
Termín
Platnost do 11. 11. 2024.
V ceně
- 2× tříchodové menu podle výběru:
- Předkrm, polévka a hlavní chod
nebo - Polévka, hlavní chod a dezert
nebo - Předkrm, hlavní chod a dezert
- Kombinaci si postačí zvolit až přímo na místě, popř. po telefonu při rezervaci.
- Předkrm, polévka a hlavní chod
- 2× welcome drink:
- Frizzante Cuveé Filiberky 2023 (á 0,1 l)
- 2× předkrm:
- Parfait z husích jater, višňové glazé, pečivo (á 80 g)
- 2× polévka:
- Husí consommé, nudle, zelenina, knedlíčky s drůbky (á 200 ml)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Husí prso s jalovcem (á 180 g), pastinákové pyré, omáčka z červeného vína
nebo - Konfitované husí stehno (á 450 g), červené zelí, knedlík
- Husí prso s jalovcem (á 180 g), pastinákové pyré, omáčka z červeného vína
- 2× dezert:
- Sněhové pusinky, kaštany, rakytník (á 50 g)
Omezení
- Rezervaci je nutné provést nejpozději do 5. 11. 2024.
- Samotná akce bude probíhat v hotelu Ryzlink v období od 6. 11. do 11. 11. 2024.
Jak uplatnit
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 770 139 407 – zároveň uveďte kód voucheru.
Příplatky
- Parkování zdarma
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 11. 11. 2024.
V ceně
- 2× tříchodové menu podle výběru:
- Předkrm, polévka a hlavní chod
nebo - Polévka, hlavní chod a dezert
nebo - Předkrm, hlavní chod a dezert
- Kombinaci si postačí zvolit až přímo na místě, popř. po telefonu při rezervaci.
- Předkrm, polévka a hlavní chod
- 2× welcome drink:
- Frizzante Cuveé Filiberky 2023 (á 0,1 l)
- 2× předkrm:
- Parfait z husích jater, višňové glazé, pečivo (á 80 g)
- 2× víno: Cuveé Filiberky rosé 2023 (á 0,05 l)
- 2× polévka:
- Husí consommé, nudle, zelenina, knedlíčky s drůbky (á 200 ml)
- 2× víno: Ryzlink vlašský Sur-lie 2019 (á 0,05 l)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Husí prso s jalovcem (á 180 g), pastinákové pyré, omáčka z červeného vína
- 2× víno: Zweigeltrebe 2020 (á 0,05 l)
nebo - Konfitované husí stehno (á 450 g), červené zelí, knedlík
- 2× víno: Zweigeltrebe 2019 (á 0,05 l)
- 2× dezert:
- Sněhové pusinky, kaštany, rakytník (á 50 g)
- 2× víno: Tramín červený VIRGIN 2022 (á 0,05 l)
Omezení
- Rezervaci je nutné provést nejpozději do 5. 11. 2024.
- Samotná akce bude probíhat v hotelu Ryzlink v období od 6. 11. do 11. 11. 2024.
Jak uplatnit
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 770 139 407 – zároveň uveďte kód voucheru.
Příplatky
- Parkování zdarma
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Láska prochází žaludkem… který je plný husy!
Vítejte v restauraci Ryzlink. Místě, kde vás bude na každém kroku provázet kvalitní víno, lahodné jídlo a magický výhled na Svatý kopeček. Základem zdejší kuchyně jsou poctivé domácí suroviny z regionálních zdrojů, které dávají vyniknout jedinečné chuti, kvalitní a originální zpracování a moderní gastronomické postupy.
Teď navíc budou zdejší jídla vylepšená o to víc, že se budou podávat ke sváteční příležitosti. Čekají tu na vás totiž tři svatomartinské chody, u kterých je zcela na vás, jaké menu si z variant předkrmu, polévky, hlavního chodu a dezertu sestavíte. Pokud zvolíte předkrm, těšte se na parfait z husích jater. V případě polévky si pochutnáte na husím consommé. U hlavního chodu si zvolíte buď husí prso s jalovcem, nebo konfitované husí stehno. A dezert? Tím budou sněhové pusinky.
A co víc? Všechny pokrmy se dokonale párují se zdejším vínem z vinařství Fučík. Od předkrmu přes hlavní chod až po dezert. Nedopřát si tedy voucher s vinným párováním v ceně, to by byla jistě škoda!
Dobré vědět: Rezervaci je nutné provést nejpozději do 5. 11. 2024.