Je několik důvodů udělat si výlet do Troji, ale pouze jeden z nich naplní vaše chuťové smysly tak, abyste se vraceli.
Naše restaurace nyní nabízí exkluzivní slevu na jedno ze svých nejžádanějších pokrmů
a to \\\" Maminhu \\\".
Maminha je je jedno z nejoblíbenějších hovězích mas v Severní a Jižní Americe, nejvíce ji nalezneme na jídelních lístcích zejména v brazilských a argentinských restauracích.
Jedinečnou a nezaměnitelnou chuť jihoamerických steaků dodává nejenom kvalita volského masa, ale zejména vyzrávání po dobu 3 až 4 týdnů během přepravy do Evropy, kde se při zrání masa spouštějí různé biochemické a enzymové procesy, které povolují vazby vláken svaloviny a maso se tak mění v až neuvěřitelně křehké.
Zkušení kuchaři a protřelí gurmáni přirovnávají Maminhu ke známému filé mignon díky své kvalitě, křehkosti a šťavnatosti.
Maminha nejlépe chutná v úpravě medium rare nebo medium, kdy je maso nejšťavnatější.
Přijďte i vy ochutnat tuto specialitu a sami uvidíte, že jste si nemohli vybrat lépe.
A k tomu všemu vám nabídneme 2 dcl kvalitního červeného vína z oblasti Veneto.