Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za nejšetrnější a nejúčinnější trvalou na řasy metodou iCurl. Krásné husté řasy se slevou 55 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Linh

Dobrý den, na klasickou trvalou chodím celkem pravidelně po 6 týdnech. Vadí mi zmiňované krepatění a výsledky, které jsou vždy různorodé, někdy se to podaří líp a někdy hůř. Chci se zeptat, zda tato nová metoda je účinná i na hodně tvrdé a rovné řasy a zda výsledek jsou výrazně oddělené řasy, protože u klasické trvalé se toho těžko dosahne? Taky zda doopravdy vydrží tak dlouho zn. až 3 měsíce, nebo záleží právě na struktuře řas? Díky za odpověď

Veronika, B.M.Studio

Dobrý večer, iCurl je naprostá novinka, proto Vámi zmiňované krepatění nehrozí, jak jsem již psala u dotazu výše, dojde " jen" k natočení řasy, která po určité době se začne vracet do původní pozice. Díky dvěma výborně navrženým klipům nedochází jako v případě natáček k vámi zmiňovanému různorodému výsledku. Metoda je určena právě pro rovné řasy. Pokud máte řasy hodně tvrdé, nechali bychom aktivační gel působit o minutku déle. Ani to není problém. Výsledkem jsou opravdu krásně oddělené řasy. Řekla bych, že v průměru trvalá vydrží cca dva měsíce, v hodně případech také tři, i déle…

Eliška

Dobrý den,
již 2× jsem podstoupila trvalou na řasy nejspíš jinou metodou. Nikdy jsem nebyla spokojena, ptž mi byly natočeny pouze konce. Chtěla bych je natočit tak, jako když z nich sundáte kleštičky, tudíž téměř od kořínků. Šlo by to? Děkuji

Veronika, B.M.Studio

Dobrý večer,
ve vašem případě se jednalo asi určitě o klasickou trvalou na řasy, kdy se řasy natáčely na natáčky. U iCurl se jedná o naprosto inovovanou technologii. Klip je perfektně tvarovaný, je více druhů nástavců dle velikosti oka, takže se perfektně přizpůsobí a nalehne na víčko, čímž řasy natočí už od kořínků… Natočení jen konečků nehrozí ze zkušenosti ani u velmi krátkých řas.

Lin

Dobrý den, do kdy je voucher platný prosím? Děkuji moc za odpověď.

Veronika, B.M.Studio

Dobrý večer, voucher je platný do 30.6.2011, lze jej ale v případě potřeby individuálně zdarma prodloužit.

Vanessa

Dobry den, chtela bych se Vas prosim zeptat, mohla bych potom stále nosit (nalepovaci) umele rasy?a po skonceni efektu i love curl (cca za mesic) nebudou rasy ridnout, ci vypadavat?dekuji mockrat.

Veronika, B.M.Studio

Dobrý den Vanesso,

po aplikaci trvalé iCurl řasy neřídnou, nevypadávají, ani nekrapatí, dojde pouze k natočení řasy, která po uplynutí určité doby se začne vracet zpět do své původní polohy. iCurl je tedy možné aplikovat opakovaně a dlouhodobě.

Vetší zátěž pro řasy bych viděla spíše v dlouhodobém lepení umělých řas.

Tato metoda je ovšem určena pro přirozené natočení Vašich řas. Řasy jsou krásně rozdělěné a každý den na ně můžete běžně aplikovat řasenku. Řasy vypadají bohatší, opticky hustší a silnější.

Podle mého názoru, pokud jste ale zvyklá mít permanentně nalepené řasy, pochopila jsem-li Váš dotaz správně, neviděla bych smysl proč aplikovat trvalou…

Hela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co je lepší si udělat jako první: pernamentní maje up oční linky nebo Vámi nabízenou trvalou na řasy?
 Děkuji

Veronika, B.M.Studio

Dobrý den Helo,
pokud by se jednalo o permanentní make-up horních linek, nechala bych si nejdříve udělat ten a po té se objednala na trvalou iCurl. Pokud by se jednalo o dolní linky, aplikace trvalé iCurl se může provést před i po aplikaci perm. make-upu. V tomto případě bych v tom neviděla žádný problém.

Petra

Dobry den,
nosim kontaktni cocky. Je tato procedura i pro me vhodna?
Dekuji, P

Veronika, B.M.Studio

Dobrý den,
nošení kontaktních čoček nevadí. Pro jistotu doporučuji čočky před aplikací vyjmout a po aplikaci trvalé si je hned můžete nasadit zpět.

Iveta

Dobrý den, mohla bych se zeptat zda se řasy po trvalé normálně každý den líčí řasenkou? Děkuji

Veronika, B.M.Studio

Dobrý den Iveto.
Ano, po aplikaci trvalé můžete dále používat každý den řasenku, jak jste byla zvyklá. Ze zkušenosti se řasenka i daleko lépe aplikuje, protože řasy jsou krásně oddělené…

Veronika, B.M.Studio

Dobrý den Lucie, pracovní doba našeho studia je od pondělí do pátku. Po dohodě ovšem není problém dohodnout se i na některou sobotu.

Veronika, B.M.Studio

Dobrý den Petro. Řasy si doporučuji nechat nabarvit týden před, nebo týden po aplikaci trvalé na řasy iCurl. Zároveň to nelze provést.

Petra

Dobrý den, je možné si nechat řasy i před procedurou nabarvit? Děkuji.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné se domluvit i na nějaký den o víkendu, nejsem totiž z Brna a přes týden jsem dlouho v práci. Děkuji za odpověď

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tato trvalá účinná i na velmi krátké řasy. Děkuji

Veronika, B.M.Studio

Dobré ráno, tato metoda je vhodá pro všechny délky řas, tedy i pro ty hodně krátké.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru