Pečená kolena v Hasičárně Hradec: 1 nebo 2 kolena i vč. piva
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost do 30. 6. 2025.
V ceně
- 1× pomalu pečené Parťákovo koleno (cca 1,9 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
Rezervace: volejte předem na tel. 778 977 400, zvlášť o víkendech bývá plno.
Při neuplatnění voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2025.
V ceně
- 1× pomalu pečené Parťákovo koleno (cca 1,9 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 2× pivo Pilsner Urquell 12° (0,48 l)
Rezervace: volejte předem na tel. 778 977 400, zvlášť o víkendech bývá plno.
Při neuplatnění voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2025.
V ceně
- 2× pomalu pečené Parťákovo koleno (cca 1,9 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 4× pivo Pilsner Urquell 12° (0,48 l)
Rezervace: volejte předem na tel. 778 977 400, zvlášť o víkendech bývá plno.
Při neuplatnění voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V Hasičárně Hradec se hasí nejen žížeň ale i hlad.
Přijďte do Hasičárny Hradec na poctivou porci pečeného kolene. Kolena tady pečou denně 5 hodin při maximální teplotě 150°C. Pečínku pro vás připravují vždy ze zadního kolene s talířovým řezem. Před samotným pečením je každá porce naložena 24 hodin v našem originálním česnekovém láku.
K tomu si dejte tankové, poctivě ošetřené pivo Pilsner Urquell.