Online kurz kvašení zeleniny: téměř 100 min. teorie i praxe
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 7. 2025.
V ceně
Online kurz kvašení zeleniny
- 7 videí + 1 bonusové
- V kurzu najdete:
- Teorii: vysvětlení pojmu fermentace, přínosy pro zdraví, důvody proč kvasit doma
- Praxi:
- Ukázka jednotlivých postupů
- Kvašení v malých nádobách
- Kvašení ve velkých nádobách
- Zeleninové kimchi
- Kvašení ve slaném nálevu
- Bonus: pečení chleba z kvásku
- Celý kurz má cca 96 min. a je neomezený
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba napsat na e‑mail info@danielskarka.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Obratem vám bude zaslán odkaz na kurz.
- Kurz je vhodný i pro šikovné děti, nakládání zeleniny se může stát skvělou společnou aktivitou dětí a rodičů.
- Děti mohou díky tomu získat kladný vztah ke kvašené zelenině, což může být skvělé pro jejich zdraví.
- Po zaslání kódu voucheru na e‑mail poskytovatele akce nelze voucher stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Být nakvašený není nic moc… Zato mít nakvašenou zeleninu, to je paráda!
Naučit se kvasit zeleninu doma je snazší, než si možná myslíte. Zjistíte to díky online kurzu od Daniela Škárky. Ten se s vámi pomocí videí podělí o své zkušenosti a naučí vás vše z pohodlí domova. Čeká na vás téměř 100 min. obsahu z teorie i praxe.
Dobré vědět: Jako bonus se můžete těšit na video o pečení chleba z kvásku.
Kvašení (neboli fermentace) je snad nejstarší a nejlepší způsob, jak uchovat zeleninu. Ta si díky němu uchovává vitamíny a minerály a vznikají v ní probiotické látky. Podporuje tak imunitu, zdravou střevní mikroflóru, čistí trávicí trakt, regeneruje jaterní tkáň, podporuje krvetvorbu, čištění krve a tvorbu hormonů. Navíc uklidňuje nervový systém, pomáhá při nespavosti, nervozitě, napětí, stresu, únavě a aktivuje funkci střev a vylučování toxických látek.