Schopnost rozdělat oheň přinesla lidstvu zcela nové možnosti. Netrvalo dlouho a první homo sapiens začal experimentovat s tím, zda je mamut lepší medium rare nebo raději well done.
Vezměte svou milou polovičku nebo masožravého kamaráda a vyrazte do restaurace Pastička na měkký a křehký rib eye steak s přílohou dle vlastního výběru. (Nevztahuje se na grilovaný ananas).
Steak vám zde připraví na požadovaný stupeň propečenosti a v následujících úpravách:
se sušenými tomaty, čerstvým tymiánem a olivami
na liškách a pepři s přírodním výpekem
„Hot Beef " s chilli papričkami Jalapeňos
s listovým špenátem, slaninou a sázeným vejcem
Praví gurmáni často upřednostňují hovězí rib eye steaky (někdy nazývané také Entrecôte) dokonce i před svíčkovou. Vysoký roštěnec z jihoamerického hovězího má totiž jemné tukové mramorování, což z něj dělá kus opravdu šťavnatého masa plného chuti. Steak v restauraci Pastička má původ v Uruguay a jedná se o plemeno Aberdeen Angus. Pro dosažení nejlepší kvality a chuti prošlo maso pochopitelně procesem zrání a marinace.
V restauraci Pastička vás čeká interiér laděný do stylu klasického irského pubu a dotvořený dekoracemi z první republiky. V restauraci je povoleno kouřit, posedět si však při vhodném počasí můžete i na venkovní zahrádce se 60 místy přímo pod korunami kaštanů.
Dobré jídlo z pestrého lístku doplňuje točená Plzeň, Bernard nebo Guinness a na výběr jsou i vína z moravských sklepů Lechovice a další nápoje. Restauraci najdete také na facebooku.