Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Workshop fermentování nápojů: kombucha, kefír i limonáda pro 1–2 osoby

Nela Houserová - Cobydup Pardubice (mapa) cca 250 km / 3 h 15 min
Počítáno autem z Dětmarovic.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Nela Houserová – Cobydup

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • Workshop fermentování nápojů pro 1 osobu
    • Společně si ukážete, jak fermentace funguje
    • Výběr správných surovin
    • Výroba zdravých nápojů, které budou šumivé, osvěžující a plné chutí
    • Navíc se dozvíte, jak si přizpůsobit fermentaci podle své chuti – ať už máte rádi něco sladkého, nebo naopak kyselejšího
    • Na workshopu získáte praktické tipy a triky
    • Vyzkoušíte si fermentování přímo na místě a odnesete si domů nejen nové dovednosti
  • Detaily kurzu:
    • Kdy: vyberte si svůj termín na webu www.cobydup.me
    • Kde: kavárna Coby Dup v centru Pardubic (Sladkovského 1566)
  • Délka kurzu: 2 hodiny 
  • Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 200 Kč −17 % 999 Kč
1 200 Kč −17 % 999 Kč
2 150 Kč −16 % 1 799 Kč
2 150 Kč −16 % 1 799 Kč

Jak mít o kapku sladší život? Vyrazte do ulice Sladkovského a ozkoušejte příjemně nakyslé nápoje.

Zrovna jste se dozvěděli, jak jsou fermentované potraviny prospěšné pro střevní mikroflóru a rádi byste je více zařadili do svého jídelníčku? Naučte se jednoduše fermentovat nápoje doma na 2hodinovém workshopu v pardubické kavárně Cobydup s Nelou Houserovou, ať je máte kdykoliv po ruce. K mání jsou navíc vouchery jak pro jednu, tak i pro dvě osoby, takže s sebou můžete vzít dalšího vyznavače zdravého životního stylu.

Fermentace je zábavná a zároveň velice snadná metoda, kterou zvládne i každý laik. Společně začnete od píky – vysvětlíte si, jak fermentace funguje, jak vybírat správné suroviny, jak pracovat s přírodními kulturami a nakonec si vytvoříte zdravé šumivé nápoje plné probiotik, které zároveň skvěle chutnají.

Chvilku se budete věnovat také přizpůsobení fermentace dle svých chutí, ať už preferujete sladké, nebo kyselejší. Na workshopu získáte spoustu tipů a triků a vše si sami ozkoušíte. Co takhle pravidelně koštovat vlastní kombuchu, kefír či perlivou limonádu? Domů si kromě nově nabytých dovedností a inspirace odnesete i vlastnoručně vytvořené produkty. 

Nahoru