Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

19 Kč za půl litru fresh džusu v jabloneckém Fresh baru. Máte rádi pomeranč-grep, nebo je libo spíš jablko-mrkev? Jakákoli kombinace se slevou 72%!

4,4 / 5 Fresh Bar Jablonec nad Nisou  (mapa) 675 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Richard

Vidím správně na motivační fotce jahody, ostružiny, borůvky, citron?

Standa

Dobrý den, ano toto je naše prezentační fotorafie. I toto ovoce lze u nás do svého koktejlu namíchat, tyto pak nazýváme ovocné mixy a jsou cenově dražší. Záleží na Vaší chuti. Oblíbená kombinace je pomeranč-banán-jahoda, tyto koktejly však nejsou zahrnuty v akci FRESH juice 0,5l za 19,– Kč.
Děkujeme za pochopení
 SŘ

V.

Já tam vidím ještě kiwi :) …

Alchimista

Dobrý den, super nabídka, mám dotaz: objednal jsem si 2 vouchery a pak si zatočil s kolem štěstí a vyhrál 50 kreditů. Dá se to nějak zaplatit z kreditů? Jsem tu nový, jsem zatím zmatený ze všeho, ha ha. :)

V.

Zpětně se to podle mě použít nedá, ale můžeš si za to koupit další dva vouchery ;) …

Slevomat

Ano, přesně tak :-)
uplatnit kredity můžete při Vašich objednávkách. Jako první je důležité, abyste byli přihlášeni pod Vaším účtem. Zvolíte možnost platby a ve třetím kroku objednávky, tedy v rekapitulaci kliknete na kolonku uplatnit kredity. Kredity se Vám odečtou z dané částky nabídky a tím se sníží celková cena. Veselé nakupování :-)

Alchimista

Ale já myslel po dokončení objednávky, kterou jsem i potvrdil bankovním převodem. Až poté jsem vyhrál ty kredity, to už asi nejde zpětně zaplatit, ale kredity mohu použít až při další objednávce? Díky

Josef

proč mam zadavat k platbě kartu na převod gdiš mam slevu zadarmo ??

V.

Za prvé – nauč se česky
Za druhé – klikneš na „uplatnit kredity“ a žádnou platbu po tobě systém chtít nebude, normálně budeš pokračovat v objednávce…

Josef

dik a gde to najdu to uplatnit kredity"

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru