucher tehdy prodával,vaše uvedená částka je chybná,vy budete nejspíš nepřející konkurence.Hanka Horvathová

Tereza

Dobrý den,
také jsem měla zakoupený voucher, ale musím paní majitelce oponovat, již v diskuzi bylo uvedeno, že zákazník NEMÁ možnost zvolit si svého kadeřníka. Ovšem, já měla velice šikovnou slečnu Kateřinu, takže jsem byla nadmíru spokojená.

Jana

Přesně tak jak píše Tereza, na Slevomatu jste psali, že zákazník nemá možnost zvolit si kadeřníka. Jsem k Vám objednána koncem měsíce, taktéž k Barči. Můžu se tedy přeobjednat, když mám možnost výběru? Taktéž bych ráda změnu, proto jsem voucher koupila a Vám osobně psala jestli se voucher vztahuje na kreativní střihy apod… odepsala jste, že ano. Tak teď nerozumím argumentů, že všude je to drahší, neměli jste tedy prodávat vouchery za takovou cenu.

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý večer Jani,psala jsem,že většina zákaznic ze Slevomatu měla dlouhé vlasy,většinou by na tyto dámy částka nestačila,ani v jiných salonech v cenrtu o kterých vím.Co se týče naší nabídky,byla to naše volba a vaše volba,že jste si ji koupila,je to cena za jedno barvení v průměru.Běžně se ptáme žen,které se chtějí u nás objednat,zdali mají dlouhé,či krátké vlasy,podle toho se nastavuje čas jedné objednávky.To vše hraje roli.Co se týče vašeho přeobjednání,může se vám stát,že už pak nebudete mít možnost voucher využít,platnost je do konce března.

Jana

Dobrý den paní Hanko. Ano, vím, že platnost je do konce března, proto jsem psala zda se ještě mohu přeobjednat, jestli máte ještě volno. Vyzkoušela jsem již mnoho studií, ale bohužel jsem neměla štěstí na kadeřnici, vždy jsem byla u začátečnice a pak to tak dopadlo, proto mé obavy, nezlobte se. Kupón jsem si zakoupila, jelikož bych ráda našla studio u kterého konečně zůstanu a budu spokojená a Vaše webovky mě navnadily. Nevidím problém abych k voucheru doplatila nějakou částku, hlavně abych poznala změnu a bylo mi porazeno :-)

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý den p.Jano,zavolejte mi prosím v úterý dopoledne mob.731417505,k­ouknu se,co by se dalo udělat.Pravda je,že tyto vouchery objednáváme už od prosince a místo už nemáme.těch voucherů bylo 300.Máme kapacity,ale také se objednává naše klientela.Pokusím se do objednávek podívatIkdyž je Barča velice talentovaná,znám jí už dlouho,jinak bych si ji do týmu nevybrala,vždy se může stát,že nevyjdeme všem vstříc.Ten problém s p.Hankou si dobře pamatuji,nevyšli jsme vstříc s trvalou,nebyl na to správně objednaný čas,ale jen na barvení a pak jsou jisté emoce.V každém případě volejte v úterý po 8.h. Hanka Horvathová

Jana

Mockrát Vám paní Hanko děkuji. Budu Vás tedy kontaktovat v úterý dopoledne. Ještě jednou děkuji, přeji příjemný zbytek večera :-)

Jitka

Zdravím, je tato sleva vhodná i pro mého mladšího syna, kterému je 15 let? Děkuji

Slevomat

Dobrý den Jitko, dnešní sleva platí pro všechny pány bez ohledu na věk, takže Váš syn může přijít určitě také :)

Hanka Horvathová majitelka Salonu Hanka

Dobrý den p.Jitko,určitě můžete voucher využíi i pro takto mladého muže.Tento balíček jsme v nabídce postavili takto,aby muži,kteří si nevědí rady s účesem přišli na své.Balíček je o speciální péči,kdy je zahnut prostor na konzultaci,která v objednávce většinou není.My jsme toto upřednostnili.V tom čase chceme mužům vysvětlit,jakou práli ve vlase a vlasové pokožce udělá speciální šampon,proč je důležité mýt vlasy dvakrát,v jakém případě použít kondicioner,proč vlasové tonikum a jak významná je masáž hlavy-jak aktivuje vlasové podkoží.Váš syn je mladinký,tady je voucher určitě na místě.Kadeřnice mu také poradí,jak vytvořený střih upravovat a kdy a jak používat finální stylingové přípravky.Toto jsou velmi důležité informace,které muži často opomíjejí.Budeme se těšit na vaši návštěvu.Hanka Horvathová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru