Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny u Králického Sněžníku pro dva nebo rodinu

4,4 / 5 Resort Dolní Morava Jeseníky (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Lenka Strculová

Dobrý den, v nabídce jsou 2 nabídky – levnější pro 2 dospělé a dražšší pro 2 dospělé a 2 děti. Pokud zvolíte tu levnější pro 2 dospělé, tak pokud s Vámi jede 1 dítě, je potřeba za něj doplatit na recepci. Pokud zvolíte nabídku dražšší, tak 2 děti jsou již v ceně a nic nedoplácíte.

Iva

Dobry den, v nabidce se uvadi, ze zahrnuje „Ubytování na 2 noci pro 2 dospělé nebo pro 2 dospělé a 2 děti do 12 let“. Pozdeji (a i zde v diskusi) se pise, ze za dite 3–12 let se priplaci 195 Kc/noc. Jak to tedy je? Pokud se za dite doplaci, reklamovana fraze „…nebo pro 2 dospělé a 2 děti do 12 let“ je velmi zavadejici.

Michala

Dobrý den, pokud si koupíme voucher pouze pro 2 osoby a budeme mít s sebou 9-ti letý dítě – je možný doplatit pro něj pobyt na místě?Děkuji za odpověď.

Lenka Strculová

Dobrý den, ano je to možné, prosím aby jste to nahlásili při tvorbě rezervace, aby Vám dali 3lůžkový pokoj. Cena za dítě je 195 Kč / noc bez jídla.

Věrka

Dobrý den, je možné si rezervovat apartmán s oddělenou ložnicí od obývací části ? (přijeli bychom s ročním dítětem). Děkuji.

Lenka Strculová

Dobrý den, máme i takové apartmány, prosím pro bližšší informace o jejich dostupnosti kontaktujte naše rezervační oddělení rezervace@dolnimorava.cz nebo na tel.: 469 771 177 (Po–Pá 8:30–17).

sourova

Dobrý den,
mate volny termin od 20 do 22 zari? A pokud pojedeme autobusem je daleko zastávka?
 dekuji

Lenka Strculová

Dobrý den, pro aktuální informace o obsazenosti chat prosím kontaktujete naše rezervační oddělení rezervace@dolnimorava.cz nebo na tel.: 469 771 177 (Po–Pá 8:30–17). Zastávka „Dolní Morava“ je hned u chaty Terezka, asi 10 metrů. Většina autobusů končí na zastávce „Králíky – Červený potok“ .

Lenka Strculová

Zastávka Králíky – Červený potok je asi 4 km od chaty. Recepce se nachází v hotelu Vista, což je cca 800 metrů do kopce od chat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru