Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za permanentku do Solária Ergoline v hodnotě 499 Kč. To nejlepší opálení pod sluncem se slevou 60 %.

SOLÁRNÍ STUDIO H&H Praha - Vinohrady  (mapa) 993 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
JaZa

Dobrý večer, to je vlastně pravda,na stránkách v ceníku je uvedeno,že právě probíhá akce. Když tedy koupím voucher,budu mít minuty počítány za aktuální ceny z ceníku, nebo to bude počítáno za standardní ceny,mimo akci. Pokud za ceny v akci,o jakou dobu se jedná, pokud si k vám dojdu až za měsíc,aby neplatili úplně jiné ceny,než teď… Děkuji za odpověď a hezký večer.

Jana

Mám světlou pleť a opaluju se do červena, kolik serií po kolika minutách bude potřebova abych se opálila?

Monča

Jestli tomu dobře rozumím, tak na Slevomatu máte akci na 60% a ve vašem studiu a na webových stránkách máte akci 50% viz odkaz váš ceník na slevu 7,50 za minutu – kopíruji váš odkaz:

Nyní AKCE !
Opalování již od 7.5 kč akce – permanentka sleva 25%.

Probíhají paralelně dvě akce.
Na co se tedy vztahuje vaše sleva, když už slevu ve studiu poskytujete?


Adam

Dobrý den, je dobré solárium i pro lidi s lupénkou? Chtěl bych solárium vyzkoušet, ale nevím jestli se mi nemoc třeba nezhorší. Díky moc za odpověd

Emiška

Neví někdo kde je dnes kolo štěstí ?

Honzík

škoda že to nejde uplatnit v Egolinu v Táboře..

Honzík

*Ergolinu

Monča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik minut je obsažených v pernamentce na jednotlivých solariích? Je možné to rozepsat, aby bylo snadnější s v tom orientovat?

Veronika

Dobrý večer, 800 Multivision- 30 minut, 880 Excellence- 30 minut, Vertikál- 35 minut, 660 Evolution- 50 minut.

Veronika

Jsou povinné krémy na opalování v soláriu ? .. a je u vás ve studiu možnost k zakoupení ? .. a za kolik ? Dík

Veronika

Dobrý večer, krémy u nás můžete zakoupit velké od 200,– a jednorázové od 40,–

kate

Je vaše výkonem nejnižší solarium vhodne i pro velmi světlou plet s pihami?a jak je to s vertikalnim solariem?nepi­sete výkon

Veronika

Dobrý večer, ano na našem nejslabším soláriu se můžete opalovat i se světlou pletí…Vertikál odpovídá síle soláriu 880 excellence..

ZzZ

Dobrý den, možná mám hloupý dotaz, ale..
Chtěla bych se zeptat, zda-li by nešlo voucher použít i v jiných soláriích ERGOLINE v republice. Na příklad v Táboře, kde je autorizovaný salon ERGOLINE. Děkuji za odpověď. Z

Veronika

Dobrý den, bohužel tento voucher můžete použít jen v našem solárním studiu na Praze 2. Hezký den.

Gabriela

Ja si mzslím,že je to super cena! a určite si to zakúpim

Gabriela

Slečna Jana, keby miesto hadania zašla radšej k očnému si vyšetriť zrak…nie len že je hádava,ale aj slepá ako poleno,keď si nevie jednoduché info prečítať a svojimi neuváženými komentmi odradzovať salónu zákazníkov.

Petra

Dobrý den,

toto solární studio mohu jen doporučit – občas zajdu a vždy jsem maximálně spokojená jak s obsluhou tak s opálením :) Takže koupeno :)

MB

s tím musím pouze souhlasit

Karolína

Jaká le platnost voucheru – permanentky???

Karolína

Ok, už to vidím… :)

Veronika

Dobrý den, voucher je časově neomezený.

SL

Co asi tak clovek dostane v solarku za sluzby? )) asi vylesteni auta.

chci se jen zeptat, zda je vylozene nutne se objednavat?

Veronika

Dobrý den, pokud budete ochotni počkat, objednávat se nemusíte. Obvykle se čeká cca 10min. není to však pravidlem.

Lada

Je to zpráva pro Janu kód: 76910 :)
L.

Lada

Paní Janě bych doporučila dlouhou kůru, třeba jí to pomůže, aby se vyrovnala a než něco napíše si to promyslela :) třeba pak nebude tak háklivá…já si objednala hned 2× a už teď se těším, jak si rozehřeji své zimou zkřehlé tělo…díky za dobrou nabídku a všem přeji příjemný den…L.

Jana

Kolik minut např. na silnějším soláriu je doporučeno při jedné návštěvě ? nemám vyloženě světlou pleť, opaluji se dobře. Děkuji

Veronika

Dobrý den, na silnější solárium pokud jdete poprvé bych doporučila 6–7 minut. U nás ve studiu Vám rádi poradíme. Hezký den.

M.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je permanentka přenostná, tzn. že na jednu permanentku bychom se mohli střídat s partnerem. Děkuji.

Veronika

Dobrý den, ano permanentka je přenosná :-)

Lucie

Proboha ženské, myslete prosím hlavou. To je snad jasné, že Martina P. neodpovídala za salón. Je to návštěvnice webu, stejně jako Vy nebo já. Přiznám se, že i mě by otázka na cenu inspirovala k velmi podobné odpovědi i přidání odkazu na stránky firmy…

Jana

Tak to je přesné, odpověď paní, nebo slečny Martiny mi odradila, nákup jsem si rozmyslela, tak si přístup k zákazníkovi nepředstavuji…, myslím, že tato diskuze je určená k tomu aby se člověk dozvěděl podrobnosti o službě a nebyl takto odbyt…, takže děkuji, zvolím si jiné zařízení…

Slevomat

Jano, viz výše odpověď pro Janu :-)

Monika

Dobrý den, jestli to dobře chápu, voucher ze slevomatu u Vás vyměním za permanentku? Jaká je průměrně obsazenost solárií – jak dopředu je třeba se objednávat (cca). Díky.

Veronika

Dobrý den, přesně tak voucher u naś vyměníte za permanentku, kterou Vám vystavíme na vaše jméno.. a k objednání si stačí zavolat den před plánovanou návštěvou na tel.: 222 517 523. Hez­ký den.

Jana

No, vzhledem k vychovanosti personalu, myslim tim krasnou a slusnou odpoved pani ze salonu, jsem si nakup permanentky rozmyslela. Doporucuji i ostatnim.

Jasoň

Troufnu si tvrdit, že to na 99 % neodpovídala paní ze salonu .)

Slevomat

Jano, to není odpověď paní ze salonů. Vždyť víte, že ty odpovědi vypadají graficky trochu jinak. Od nás a od poskytovatele služby. Odpověď „paní ze salonu“ již brzy přijde :-) Prosíme o maličké strpení.

Veronika

Dobrý den, Jano bohužel zde opravdu došlo k nedorozumění…Já jsem kompetentní osoba a ráda Vám zodpovím veškeré otázky. Hezký den.

Martina

Dobrý den, chybí tam základní informace o tom, co je možné za tuto permici dostat. Moc děkuji Martina

Martina P.

To je opravdu těžké zjistit:D) Tady je ceník: http://www.solarium-ergoline.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=3 a karta za 199,–Kč slevomatu je přednabitá na 499,–Kč. Co je na tom k nepochopení?

Lucka

Dobré ráno, mohu si pak na zakoupenou permici dál dobíjet kredity? A je možné si v této nabídce zakoupit třeba dvě permice?
Díky Lucka

M

Ahoj, v popisu slevy je, že si můžeš koupit maximálně deset voucherů, takže dvě jsou OK.

Veronika

Dobrý den, ano na zakoupenou permici si můžete po jejím vyčerpání dále dobíjet za ceny uvedené naším studiem. A na jednu osobu si můžete zakoupit v tomto dealu až 10 voucherů. Hezký den Veronika.

Jana

Dobrý den,ráda bych se zeptala kolik minut je v ceně permanentky.Dí­ky Jana

Veronika

Dobrý den je to individuální podle výběru solária, na silnějších soláriích se to pohybuje okolo 30min. a na slabších okolo 50min.. Je už jen na vás které si zvolíte :-) hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru