Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za unikátní a účinné ošetření Excimerovým světlem VTRAC. Léčba vitiliga, lupenky i leukodermie. Ošetření jednoho ložiska se slevou 50%.

Kosmetický salón DATURA Plzeň  (mapa) 114 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Süssová

Dobrý den , může ošetření vitiliga podstoupit i 7 leté dítě.Vitiligo na koleni velikost asi tak 4,5 cmX 3cm odhadem.Kolik voucherů byste doporučil ? děkuji Süssová

Jes

Znamená to,že u vitiliga již k recidivě nedochází?
A poskytujete nějakou záruku, pokud se stav např. po 14 ošetření nezlepší?

MUDr. Michal Sičák

Dle studií, které byly provedeny, skutečně k recidivě nedošlo. Záruku bych Vám rád poskytl, ale v medicíně není možné dát 100% záruku na nic, s výjimkou amputace. Je mi líto. A ošetření VTRAC-em je medicína, ne kosmetika a podobně.
Např. v USA a jiných zemích je táto léčba plně hrazena pojišťovnami, v ČR bohužel není.

Romana

Dobrý den,

dokáže několik ošetření vyléčit ložisko zcela nebo dojde jen k zlepšení? Za jak dlouho dojde k recidivě?

MUDr. Michal Sičák

Je to velice individuální. Dodnes není lupénka zcela vyléčitelná! K recidivě dochází za 4 až 6 měsíců, u některých jedinců trvá i přes rok. Zajímavé je, že po aplikaci excimerového světla je ložisko i po recidivě podstatně menší a klinický stav je daleko lepší než tomu bylo před aplikací ozáření.

Tom

Mohu dostat telefon, pořípadě kontakt na Vás pane doktore? Děkuji Tom

MUDr. Michal Sičák

mobil 724 616 679

Jes

V jakých časových rozestupech se doporučuje opakovat jednotlivá ošetření?

MUDr. Michal Sičák

Průběh léčby: 1 až 2 týdně se ozařuje ložisko lupénky. Dávky ozáření se stanovují podle klinického průběhu ložiska. Celá terapie trvá od 6 až do 12 týdnů. Vše závisí na stavu a velikosti ložiska.
Léčba se v průměru vykonává 1 až 2 ročně.

Jes

Dobrý den,

neuvažujete o zvýšení počtu voucherů na osobu? Koupila bych jich určitě takhle víc. Jinak nevím, zda uvidím vůbaaec výsledky.
 Děkuji

MUDr. Michal Sičák

Pokud mám informaci, není počet vouchrů na jednu osobu nijak omezen! Můžete si jich zakoupit dle potřeby. V případě, že máte nějaký problém s nákupem většího počtu voucherů, kontaktujte se prosím s lidmi ze Slevomatu.cz. Děkuji!

Martina

Dobrý den,
kolik je prosím vás potřeba ošetření u lupénky? Voucher počítám platí pouze na jedno ošetření?
děkuji za odpověď.

MUDr. Michal Sičák

Počet ošetření je individuální, ale je potřeba počítat od 8 do 14. Voucher je určen na jedno ložisko a jednu aplikaci. Počet vouchrů na jednoho člověka není omezen.

Tom

DOBRÝ DEN CHTĚL JSEM SE ZEPTAT JAK probíhá léčba lupénky. Přítelkyně trpí tímto onemocněním a moc jí masti nepomáhají, proto bych chtěl zkusit tuto metodu. Děkuji

MUDr. Michal Sičák

Co se týká lupénky a léčby pomocí krémů, udávají mezinárodní studie úspěšnost dle PASI něco kolem 10 až 30%. V současné době je v tomto ohledu nejúspěšnější léčba excimerovým světlem, kde úspěšnost se udává až 96%. Průběh léčby: 1 až 2 týdně se ozařuje ložisko lupénky. Dávky ozáření se stanovují podle klinického průběhu ložiska. Celá terapie trvá od 6 až do 12 týdnů. Vše závisí na stavu a velikosti ložiska.

Romana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda stačí jedno ošetření na rozsáhlé ložisko psoriázy nebo se musí ošetření několikrát opakovat.

MUDr. Michal Sičák

Velikost ložiska má vliv na počet ošetření. Čím větší je ložisko, tím je počet nutných ozáření také větší. Je nuitné počítat s opakováním 10 až 14 ozáření. Je to velice individuální.

Michaela

Dobrý den,
zajímalo by mne, zda se dá ošetření tímto přístrojem využít i k léčbě atopického ekzému.
Děkuji.

MUDr. Michal Sičák

Ne, bohužel. Indikace jsou prozatím jenom tři: psoriáza (lupénka), vitiligo a leukoderma.

Laďka

Dobrý den.
Také bych potřebovala vědět, zda se ošetření vztahuje na oblast hlavy.Děkuji za odpověď

MUDr. Michal Sičák

Ano, vztahuje se na ošetření i v oblasti hlavy.

Hara

Dobrý den,
mám několik dotazů.
1.Kolik je potřeba u vitiliga ošetření, aby byl vidět výsledek?
2. jak jsou rozděleny jednotlivé lokality na těle?
3.Na Vašich stránkách jsem k tomuto nenašla informace a to ani ceník, kde to mohu najít?
4.Není úplná pravda, že jste jediní v ČR, kteří tuto službu nabízejí, stačí zadat do googlu druh ošetření a najde se i jiný salon.

Děkuji za odpovědi

MUDr. Michal Sičák

ad 1/ počet ošetření vitiliga je velice individuální a závisí na několika faktorech jako např. oblast vitiliga, velikost ložiska, atd. Dle mezinárodních lékařských studií počet ošetření je v některých případecg až 14×. Zajímavé ale je, že po odstranění ložiska se vitiligo znova neobjeví!

ad 2/ je to individuální, ale nejčastější lokality: lokty, kolena, bérce, a okolní tkáň, atd.

ad 3/ na webových stránkách se pracuje, takže prozatím bohužel informace ani ceník na našich stránkách nenajdete. Stránky se v současné době předělávají, ale v nejbližších dnech najdete na našich stránkách i tyto informace.

ad 4/ Nezdá se to, ale je to pravda. Přístroj VTRAC je v ČR v současné době jediný a nemají ho nikde v kosmetickém salonu, ale má ho MUDr. Větěchová ve svém soukromém zdravotnickém zařízení ve Frýdku – Místku (webové stránky: http://www.dermacentrumplus.cz/aktuality/excimerove-svetlo-vtrac-1) . Tento přístroj jsme pani doktorce dočasně zapůjčili.

Martina

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli jde voucher uplatnit pro ošetření hlavy? (nebo zda je to vůbec možné tímto způsobem hlavu ošetřit). Děkuji.

MUDr. Michal Sičák

Ano, je to možné. Dle poslední studie JUNTENDO z Japonska z roku 2010 byl potvrzen klnický efekt i ve vlasaté části hlavy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru